Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    10 numara tesis ve konum, Eylül ayı Bodrumda çok sıcak olur merak etmeyin, kalabalık da biraz azalır iyi yapmışsınız, hayırlı olsun,
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    Eyw hocam. Her sene belekte olurdum, normalde bu sabah düşeş geldi bu otelde yoksa aklımda bile yoktu. Bir haberle atladım hemen hayırlısı artık 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cool_psy kullanıcısına yanıt
    forever club Bodrum
  • Bodrumdan herkese iyi tatiller

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Radko hocam hangi oteldesin.Yorumlarını bekliyoruz.

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Döndüğümde yorumumu yazarım,tam f/p gibi şuan gecelik 250₺ HD costa luvi hotel gümbette.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

Diverso vasıtasıyla Ağustos ayı için Starlight Hotel'e rezervasyon yaptırdık.

Rezervasyon sürecinde, ilgili ve samimi yaklaşımı için kendisine teşekkür ederim.
    Merhaba.
    Biz teşekkür ederiz.
    Dilediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz.
    Sevgiyle kalın.
  • Zeynep otel alkol durumunu merak ediyorum. Gidenler yorumlanabilir mi acaba ?

• @diverso
    Hocam bir tatil isteği daha olacak senden.

6-10 temmuz arası
    Bir oda 2 kişi + 1 çocuk(5yaş)
    Diğer oda 2 kişi olacak.

Bu şekilde uygun otelleriniz nelerdir. Fiyat beklentimiz toplam 7000 olacak şekilde. Antalya-alanya-kemer(antalyanın heryeri olabilir) , plaja yakın ve mümkünse kum, çocuk aktiviteleri fazla olan.
  • Th3_SpiRitLEsS kullanıcısına yanıt
    bende merak ediyorum ben otel rezarvasyon yaptırırken en çok dikkat ettiğim sueno deluxe bu konuda çok iyi royal salute 21 var lounge barında chivas 18 her barında var
  • rafi_baskan R kullanıcısına yanıt
    Ben normalde otel tatilini sevmem, hatta nefret ederim. Bana çadır kampı bol bol gezi olacak. Şimdi otele gideceğim can sıkıntısından patlayacagim. Hanım ve çocuk ötede oynasin ben alkole devam :) bu sebepten Zeynep hotelde daha önce konaklamış kişilerin yorumları benim için çok önemli.

• Herkese merhaba.
    Görüyoruz ki Royal Salute'ler konuşulmaya başlanmış!
    Hal böyle olunca hatırlatmak istedik;

Belek Bölgesi'nde Üst Segment Tesisler denilince ilk akla gelenlerden;

- Sueno Hotels Deluxe Belek
    - Sueno Hotels Golf Belek
    - Cornelia Diamond Golf Resort & Spa
    - Cornelia De Luxe Resort
    - Ela Quality Resort Belek
    - Susesi Luxury Resort
    - Titanic Deluxe Golf Belek

Tesislerinde SETUR/Kızılay olarak siz DH Kullanıcılarına özel kampanyamız devam ediyor.
    30 Haziran'a kadar yapılacak rezervasyonlarda geçerli kampanya; %8 ile %18 arasında indirimi kapsıyor.
    Ayrıca World Card ile yapacağınız işlemlerde 3.000 TL ve üzeri alışverişlerde 150 TL, 6.000 TL ve üzeri alışverişlerde 300 TL puan hediye ediyoruz.
    Teklif istemeyi unutmayın.

Giriş Tarihi:
    Çıkış Tarihi:
    Yetişkin Sayısı(+12):
    Çocuk Sayısı:
    Çocuk TAM Doğum Tarihleri:
    Bütçe:

Bilgilerini bize ÖZEL MESAJ ile ya da DH Üyelerine Özel %5 Ekstra İndirimli Tatil Fırsatı başlığımız üzerinden iletmeniz yeterli.

BU BAŞLIK ALTINDA İLETİLEN TALEPLERE DİĞER KULLANICILARA RAHATSIZLIK VERMEMEK İÇİN YANIT VERMEYECEĞİMİZİ HATIRLATMAK İSTERİZ.

Sevgiyle kalın.

Setur Kızılay
    444 4 608
    0312 266 44 44
    Meşrutiyet Mahallesi Selanik Caddesi 52/6 Kızılay Çankaya/ANKARA

• Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    Hocam şirket ve şahıs özel indirim i nasıl yaptınız. Bana da anlatır mısınız ?
    Bende Eylül de Balayı için düşünüyorum fakat pahalı olduğu için alamıyorum. Bana bir yardımcı olur musunuz.
    Teşekkürler

• Th3_SpiRitLEsS kullanıcısına yanıt
    Alkol kullanmıyorum yorum yapamam. Sadece gittiğimde bir arkadaşım için resim çekmiştim.

• hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle iyi tatiller. Harika bir tatil gecireceginizi umuyorum. Alkol kullanmayan biri olarak fiyat performans değerlendirmenizi ayrıca dinlemek isterim.
    Alkol kullanan biri olarak Belek bolgesindeki tesislerin kalitesi goz onunde bulundurulursa en azindan jim beam , johnny walker , olmeca , Bailey's konsept dahilinde olabilirdi diye düşünüyorum. Türkiye'deki 5 yildizli otellerin %90inda bulunabilecek bir alkol menusu var. Hizmet kalitesi vb konular ayri degerlendirilebilir elbet ancak Kemer bolgesinde yogunlasmis anlayisa sahip bir tesis görünümü cizdiler bu sene. Deniz acisindan Belek mi Kemer mi kiyasini yapacak olursak Kemer bolgesinde daha tatminkar tesisler bulunabilir kanısındayım. (Bu yorumum tabii ki bundan sonra tatil almak isteyen arkadaslara :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinaryman45 -- 29 Haziran 2019; 11:12:27 >
  • Zeynep otel geçen senede regnum bünyesinde idi
    Ve ben konaklamıştım. Yiyecek kalitesi oldukça iyiydi ama alkol kalitesi çok vasattı
    Hatta hayatımda içtiğim en kötü şarapı bu otelde içtim diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Alkol kullanmıyorum yorum yapamam. Sadece gittiğimde bir arkadaşım için resim çekmiştim.

biz şimdi herşey dahil diye bu otelde konakladığımızda, alkol'e ekstra para mı ödeyeceğiz?
    Ben anlamadım bu işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: extraordinaryman45

Hocam öncelikle iyi tatiller. Harika bir tatil gecireceginizi umuyorum. Alkol kullanmayan biri olarak fiyat performans değerlendirmenizi ayrıca dinlemek isterim.
    Alkol kullanan biri olarak Belek bolgesindeki tesislerin kalitesi goz onunde bulundurulursa en azindan jim beam , johnny walker , olmeca , Bailey's konsept dahilinde olabilirdi diye düşünüyorum. Türkiye'deki 5 yildizli otellerin %90inda bulunabilecek bir alkol menusu var. Hizmet kalitesi vb konular ayri degerlendirilebilir elbet ancak Kemer bolgesinde yogunlasmis anlayisa sahip bir tesis görünümü cizdiler bu sene. Deniz acisindan Belek mi Kemer mi kiyasini yapacak olursak Kemer bolgesinde daha tatminkar tesisler bulunabilir kanısındayım. (Bu yorumum tabii ki bundan sonra tatil almak isteyen arkadaslara :))
    Alkol kullanan biri olarak ben cevaplayım. Zeynep otel’de @Diverso num tavsiyesi ile konakladım. Otelin yiyecek içecek kalitesi oldukca tatmin edici. Otelin denizi kum ve sığ. Kesinlikle kemer otelleri ile kıyaslanmaz. Otelde genel olarak Red Label, Jameson gibi viski markalarını servis ediyorlar. Sadece 1 barda premium viskiyi servis ediyorlar ama benim için Red Label gayet tatmin edici olduğu için sorun teşkil etmedi. Golf tarafının odaları gayet büyük adeta evimin salonu gibiydi. Tesis gayet temiz. Personel cana yakın. Kısaca bu senenin fiyat perfomans oteli budur. Tekrardan çoşku beye teşekkür ederim

• Selamlar. 15-20 temmuz arası 4 yetişkin ege bölgesinde tatil arıyoruz ama 5 günlük tatil için ayarlayabileceğimiz max bütçe 4000 lira. Önerebileceğiniz bir otel varmı?
  • 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.