Şimdi Ara

2018 Ford kuga mı? Yoksa skoda kodiaq mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet soruda belirttigim gibi. İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İç mekan genişliği için Kodiaq, geriye kalan çoğu şey için Kuga.

• Geriye kalan hersey icin derken biraz orayi acarmisimiz? Birde saglamlik bakimindan hangisi daha saglam? Tesekkurler

• Ford , Renault dan sonra en premium markadır benim gözümde o yüzden sonuna kadar Kuga

• TheMessage T kullanıcısına yanıt
    Kodiaq ın içinde oldukça ferah bir yaşam alanı var, sürüşü yumuşak ve zengin opsiyonlar sunuyor ancak Kuga ya nazaran sürücü ile yol arasındaki iletişim çok kopuk, Kuga hacimsel manada geride kalsa da sürüşü ile çok daha iyi bir model, bu yüzden şahsi tercihim Kuga olurdu.

• esmerce kullanıcısına yanıt
    Genişlik, kalite, tasarım olarak net şekilde kodiaq önde. Her ne kadar kodiaq Vw gölgesi altında kalsa da malum denk sınıflar değil. Kuganın malzeme kalitesi zayıf.

Kuganın tek avantajı dizel otomatik seçeneği.

• Kodiaq bariz daha iyi bir araç. Gidin inceleyin zaten kararınızı net bir şekilde verirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kodiak tabikide

• kodia

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıt parası sorunu yoksa Kodiaq.
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Çanakkale Avek e sırf Kodiaq test edip beğenirsem almak için gitmiştim.

İçi hangar gibi, malzeme (arka kapılar hariç) hemen hemen elin değdiği her yerde yumuşak ancak gel gör ki teste çıkınca hem nazlı gövde kontrolü hem 900km deki aracın çok fazla çıtırtı yapması moralimi bozunca almaktan vazgeçmiştim, hatta bir dönem Kodiaq ın çıtırtılarına - gevşek kapı kollarına vs dair konu da açılmıştı sanırım.

Muhtemelen ilk üretilen partilerden sonra bu sorunlar giderilmiştir, Kodiaq tan ziyade -test etmedim ama- küçük kardeş Karoq un sürüşü Kuga ya daha yakındır ki onun da içi oldukça geniş ve malzeme kalitesi neredeyse Kodiaq la eş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 25 Ağustos 2018; 1:12:17 >
  • Hangi motor, hangi donanım hangi fiyat bunlar önemli. Bunlar net olmadan öneri yapanlar sevdiği markayı öneriyordur, çok da önemsemezdim. Kodiak yeni bir model, bebeklik sorunları, iç mekan problemleri kendi konularında çok eleştiriliyor. Kuga o konuda daha tecrübeli, olgunluk dönemini yaşıyor. Dizel otm kuga yakıt olarak kodiaq in yarısı kadar yakar, benzinde benzer yakarlar. Kuga nın benzinli modeli tam otomatik şanzımanla geliyor, dsg ye tercih edilir. Kodiaq ise daha büyük, modern, kullanışlı, konforlu bir araç.

İhtiyacınıza, bütçenize uygun olan daha iyidir

• Dizel otomatik fetişiniz yoksa her yönden kodiaq daha üstün bir araç
  • Skoda Karoq. Kuga segment olarak Kodiaq'a rakip değil. Kodiaq ile ancak Edge karşılaştırılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilb55

Skoda Karoq. Kuga segment olarak Kodiaq'a rakip değil. Kodiaq ile ancak Edge karşılaştırılabilir.
    Kuga ve kodiaq c suv. Tiguan, x-trail crv falan onlar da c-suv. Hiçbiri d sınıfı değil. Edge ise d sınıfı.

Karoq, kadjar, qq ise crossover.

Segmentler için Türkiye listelerine değil üretici sayfalarına bakın lütfen.

• Kodiaq daha geniş ve daha yeni. Sürüş biraz tırt lakin konfor önemli o da bolca var. Fiyatlar yakın ise kodiaq. 4*4 ve biraz arazi yapabilsin diyorsanız Kuga benzinli.

• esmerce kullanıcısına yanıt
    İlk dönem vardı ses problemleri. O konuda Vw’nin gölgesinde kalıyor ne yazık ki. Güncel modellerde epey toparlandı. Şu anda ben de Ford kullanıyorum. Açıkçası focusu da uzun kullandıktan sonra şunu gördüm ki fordda işçilik çok zayıf. Kuga da her noktada Focus ile aynı.

• Kayınçoda kodiaq var en boşundan. Ben de bindim test ettim.

Gayet iyi araç şehir içi o cüsse ile 8-9 litre yakıyor.

Diz mesafesi bagaj vs tam aile arabası.

Kuga nın eksileri belirtilmiş tekrar yazmaya gerek yok zaten.

• Karoq demek icin girdim baktim ki coktan demisler. Ayrica Karoqu gercekte bir gorun, arac kataloga gore kocaman duruyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.