Şimdi Ara

2019 DH'de düşüş sürüyor. [SS]li (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
9
Favori
51.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
239 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum eski canlılıgını yitirdi sosyal mecraların etkisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu konunun açılma amacı nedir ?

Forumun neden eskisi gibi olmadığı mı yoksa kaliteli çizgisi olan bilgili deneyimli üyelerin neden artık burada olmadığı mı ?
  • cok fazla trol var... herhangi bir konu icerisinde hukumete karsi en ufak elestirel bir yorumda mantar gibi ortaya cikiyorlar ve forum yoneticileri hicbir sey yapmiyorlar bunlara karsi... ve bir de bircok kisinin bahsettigi gibi konularin silinmesi durumu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 1 Ocak 2020; 20:21:15 >
  • Çok uzun zamandır üyeyim. İlk yıllarım daha çok öğrenme ve okuma üzerineydi. Sonraları katkı sunmaya ve fikrimi paylaşmaya başladım.

Bu forumu bitiren aslında tamamen üyeler değil.

En başta çok fazla board olması. Bu boardların gözden geçirilerek ya birleştirilmesi ve/veya silinmesi gerekmekte. Aktivitesi düşük boardlardan bahsediyorum.

İkincisi saçma sapan etkileşim kasmaya çalışanlar. "Mesajınız deprem etkisi yarattı" bildirimini almak için can atan çok kişi var.

Üçüncüsü konu dışı adam gibi modere edilmeli. O kadar saçma konulara o kadar aptalca cevaplar veriliyor ki. İlk zamanlar ben de gülerdim ama şimdi girmek bile gelmiyor o taraflara.

Teknik ise tamamen bırakıldı. Varsa yoksa "etkileşim". "Owww 300 like aldım" bir sonrakine daha çok alayım diyen çok üye var.

Buna önlem alınabilir mi? Alınabilir. Önüne gelen kişi sıfır bir hesap açtımı hemen trollemeye başlamasın. Bir AGE sistemi oldun ve o süre geçmeden katkı veremesin.

Forum sistemleri hiç bir zaman bitmez bana göre. Ama bu yazılımı da DB'yi de daha iyi bir yere taşımanın zamanı geldi geçti bile.

• Cep telefonlarının yükselişi ve masaüstü bilgisayarların ve laptopların düşüşünün sonucu olarak olay sosyal medya mecraına doğru ilerledi... Yani forumlar devri yavaş yavaş kapanıyor sonuç olarak birkaç yıl içinde tamamen biter tahminimce....
  • Bende insanların her türlü cevaba bulabileceği hatta bizzat kendim ilgileneceğim bir forum kurup kitle yaratmak istedim ama henüz istediğimi elde edemedim. Konu açacak kişilere henüz ulaşamadım. İnsanlar alışkanlıklarından vaz geçmiyor birden fazla yere üye olup uğramayı tercih etmiyor. Buraya gelince de insanları rencide eden şeyler yazan çok kişi gördüm. En ufak bir şeye ukalaca cevap veren ve tersleyen. Ki zaten insanlar cevap aramak için buradayken!? Ve birde sosyal medyanın etkisi çok büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aknctn -- 1 Ocak 2020; 21:11:19 >
  • Bunda adminlerin de büyük etkisi var.

• Facebook gurup muhabbetleri forumları bitiriyor bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaki bazı moderatörlerle ilgili diye düşünüyorum. geçmişte bir kaç kez saçma sapan banlarla beni de forumu bırakma aşamasına getirdiler. ki ben eski üyeyim bir de bunları henüz foruma yeni üye olanlara yaptıklarını düşünün. İşin içerisinde bazı modların bir takım üyeleri kayırması da var.
    küfür yok hakaret yok en ufak bir tartışmada tamamen keyfi forumdan uzaklaştırıyorlar. seni uzaklaştırıyorlar diğer adama bir şey yapmıyorlar sebebini öğrenmek istiyorsun muhattapta bulamıyorsun.
    diktatörlük düzeninin olduğu yerde sorun var demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elweda -- 2 Ocak 2020; 14:48:15 >
  • elweda kullanıcısına yanıt
    Bu diktatörlük son 2 yıldır iyice yükseldi. Bir çok üye bunlar yüzünden bırak gitti forumu zaten.

• Eski üyeler yok artık, 10-15 yaşında afacanlarla doldu site,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Şahsen 2010 dan beri takip ediyorum ama nedense hesap açma bu yaz başıma dank etti... En cıvıl cıvıl yılları kaçırdım galiba burada...

• Aslına bakarsan bu düşüş okumalı yazmalı bütün internet siteleri için geçerli. Sadece donanım haber değil bütün forum siteleri neredeyse bitmiş durumda.İnternette surf alışkanlıklarımız değişiyor. Tabi değişen sadece surf alışkanlıkları değil kullanıcı profilide değişiyor. Kaliteli içerik üreten profil uzaklaştı ama aslında uygun bir platformda arıyorlar. Ben çaresizlikten REddit de takılıyorum ve keske türkiyede de olsa diyorum
  • 2002 den beri buradayım,forum eskiden güzeldi,troll falan yoktu. son 5-6 senedir troll yatağı oldu.bunların görevli tipler olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenomen11

Aslına bakarsan bu düşüş okumalı yazmalı bütün internet siteleri için geçerli. Sadece donanım haber değil bütün forum siteleri neredeyse bitmiş durumda.İnternette surf alışkanlıklarımız değişiyor. Tabi değişen sadece surf alışkanlıkları değil kullanıcı profilide değişiyor. Kaliteli içerik üreten profil uzaklaştı ama aslında uygun bir platformda arıyorlar. Ben çaresizlikten REddit de takılıyorum ve keske türkiyede de olsa diyorum
    Ben de eskiden coook eskiden beri buradayım. Son 2 senedir quora da takılıyorum. Buralar bilgi alma konusunda yavanlasti. Ama yine de günde 1 sıcak fırsatlara girerim, öne çıkan konuları bir gözden geçiririm.

Forum ahalisi birbirine küfrediyor, alay ediyor, dalga geçiyor, eyvallah zaten başımızdaki adamlar da bu şekilde. Taraf olmayan bertaraf olur diyen insanlar yönettiği sürece memleketi pek iyiye gidiş imkanı gözükmüyor maalesef.

• Rütbemden de göreceğiniz üzere, bir dönem yöneticilik yapmıştım burada. Konulara, mesajlara müdahale eden yani sizin bahsettiğiniz o bir çok felaketin sorumlusun olan "yöneticiler" aslında yanlış hedef.

Ortada 'üst'lerin belirlediği bir kurallar listesi vardır. Yöneticiler sadece bu kuralları uygulayan robotlardır. Eskiden böyleydi, şu an da böyledir belki. Yöneticinin aldığı bazı kararların son noktası genelde bu üst yönetimde sonlanır. Şayet yöneticinin yanlış bir karar süreci olursa genelde üst yönetici müdahale eder. Etmiyorsa demek ki, ona söylenen şeyi yapıyordur sadece.

İnsani olarak da iyi insanlardır ayrıca o kadar sert yapmayın Gürkan Kara mesela on numara insandır bildiğim ve tanıdığım kadarıyla. Yine de ortada bir genel yanlışlık ve başarısızlığa doğru giden süreç varsa bunun sorumlusu elbette büyük patrondur. Düzeltebilir mi, bunun için yeterli vizyonu var mıdır, bilemem.

• Her yükseleni ordan indirmek ALLAH ın bir kanunudur.
    kim derdi ki birgün msn messenger kullanılmayacak bitti gitti yalan oldu
    dh de pek ala unutulabilir
    mezarlıklar kendini onsuz yapılmaz sananlarla dolu
  • Forumda sikayet ettigim konu ile ilgili yonetici bozuntusu çocuk rahatsiz oluyosan girme diyor.. Beter olsunlar.. Batsinlar kökten hatta..

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

çooooook normal.

siyaset bolumunde 6-7 sayfalik konulari adminler siliyor

mesaj sileceklerine konuyu siliyorlar

biz zaman harcayip mesaj yaziyoruz onlar konu siliyor

eeee ben neden mesaj yazayim ?

kendi ayaklarina kendileri sıkıyor .

2*2 = 4 (four)
    İyi de siyaset bölümü diye bir bölüm yok ki?

Ülke ve dünya gündemi diye bir bölüm var. Siz orayı siyaset sanıyorsunuz bu mesajınızdan da belli oluyor.

Ülke ve dünya gündemi içine girip 5 yıllık 8 yıllık 15 yıllık meselelerinin konusunu açarsanız tabii ki silinir.

İdeolojik propaganda da ülke ve dünya gündemine girmiyor. Siyaset bölümü diye bir bölüm olmadığı için problem yaşıyorsunuz.

Hani siz dediniz ben mi bilmiyorum diye baktım forumlara siyaset yok gene. Ana sayfaya CTRL+F yapıp siyaset yazdım gene yok. Siyaset bölümü yoksa DH Premium üyelerine mi özel.

• Forumu aktrollet satın alınca memleket gibi batti gitti bizim milli ve yerli donhaberforum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.