10 bin bakım hakkında.
Fiat doblo 1.4 benzin aracımı 163 binde 10 bin bakım yaptım.ikinci araç olduğu için az kullanıyorum. Bir sene oldu şuan 164 bin küsurda.sorum bir sene olduğu için 10 bin bakımı yapayım mı? Yoksa 10 bin bakımın zaman ile alakası yok 10 bin km doluncamı 10 bin bakımı yapayım ? Saygılar
240 W kablo ile ve 20 W şarj adaptörü ile şarj etme.
apple in orjinal örgülü şarj kablosusu sipariş etmiştim yanlış gelmiş üzerinde 240 W yazıyor.bendeki şarj adaptörü 20 W ikisiyle beraber şarj etsem telefona zarar verir mi? Iphone 16 pro telefon bu arada.saygılar
HP mi veya DELL laptop mu daha kaliteli?
Günlük basit işler için kullanıcam. En ucuz versiyonuna bakıyorum ikisininde.hangisinin malzeme kalitesi daha iyidir ve hangisi daha sorunsuzdur? Saygılar
7500 liradan oturuyorlar kirada ve 5. Senesi dava açsam tahliye edermi hakim?
Saçları sık kestirmek saçları güçlendirir mi?
Yoksa sadece psikolojikmi?.. bir de dökülmeyi önler mi?
Silinsin
Silinsin
Psikotik hastası olan bir kişi evlenmesi doğrumu?
Başlıkta belirttiyim gibi.lütfen dalga geçmeden cevap verirseniz sevinirim.
Yurtdışından ürün getirmek hakkında yardım.
Diş kanal tedavisi hakkında
1 yıl önce diş kanal tedavisi oldum dişimi kürdanla kurcaladıktan 1 gün sonra müthiş bir ağrı başladı. Hani yeni kanal tedavisi olursunda 1 veya 2 gün diş hassa olur ya onun gibi şuan. Diş doktoru kontrol etti bir şey görünmüyor dedi ve brufen 400 mg yazdı ilaç ilk içtiğim ağrıyı %90 iyi geldi akşam 2. İlacı içtim fayda etmedi. Bununla ilgili bilgisi olan varmi? Saygılar
Konu silinsin.
Silinsin
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 576
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 2.434)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 89 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0