Şimdi Ara

2018 VOLKSWAGEN TOUAREG KAMUFLAJSIZ YAKALANDI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3. nesil VW Touareg, tanıtımdan önce tamamen kamuflajsız şekilde casus fotoğrafçılara yakalandı.

Arteon'la başlayan yeni tasarım dilini kullanan model, Cayenne ve Q7 ile aynı platformu kullanıyor.

• casus fotoğrafçı :)
  • En azından tiguandan daha yakışıklı!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nirvana333 kullanıcısına yanıt
    Oyle deme Yeni Tiguen de yabana atilacak araba değil. Adamlar fazla radikalleameyi sevmiyorlar minimal degisikliklerle yoluna devam ediyorlar ve bundan kullanicilar da memnun ki adamlar kdv otv demeden satiyorlar.

Ha bi önceki Tiguen deseydin hak verebilirdim ama yenisi gayet guzel oturakli araba 👍

• Arkası farklı büyük tiguan olmuş.

• tek sevdigim wv

• Bence gayet iyi.Q7 ve Cayenne için iyi bir alternatif olur bu ikisine göre tasarımı daha iyi olmuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :D söylediğin arabalarla yanyana koyunca yurt dışında kimse yüzüne bakmaz bunun, Ancak Türkiyede alternatif olur ,
  • Porshe ve auidi ile kıyaslanmaya başlamış milletimiz artık vw’i,ne günlere geldik allahım

• E arkası Vw amblemi konmuş Audi olmuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sky94_

Porshe ve auidi ile kıyaslanmaya başlamış milletimiz artık vw’i,ne günlere geldik allahım

Aynı bünye altında üretilen aynı platformu paylaşan araçların karşılaştırılması neden bu kadar acayip anlamadım?Araçların fiyatları arasında bir uçurum da yok toureg sıradan vw lere benzemez

• Üçüde aynı platformda üretilen araçlar.Touareg VW'nin her zaman lüks segmentte ürettiği ve diğer modellerine göre belli bir kalite farkının olduğu bir araç.Marka takıntısını bırakırsak bu 3 araç temelde aynı araç olduğu gerçeği değişmez.

VW'nin birde Phaeton modeli de vardı.Bu arabanın A8'den aşağı kalır yanı da yoktu.Yani VW'nin bazı modelleri Audi ile kesinlikle kıyaslanır.Porsche ise Cayenne ile istisna ki Cayenne gerçek Porsche olarak değerlendirilmez.

• vw binek modellerine bakıyorsun hepsi golf temelli. golfün kısası uzunu yükseği coupesi vs. ama bu araç çok farklı bir yerde :)

• Yeni Tiguan da yılan gibi bu da öyle. Tasarımı beğendim fakat ÖTV KDV MTV bizi hep 3 harfliler bitirdi...

• Sibel Can kameralara yakalandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Garip olan ise ikisinin de satış rekorları kırıyor olması. iPhone 6 ile 8'in kasası aynı ama satışlar artarak devam ediyor.

VW'de öyle. Yıllardır sıkıcı tasarımları olmasına rağmen üstelik emisyon skandalına rağmen neredeyse etkilenmedi. Belli ki insanlar rutini yani alışılmışı seviyor, maceraya kaçmak istemiyor.

Ama yeni Touareg'i ben beğendim. En azından biraz sıkıcılıktan uzaklaşmış. Evet özellikle arka tasarım çok Audivari olsa da yine de tercih edilebilir. Fiyatlar önemli olan. Türkiye'yi saymıyorum zira Arteon bile 300 bin TL civarlarından başlarken bunun en az 600 bin TL civarlarında olacağı aşikar. (Lanet olası ÖTV) Ama Avrupa ve ABD pazarında iş yapar.
  • Normal zira Touareg, Cayenne ve Q7 ile aynı platformu kullanıyor. Örtünün altında her şey aynı. Şanzıman, motor, altyapı vs. Hatta ilk nesil Cayenne, VW fabrikalarında üretiliyordu. Sonraki nesilde kendi fabrikalarına geçtiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.