Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arçelik bayisiyim. Şirketin çekilişinden Kıbrıs merit royal caaino otelden 22.08.2019-26.08.2019 tarihleri arasında konaklama kazandım. Gidiş dönüş uçak biletine dahil. Toplamda 4 gece. Havaalanından transferde dahil. Normalde otel sadece 8000 civarı ulaşımında sayarsanız 10.000 TL tutuyor. O tarihlerde yakınımız düğünü olduğundan değetlendiremeyebilirim. Eğer tatile çıkmak isteyen varsa uygun bir fiyata verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt
    Kadınlar denizinde var hocam o fiyatların biraz üzerinde.Biraz araştırınca bulunuyor.Sunday Beach otel mesela 125tl kişi başı şu an.

• egosumdeuss E kullanıcısına yanıt
    Boşverin düğünü.10k kazanmışsınız.Niye gitmeyesiniz.Gitmediğiniz kişide anlayışla karşılarZaten büyük ihtimal çekilişle olduğu için başkasına devredilmez.

• Kaş, Kalkan civarında günü birlik aile için kalınabilecek uygun fiyatlı bi yer arıyorum. Sadece yatmak için kullanılacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. Ege bölgesinde, 3 kişilik aile için 4000 tl civarı 3-4 gece herşey dahil otel önerisine ihtiyacım var. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

Kuşadası alanya tarafı 4gece uygun 4yıldız hersey dahil varmı fırsat takipçi arkadaslar..
    Kuşadası Blue vista hill giden varmı bu sezon?

• muratkurt kullanıcısına yanıt
    Kuşadası İnfinity by Yelkeni önerebilirim. Öncesinde forumda Fettah hoca kaldı şimdi biz kalıyoruz. Tam 1. sınıf olmasa da ona yakın diyebilirim.
  • By_EKReM kullanıcısına yanıt
    Diverso kullanıcısına yanıt
    Evet Cosku Bey bana da çok yardımcı oldu sağolsun. İşine son derece hakim. Fakat biz tercihimizi başka bir yerden kullanmak durumunda kaldık. Seneye nasip
  • emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Didim'de de oyle Altınkum'da zor bulunur. Gecelik 150 civari fiyatlar olur. Orada da mekanda tanidigi olan adam bulmak zor olur. Hoş gecen senelerde damsiz musteri kabul ediyordu Sensation ve Medusa ama son birkac yildir oraya da gitmiyorum.

• Kuşadasında son 3 senedir annem babam kalıyor. Fiyat konusunda tam bir şey diyemiyorum genelde bayramda gittikleri için biraz yüksek oluyor. 2 sene Ephesia Beach Club da kaldılar daha önce 2 defa da ben kaldım. bu sefer yine aynı tesisin Ephesia Resort Hotel de kalacaklar herşey dahil. 4 yıldızlı bir tesis. Genelde hizmetleri ,çalışanları iyi. Tavsiye edebileceğim bir yer malum kuşadasında çok yer yok...
  • 5 kişilik yetişkin aile için 5 gece 6 gün altın kumu olan Ege denizinin alt bölgesinden komple Akdenize kadar herhangi bir yer olabilir. Hotel'de vakit geçirebileceğimiz sıkıcı olmayacak bir yer arıyoruz. Yemeklerin güzel ve fiyata dahil olması önemli. Ağustos ayının herhangi günleri olabilir, dönüş tarihi Ağustos sonu olacak şekilde planlayabiliyorum.

En uygun fiyatları nerden alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabil07

Bütçeye göre otel tavsiyesinde bulunuyorum illede gidin demiyorum

Alıntıları Göster
    Önermeden önce TRİPADVİSOR sitesine bir bakın o zaman.

Ama ben "İllede bakın" diyorum.
  • Arkadaşlar Granada Okurcalar ve Orange county belek hakkında bilgisi olan konaklayan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthsumer -- 5 Temmuz 2019; 10:28:8 >
  • fthsumer F kullanıcısına yanıt
    Granada Okurcalar gidicem eylul 21 25 arası 3 aile , neyi merak ediyorsunuz :) giden pek yok burada benim gordugum , bir arkadaşım Belek tesisine gitti, gayet beğendi geçen ay, grup oteli olduğu için buda kalite olarak fena değildir diye düşünüyorum şahsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emindoner09 -- 5 Temmuz 2019; 10:49:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayramda Ben de Granada Belekte olcam. Yorum yaparım döndüğüm zaman. Okurcalar içinde güzel yorumlar okumuştum kötü olacağını düşünmüyorum açıkcası
  • 3500 tl civarına 2 yetişkin (erkek) 5 gece yer çok önemli değil güney olmak kaydıyla tavsiye edebileceğiniz yer varmı?
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Devredilebiliyor. Zaten ramazan bayramında antalyada idim.

• egosumdeuss E kullanıcısına yanıt
    Bir defa kimse cash para verceğini sanmam hocam,millet 12 taksit yapıyor 5bini düşün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Side Lake River Hotel de daha önce konaklayan oldumu ekimin ilk haftasına 2 aile aldık nasıldır acaba?
  • 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.