Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sueno hotelleri fiyatlarını açıklamış..geçen sene üzerinden %100 zam var.. ama bu fiyatların gevşiyeceğini düşünüyorum..Tamam turist patlaması vs tamam da bu fiyatlar böyle kalmaz.. şuanlık %10 indirim deniliyor.. bir kaç hotel için beklemedeyim..
  • Ayazay A kullanıcısına yanıt
    3 aile gitmiştik biz hocam, hepimiz çok memnun kaldık. Öncesinde 3 kez voyage belekte konaklamıştım. Bu otelin artısı alanının çok geniş olması. 4-5 tane geniş havuz var. Odalar, yemekler ve temizlik iyiydi. Aquaparkı bu sene yenilediler, çocuklar çok eğlendi. Bir de yeşillik içinde, heryerde çim ve ağaçlar var. Bütçeniz uygunsa kesinlikle tavsiye ederim.
  • Sanırım konu kilit üyeler ban buraya doğru gidiyoruz bu fiyatlardan sonra babayiğit var mı göreceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Hocam nerede açıklanmış? Kendi sayfalarından göremedim.

• Granada Luxury Belek için fiyat bekliyordum fakat diğer otellerdeki artışları görünce bu sene tatil zor gibi gözüküyor.
    Uygun bir tatil fırsatı yakalayan bir arkadaş olur ise özel'den pm ile belirtebilirse sevinirim.
  • Bu fiyatlarla avşa ve erdekte iğne atsanız yere düşmez tüm yaz boyunca. Malum tüm istanbul oraya akacak :)

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Nisan ayı ve Mayıs 15 e kadar en ucuz fiyat 4 kişilik oda da kişi başı 610 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Btuhan35 -- 5 Kasım 2018; 11:21:30 >
  • Aquasis fiyat fena degil sanki o parayi edermi bilmem ama en azindan patlama yaşamamış
  • fettah kullanıcısına yanıt
    Aquasis'e 2 sene önce gitmiştim güzel otel fakat çok rüzgar tutuyor.
  • Min %40 , %100 zamma kadar yolu var dedigimde %25 olur diyenler vardi. Orta gelirli Turklere bu sene tatil yok 5 yildizli iyi otellerde , fakir yabanci turistlere yer açılsın.

Öyle demeyin. Sonra kraldan çok kralcılık yapanlar sizi eleştirir. Böyle kalır mı hiç bu fiyatlar, hemen rezervasyon yapmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: extraordinaryman45

Hocam nerede açıklanmış? Kendi sayfalarından göremedim.
    setur da gördüm hocam. buraya yazmaya elim varmadı... suenotur a girdim web sitesi hata verdi.. ondan dolayı setura baktım.Bu arada 01 ekim ile 08 ekim arası bir tatil alma düşüncem var.2 oda yine beklemedeyim fiyat uygun olursa eylülün son haftasıda alabilirim.Yine sizin önerilerinizi takip edeceğim..
    DÜzeltme:Setura girdim şuan sadece yılbaşı fiyatları mevcut.. düzenleme mi yapıldı benmi yanlış gördüm...Allah Allah AMA ÖNCESİNDE MART AYI BİLE FİYATLARI VARDI ŞUAN ONLARDA YOK
    Ben de baktım göremeyince acaba otelden mi aldınız fiyatları diye düşündüm. Şahsi görüşüm oteller onumuzdeki sezon kurların oynakligindan dolayı Mart ayına kadar stok oda tutacaklar. O yüzden erken rezervasyonların sınırlı bir kapasite için açılacağını düşünüyorum. Genelde turizmciler döviz üzerine demeç verirlerken kur 6TL/USD ve 6.70TL/EURO bandindaydi. Şimdi yaklaşık yuzde 10 gibi bir gerileme söz konusu. Bu da maliyetlerin ve dolayısıyla fiyatların gözden gecireleceginin bir işareti. Erken rezervasyon fırsatlarından faydalanacak arkadaşlar mutlaka ama mutlaka iptal sigortası yaptırmalılar. Ara ara güzel fırsatların karşımıza çıkacağını düşünüyorum.

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Son 3 sayfadaki en mantikli ve para politikasina uygun yazi , tebrik ediyor dikkate alicagimi bilmenizi istiyorum ....
  • Yalniz gecen sene fiyati ile acilan ultra lux otellerde mevcut ve ben sahsen 2019 tatilimi aldim.

Iyi arastirirsaniz makul fiyatlar var.
  • Akla antedon 17-21 haziran arası kaç TL'den açar sizce su piyasaya gore

• metuemre kullanıcısına yanıt
    Eywallah hocam saol.
  • Voyage Turkbuku uygun mu ? Ya da benim gözler mı alışmaya başladı fiyatlara? 15-20 Eylül arası düşünüyorum tarih yorum yapabilecek var mı konaklayan acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emindoner09 -- 5 Kasım 2018; 14:5:39 >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    world kart harici kartlara taksit kolaylığı sağlıyorlar mı? Selectum mu aldınız?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.