Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gecelik kaç para çok pahalıdır orası
  • bu sene okullarda yeni tatil duzeni geldiginden cogu otel yeni tatil donemine gore fiyatlandirma yapmadi..
    Etstur
    Voyage Belek Golf & Spa | Etstur.com
    https://www.etstur.com/Voyage-Belek-Golf-Spa

voyage belek ilk tatil doneminde ( 17-22 kasim ) 3900 tl..

diger hicbir ust sinif otel bu tarih araliginda fiyat belirlemedi bile.aciklandiginda buyuk ihtimal yine 8-10k + lar ucusur bu sinif otellerde.

• Attorney58 A kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam biz arkadaşımıza hediye edilen tatil paketini satın alıp geldik.. ama istediği paranın hakkını veren bir hotel..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ETS İnvista otelden ultra herşey dahil 3-8 Ağustos tarihleri arasında 5 gece tatil satın aldım. 6 aylık bebeğimiz var ve biraz huysuz sanırım gidemeyecegiz. Şuan tatilin güncel fiyatı 6600 TL ben erken rezervasyon ile almıştım ve 4000 TL ye devredebilirim. Maksat forumdan birisi faydalansin. Aksi takdirde sigortası var iptal Edip paramı alacagim. İlgilenen arkadaşlar yazabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aylakadam81 kullanıcısına yanıt
    Nakit 4 bine kimsenin alacağını sanmıyorum.

• Tarihler uymadı yoksa düşünebilrdim. 7-8 yaşında iki çocuk toplam 4 kişi bakıyorum düzgün bir otel 5 gece bakıyorum 7500 altı bulamadım. Tatile gitmeyecez anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attorney58 -- 6 Temmuz 2019; 12:16:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aylakadam81

Merhaba arkadaşlar ETS İnvista otelden ultra herşey dahil 3-8 Ağustos tarihleri arasında 5 gece tatil satın aldım. 6 aylık bebeğimiz var ve biraz huysuz sanırım gidemeyecegiz. Şuan tatilin güncel fiyatı 6600 TL ben erken rezervasyon ile almıştım ve 4000 TL ye devredebilirim. Maksat forumdan birisi faydalansin. Aksi takdirde sigortası var iptal Edip paramı alacagim. İlgilenen arkadaşlar yazabilir.
    Oda tipi nedir hocam bakalım bi resimlerine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Tarihler uymadı yoksa düşünebilrdim. 7-8 yaşında iki çocuk toplam 4 kişi bakıyorum düzgün bir otel 5 gece bakıyorum 7500 altı bulamadım. Tatile gitmeyecez anlaşılan
    Bütçenizi çok küçük bir miktar arttırıp Sueno Hotels Beach Side'ye gidebilirsiniz.
    İlgilenirseniz özel mesaj atın lütfen.
    Sevgiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

Önermeden önce TRİPADVİSOR sitesine bir bakın o zaman.

Ama ben "İllede bakın" diyorum.

Alıntıları Göster
    Önerdiğim otellere siz gittiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: maxplanck

Oda tipi nedir hocam bakalım bi resimlerine

Alıntıları Göster
    Etstur
    Innvista Hotel | Etstur.com
    https://www.etstur.com/Innvista-Hotel

Standart Oda

• Arkadaşlar crystal otellerin hangisini önerirsiniz

• S4lw4tor3 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Diverso kullanıcısına yanıt
    Selamlar, pm lere dönmüyorsunuz sanırım? Cuma günü atılan pm e dönüş olmadı.

• deyvidey kullanıcısına yanıt
    Dün akşam bir ara forum özel mesajlarında problem yaşanmıştır. Detay için p.m gönderdik

• quote:

Orijinalden alıntı: Diverso

Dün akşam bir ara forum özel mesajlarında problem yaşanmıştır. Detay için p.m gönderdik
    Hocam pm bakarmsn

• quote:

Tarihler uymadı yoksa düşünebilrdim. 7-8 yaşında iki çocuk toplam 4 kişi bakıyorum düzgün bir otel 5 gece bakıyorum 7500 altı bulamadım. Tatile gitmeyecez anlaşılan
    Alanyada diamond resort hill otel. 3 gun oldu geleli. Kesinlikle tavsiye ederim. Tatil.com dan bakabilirsin.

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Kasım ayında hiç sanmıyorum tahmin ettiğiniz rakamları... rakamlar yükselten yabancı turistler yurtiçi piyasasına kalınca fiyatlarda hizmet ve yemek kaliteside muhakkak düşecek buda fiyatlara yansıyacaktır.
  • quote:

Crystal palace luxury Çolakli çok güzel bir tesis tavsiye ederim bi bakın isterseniz
    Crystal paraiso boğazkent fiyat performans oteli
    Cesars temple belek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabil07 -- 6 Temmuz 2019; 20:52:36 >
  • Bugün crystal sunset luxury resorte eylül ayı için 2 kişi 3600 lira verdim 4 gece 5 gün. Umarım iyi olur. Ultimate her şey dahil konsept

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.