Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jiva beach 1 8 temmuz 7 gece 5230 kara manzaralı oda 5480 deniz manzaralı oda yuzde 70 zam yapmışlar
  • ssfea S kullanıcısına yanıt
    Nereden aldınız o fiyatı? Otelden ise ETS yı bekleyin, daha uygun alınır. O paraya giden türk olmaz oraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    otelin erken rezarvasyon fiyatları belli olmuş otelden araddılar onceden aramıstım acıkcası ets de 100 200 tl yakın fiyat olur diye bekliyrum bu sene 5000 altı ıyı otel zor bır hafta ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: emindoner09

Nereden aldınız o fiyatı? Otelden ise ETS yı bekleyin, daha uygun alınır. O paraya giden türk olmaz oraya
    tatil budur denilen site ,1 hafta önce erken rezervasyonu açıkladı ,fethiyedeki 3 yıldızlı otele aynı fiyatı çekiyor temmuz ayında , jiva nın ki de normal neyine şaşırdın anlamadım , ets 3 kuruş aşağı verir başka ne olur ? dolar şaşırtıcı bir şekilde düşerse ,indirimi %40 dan 70 çektik derler:) onun için erken rezervasyona erken atlayanlar mutlaka ,ileride indirim oranı düşerse paramı geri alabilir miyim diye sorması gerekir
  • ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    Ets sahibi bakan diye %30 aşağı indirim beklemio herhalde 🤣 halla ucuza tatil beklentisinde olması ironimi nedir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnternet sitelerinden daha iyi fiyatlara alınıyor aracı firmalardan. 5500 Luk fiyat onun iyi otel olduğu anlamına gelmiyor. 29 Ekim de 2 gece 680 TL idi herşey dahil.

• 20 Kasım 2014 10:12:31

Bu nasıl erken rezervasyon yahu?

Taa Ağustos sonu için bir hafta yer baktım. Setur'da Limak Atlantis kişi başı gecelik 285 TL Yol falan da dahil değil hani.
    9 ay sonra alacağım hizmet için istediği paraya bak!

Turizm firmaları bu erken rezervasyon masalını anlatmaktan artık vazgeçseler iyi olur.
    ---------------------------------
    canınız sıkılıyorsa 2014 donanım haber ilgili bölümü falan karıştırın
  • Her sene erken rezervasyonu eleştirip 6 ay sonra boyle fiyat artışımi olur diyenleri okudukça gülüyorum , sanirim bu sene gene ayni olacak ....
  • Sevgili Konu takipçi arkadaşlarımız

Konumuz bilindiği üzere 2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) Adlı konudur.Konu içeriği bellidir..Turizm haberleri,fırsat haberleri,x hotelinde konaklayıp burada bizlere bilgi ve tecrübelerini anlatılmasıdır.Yine konu ile alakası olan yol durumu vs ya da yoldaki dinleme tesisleri vs gibi durumlarda konudışı diyerekten mesajları silmiyoruz.Ama iş siyasi mesajlara gelince değişmekte.

Geçen seneki konuda elimizden geldiğince ılımlı bir tutum sergilemeye çalıştık.Kimi üye bu durumdan kendine pay çıkartarak konu bütünlüğünü bozmıycak şekilde davrandı.öyle mesajlar attı.Kimi üyede aynı tas aynı hamam gitti..Ama bu seneki konumuzda gelen şikayetler doğrultusunda bu kadar ılımlı davranamıycamığımızı üzülürek belirtmek isterim.Geçen sene bazı şeyleri tolere ediyorduk.Baktık ki tolere edilen şeyler yanlış anlaşıldı bu sene farklı bir durum söz konusu az önce ki ikili tartışmaya açık mesajları sildim ve kendilerine özel mesaj attım.

İkinci bir pozisyonda aynı kişiler ya da başka kişiler olduğunda mesaj atılmayarak gereği yapılıcaktır.

Lütfen konu bütünlüğünü bozucak davranışlardan kaçınalım.İnsanların bilgi alma hakkını ellerinden alm(A)ıyalım..

Selamlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurrsy

20 Kasım 2014 10:12:31

Bu nasıl erken rezervasyon yahu?

Taa Ağustos sonu için bir hafta yer baktım. Setur'da Limak Atlantis kişi başı gecelik 285 TL Yol falan da dahil değil hani.
    9 ay sonra alacağım hizmet için istediği paraya bak!

Turizm firmaları bu erken rezervasyon masalını anlatmaktan artık vazgeçseler iyi olur.
    ---------------------------------
    canınız sıkılıyorsa 2014 donanım haber ilgili bölümü falan karıştırın
    Ben göremedim söz konusu fiyatı.Link atmanız mümkün mü?
  • Bu arada erken rezervasyon fiyatları açıklanmadığı için konuyu diri tutmak adına burada turizm haberleri paylaşabiliriz..

Türkiye’nin 9 aylık ziyaretçi verileri ne anlatıyor?

2018 yılının 9 aylık diliminde Türkiye’ye gelen yabancı ziyaretçi sayısı yüzde yüzde artışla 31 milyon 815 bine ulaştı.Peki Türkiye’nin ana ve gelişmekte olan pazarlarında durum ne, hangi ülkede nasıl bir performans sağlandı? İşte detaylar...
    TurizmGüncel - Haber/Analiz

2015’E GÖRE ALMANYA’DA 850 BİN KAYIP

İlk 9 ayda Türkiye, ana pazarlarından Almanya’da, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 22’lik artışla 3 milyon 566 bin ziyaretçi ağırladı. Ancak bu rakam, 2015’in (Almanya pazarında en fazla ziyaretçi alınan yıl) aynı döneminin yaklaşık 850 bin kişi gerisinde.

TÜM AVRUPA ÜLKELERİNDE BÜYÜME KAYDEDİLDİ

Dokuz aylık dönemde Türkiye Avrupa’nın tüm pazarlarında bir önceki yılın aynı dönemine göre büyüme sağladı. Buna göre Türkiye, İngiltere’de yüzde 35.45 artışla 1 milyon 894 bin, Hollanda’dan yüzde 28 artışla 848 bin, Belçika’dan yüzde 22 artışla 440 bin, Fransa’dan ise yüzde 25 artışla 590 bin ziyaretçi ağırladı.

TÜRKİYE AVRUPA’DA 2015’İN 1.8 MİLYON GERİSİNDE

Türkiye’nin 9 ayda Avrupa’dan aldığı toplam ziyaretçi sayısı ise, ortalama yüzde 31 artışla 13 milyon 841 bin kişi olarak kayıtlara geçti. 2015 yılının 9 aylık diliminde Tükiye’nin Avrupa ülkelerinden aldığı toplam ziyaretçi sayısı ise 15 milyon 600 bindi. Yani, 2015 yılına kıyasla Türkiye’nin Avrupa genelinde 1.8 milyon geride geliyor.

RUSYA VE BDT ÜLKELERİNDEN 9.9 MİLYON ZİYARETÇİ

Ziyaretçi sayısı açısından Avrupa’da hızla toparlanan Türkiye, Rusya ve BDT ülkelerinde ise büyümeye devam ediyor. İlk 9 ayda Rusya’dan aldığı ziyaretçi sayısını yüzde 24.22 oranında arttırarak 5 milyon 120 bine yükselten Türkiye, Özbekistan’dan yüzde 39, Kırgızistan’dan yüzde 14, Kazakistan’dan yüzde 5, Ukrayna’dan yüzde 6 ve Azerbaycan’dan 13 ziyaretçi artışları kaydetti. Bu dönemde Türkiye’nin Rusya ve BDT ülkelerinden aldığı ziyaretçi sayısı yüzde 12 artışla 9.9 milyona ulaşırken, bu pazarın Türkiye’deki payı ise 31.26 olarak gerçekleşti.

ORTADOĞU PAZARININ AĞIRLIĞI YÜZDE 11.24’E ULAŞTI

Türkiye turizminde ağırlığı giderek artan bir diğer bölge ise Ortadoğu ve Arap coğrafyası oldu.

Bölgenin önde gelen ülkelerinden Suudi Arabistan’da yüzde 14 artışla 639 bin ziyaretçi alan Türkiye, Irak’tan yüzde 25.5 artışla 890 bin, İsrail’den yüzde 14.7 artışla 349 bin, Ürdün’den yüzde 45 artışla 329 bin ziyaretçi aldı. ‘Batı Asya’ kategorisinde yer alan bu ülkelerin 9 ayda Türkiye’ye gönderdiği ziyaretçi sayısı yüzde 23.84 atışla 3 milyon 575 bine, bu bölgenin Türkiye turizmindeki payı ise yüzde 11.24’e yükseldi.

GELİŞEN PAZARLARDAKİ SON DURUM

Gelişen pazarlardan Çin’den Türkiye’ye gelişler bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 83 oranında artarak 302 bine yükseldi. Düğün turizmi ile öne çıkan Hindistan’dan gelişler yüzde 84 artışla 87 bine ulaşırken, İran’dan gelişler yüzde 11 düşerek 1 milyon 678 bine geriledi.

ABD, Güney Kore ve Japonya pazarlarındaki pozitif ivme ise devam ediyor. Buna göre 9 ayda ABD’den gelişler yüzde 24 artışla 348 bine, G. Kore’den gelişler yüzde 31.5 artışla 116 bine ve Japonya’dan gelişler 73 artışla 60 bine yükseldi.

Kaynak:TurizmGüncel 2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

• Voyage Belek komple yenileniyormuş tasarım vs fiyatları iyice arttırırlar artık

• Nisan ortası açılış diyorlar. Ben de bu sene bir değişiklik yapıp Voyage Belek'e mi gitsek diyordum ama sanırım olmayacak fiyatlardan ötürü.

• Etsturda fiyatlar bazı otellerde açıklanmış. Uçmuşlar... Umarım bir hata vardır ve düzeltme yaparlar yoksa bu sene tatil zor gibi. Otellere bakarsanız geçen sene beğenmeyip gitmediğiniz oteller kişi başı 400 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunaberk -- 4 Kasım 2018; 12:7:42 >
  • Voyage lar da açıklandı. Ağustos sonu voyage belek kişi başı 870 lira. Of of offf.

Bu sene açılacak otel bilen var mı? Şansımızı orda deneyelim bari.

• Sunaberk S kullanıcısına yanıt
    Hocam burdaki kesmin çoğu nisan-mayıs ile eylül-ekim aylarında yani sezon dışı dönemlere erken rezervasyon yaptırıyor genelde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.