Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bodrum da tatil yapacaklar daha yeni, oturmuş otellere yönelsinler, Dujo değilde Lujo ya gitsinler mesela tabi fiyatlar ona göre.
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    Bütçemizin baya üstünde çıkıyor hocam. İlginiz için teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elma ile armut karşılaştırmayin Allah Aşkına , arada farklar var. Otelde bu işletmeciler varken kaLanlar memnun, hiç gitmeyip eski dönemde kalan kişiler otelle ilgili atıp tutuyor :)
    Kervansaray grup otelleri 10 15 sene once belkide güzel otellerdi, son senelerde içler acısı halleri.
    Birşeyler yapmaya çalışıyor insanlar , varolan imkanlari süre yetersizliginden tam anlamıyla yansitamadilar belkide, ama insanı mutsuz eden çok da bir tarafı yoktu bana göre. Bugünün koşulları ile ne verdik ki ne bekleyelim. Lujo dediğiniz otel Dujanin en az 4 5 misli fiyatlı halidir. Tövbe tövbe...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A LA CARTE RESTORANt işinden anlayan arkadaşlar

Daha önce ,Meksika mutfağını denedim et sote gibi bir yemek getirdiler iyiydi ama sanki lezzetli yapan baharat gibi geldi

Türk ve balık alakart onları biliyoruz
    BİLMEDİKLERİM
    uzak doğu mutfağı diyorlar sanırım suşi falan vardır eğer öyleyse gerek yok

italyan nasıldır ki ,italyan denilince insanın aklına pizza ve spagetti geliyor

Bunların dışında da yok gibi Akdeniz falan deniliyor da balıktır herhalde akdeniz de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurrsy

A LA CARTE RESTORANt işinden anlayan arkadaşlar

Daha önce ,Meksika mutfağını denedim et sote gibi bir yemek getirdiler iyiydi ama sanki lezzetli yapan baharat gibi geldi

Türk ve balık alakart onları biliyoruz
    BİLMEDİKLERİM
    uzak doğu mutfağı diyorlar sanırım suşi falan vardır eğer öyleyse gerek yok

italyan nasıldır ki ,italyan denilince insanın aklına pizza ve spagetti geliyor

Bunların dışında da yok gibi Akdeniz falan deniliyor da balıktır herhalde akdeniz de
    meksika restoranında size getirilen yemeğin adı fajita'dır. aslında bonfileden yapıldığında çok daha yumuşak ve lezzetli olur. dünyaca meşhur bir yemektir. arada evde yapıyorum güzel oluyor. ben voyage'da meksika alacarte restoranında yedim; margaritayı çok iyi yapmışlardı, fajita güzeldi ama sosları beğenmemiştim.

uzak doğu alacarte'a hiç gitmedim, ilgimi çekmiyor.

italyan'a titanic ve voyage'da gittim ikisinde de pizza yoktu, birinde makarna vardı. genelde ana yemek olarak biftek oluyor italyan alacarte'ta. ben iki otelin italyan restoranını vasat buldum,aklıda kalıcı bir yemekleri yoktu.

akdeniz zaten balık oluyor.

bir de rum restoranı oluyor, taverna tarzı. ona voyage'da gitmiştim, yemekleri çok iyi değildi ama mezeleri ve ambians harikaydı.

alacarte demişken merit crystal'de osmanlı alacarte'a gitmiştik, yemekleri açık ara en iyisiydi.

• karabil07 K kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, bütçenin üzerinde
  • emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Ben zaten Lujo da kalın demedim isim benzerliği var da fiyatlar elbette kıyaslanmaz burda büyütecek kafaya takacak bir durum da yok, bazen burada bazı oteller çok ön plana çıkarılıp resmen bilmeyene pompalanıyor, kalacağınız yeri iyi araştırın vede otel yorumlarını mauhakkak okuyun, Bodrumda sayısız bölge (yarımada olarak düşünün) ve otel mevcut, torba ve güvercinlik dışında da güzel oteller var Bodrum düşünen güzelce araştırsın. Yorumum sizin için değil genel amaçlıdır.
  • alitaro A kullanıcısına yanıt
    merit crystal candır, 2017 yılında konaklamıştım hizmet olsun yiyecek içecek olsun çok iyidi
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabil07

Objektif demek istediniz sanırım

Alıntıları Göster
    aynen öyle demek istedim sürekli "Kilikya Çamyuva hotel Larisa clup akman" tavsiye eden arkadaş.
  • internette yaptığım araştırmaya göre bütçe dahilinde bulduğum 1-Nova Park Hotel, 2-Serra Garden, 3-Armos Bella, 4-Blue Paradise otelleri 2 çocuklu aile için nasıldır, bilgisi olan yorum yapabilirmi.
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    Yarımada demişken yarımadayı paylaşıyım

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

Dün zeynep Hotelden bende rezervasyon yaptım. 3 gecve 4 gün arasına 3000'e maloldu.

Diverso firmasından Coşu bey çok yardımcı oldu. Çok ilgilendi. Sağolsun çok memnun ayrıldım. Haftaya gidiyorum bakalım. Otelle ilgili yorumlarımı subjektif olarak haftaya yazacağım.
    minimum 4 gece değilmi 3 gecede oluyormu.

• Sherwood exclusive Kemer’e gidip deneyelimleyen var mı dostlar?

• radko kullanıcısına yanıt
    Hey maşallah, olay bu işte, eline sağlık Bu arada Güvercinlik neden yok denilebilir, bu yarımada denilen bölgenin dışında çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jet1

internette yaptığım araştırmaya göre bütçe dahilinde bulduğum 1-Nova Park Hotel, 2-Serra Garden, 3-Armos Bella, 4-Blue Paradise otelleri 2 çocuklu aile için nasıldır, bilgisi olan yorum yapabilirmi.
    Serra garden da 5 yil once standart odasinda 2 yetiskin ve 3 yasinda cocugumuzla kaldik. Eski bir tesisti ama bakimliydi. Yemekler genelde hindi ve tavuk olsada lezzet guzeldi. Cok buyuk bir havuzu var. Ayri kaydirakli havuzu ve bebekler icinde kucuk ayri havuzu var. Denize 2-3 dakikalik yuruyusle gidiyorsunuz. Denizde snackbari var. Plaji sirf kum ve derinlesmiyor. Her aksam ayri bir gosteri oluyor. Animasyon guzeldi. Ama gecelik suan 900 tl civari cikiyor standart oda. Bence bu kadar etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

aynen öyle demek istedim sürekli "Kilikya Çamyuva hotel Larisa clup akman" tavsiye eden arkadaş.

Alıntıları Göster
    Bütçeye göre otel tavsiyesinde bulunuyorum illede gidin demiyorum

• orry01 kullanıcısına yanıt
    Gözü Kapalı tercih edebilirsiniz ayrıca hotel kemer göynük te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabil07 -- 4 Temmuz 2019; 18:37:7 >
  • ege bölgesinde, günlük 100 tl'yi çok aşmayan, kulüplerde, barlarda falan adamı olan pansiyon veya oteller var mıdır? yemek vs önemsiz ancak adamakıllı yönetilen ve düzenli bir yer olması tercihim. biraz eğlenmek istiyorum açıkçası.
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt
    Biraz zor o fiyata hocam , Didim belki :(

• 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.