Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an geceliği 1200 tl olup çocuğun yiyeceği şeyleri otelin karşısında ki migrostan aldığım bir yeri övecek değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

D-resort Grand azur yorumum
    https://www.tripadvisor.com.tr/ShowUserReviews-g298033-d300032-r602403777-D_Resort_Grand_Azur-Marmaris_Mugla_Province_Turkish_Aegean_Coast.html

bi like inizi alirim :)
    zengin oteli grand efsane

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Hiltondan buraya geçince attan inip eşeğe binmişsiniz gibi olmuştur eminim. İyi kötüde olsa Hilton kemer içinde tripad yorumu yazmanızı tavsiye ederim, metin bey yorumların ingilteredeki merkeze gittiğini ve oradan sorumlu müdürlerin WhatsApp hesabina mesaj atılarak durumun soruşturuldugunu gerekli önlemlerin alınmasını sağladıklarını söylemişti. Birkaç mesajda o an sohbet ederken gelmişti hatta.

• ssmm kullanıcısına yanıt
    Metin bey bana mi farkli davrandi bilmiyorum veya baska birsey mi var..Otele gitmeden once yazdigim tripad yorumundan mi acaba ?

adam kendi ozel cebini bile verdi..

Otel hakkinda her ne gorusunuz olursa olsun ozellikle olumsuzlari direk benimle paylasmanizi rica ediyorum dedi..

suit oda vermesi de garibime gitmisti..Ama bilemiyorum belki herkese boyledir..
    Alt tarafı 3,5 gün tatil çalışanın özel cep numarasını neden alırsın ki? Anlaşılan yılda 15-20 bin otellere veriyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Ben neden adamın cebini isteyeyim ? Adam otele girdikten birgün sonra beni cebimden aradı ve bu özel cebim kaydedin lütfen,size 1 gün alacarte hediye ediyorum ve olumsuz herşeyi tatil esnasında veya sonrasında direk benimle paylaşın dedi.

• Otel olayından vazgeçtim. Gokceadaya tatile gidiyorum. 5-6 gece otele 6-7 bin tl verme olayi benim icin tamamen bitti.

• Oralarda nasıl.fiyatlar bende memlekete gitmiim dedim bu sefer ama tatil olayı bayramda bayaa pahaliymis

• Ayın 11inde otelden çıktıktan sonra side Alanya civarında 3-4gün ailece konaklayabileceğimiz orta maliyetli bir yer arıyorum. Çocuklarla kalınabilecek tavsiye edeceğiniz yerler var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanberber53

Oralarda nasıl.fiyatlar bende memlekete gitmiim dedim bu sefer ama tatil olayı bayramda bayaa pahaliymis
    250 tl oda kahvalti dahil. Gerisini ne yersen. Gayet mantikli bir tatil sekli. Bozcadada uygun mekanlarda var yeme icme icin. Hersey dahil otel konsepti benim icin bitti.

• Bende geçen hafta boyınca konakladım. Birkaç detayda ben belirteyim hilton kemer hakkında.

Mart ayında 5 gece 6 gün 2 yetişkin 4300 e aldım.

Otel genel anlamda compakt bir otel. Girişten itibaren ilgi alaka çok iyi. Sıcak hilton kurabiyeleri, şampanya patlatmalat vs.

1 saatte odamız hazır oldu. Yastıklar kaz tüyü çok rahat.

Kahvaltı çeşit ve kalitesi çok iyi. Portakal suyu bol bol. Meyveler 20 çeşit belki. Paradan kaçmadıkları belli, onlarca ananas doğruyorlar, çoğu yenmeyip çöpe gidiyor. Havuz başı patenli servis ve serinletici sprey iyi düşünülmüş.

Çocuk havuzu ne yazık ki iç açıcı değil. Bu yaz sonu yenilenecekmiş..

Çocuk animasyonu max 40 dk ve hergün aynı 6 şarkı. Son iki gün sıkıldı çocuklarımız. Dışarıdan gelen gruplar başarılı.

Lobide piyano ve flüt dinletisi çok iyi.

Yiyecek içecekten yana sıkıntı yok. Bol bol kuzu ve dana eti var. Son günler sıkılıp rakı ve mezeye vurdum kendimi. Rakılar tekirdağ gold, yeni rakı. Biralar efes ve bomonti şişe.minibar her gün 10 kutu içecekle doldu: fuse tea, cococola, fanta, sprite vs.

Tüm barlarda içecekler kutulu. Burn enerji içeceği ücretsiz yine, içebildiğiniz kadar için.

Viski istediğinizde çikolata ve badem ile ikram ediyorlar.

Çay istediğinizde şeker yerine balparmak tek kulanımlık bal veriyorlar yanına. Loby de sular sırma cam şişe. Muazzam bi sunum. Oda da tvler hep 55'.

Şarap kalitesi artması gerekli.

Eksikler biraz var ama şu haliyle bile kaliteyi hissettirdi.

Metin bey denilen kadar ilgili ve alakalı. Ufak bir ricanızı hemen yerine getiriyor. Öğlen 12 odayı bosaltmamız gerekirken. Rica ettim akşam 9 a kadar kalabilir miyiz diye, hemen baska bri oda tahsis ettiler.

Samimi bir ilgisi var herkese karşı.

• quote:

Orijinalden alıntı: dela

Ayın 11inde otelden çıktıktan sonra side Alanya civarında 3-4gün ailece konaklayabileceğimiz orta maliyetli bir yer arıyorum. Çocuklarla kalınabilecek tavsiye edeceğiniz yerler var mı?
    Hocam ben rısus ta kalacağım Setur da olduğu için ama 1 gece ama size güzel öneriler gelirse bende uzatirim:)

• Bende guniess siyah biraya takıldım yok öyle bir bira harbiden otel ufak tefek şeyleri dışında kesinlikle masraftan kaçmamış bariz belli oluyor tatilinizin iyi geçtiğine sevindim geç almanıza rağmen yinede iyi fiyattan almışsıniz

• ssmm kullanıcısına yanıt
    Gecelik 430₺ vermiş bi zahmet masraftan kaçmasınlar yau

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 5 Ağustos 2018; 20:12:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ailece kalabileceğimiz çadır kampı tavsiyesi olan varmı acaba.Akdeniz Ege Karadeniz fark etmez

Hocam merhaba konuyu bayadır takıp edıyorum sizlere baya denk geldim.

Belekte bayramda kalmak için yer arıyorum. var mı tavsiyeniz.

daha önce Regnumda falan kaldım şu sıralar kalmak imkansız.

19-23 veya 19-24 ağustos arası kalmayı planlıyorum butcede max 4500-5000 arası

belek stilini çok seviyorum very comfortable ve luxury ama bu butceye bu yaz ımkansız galiba,

kemerde olur aslında .

içecekler kaliteli yemekler kaliteli olsun yeter:)

teşekkürler vakit ayırıp yazarsanız...
  • ets ye filan baktimda siz 5000 yazmissiniz.

ben 6000 e dek otellere baktim 1 tane bile tavsiye edebilecegim otel yok..hemde 19-23 e baktim..
  • Club mega saray hotels com da 5136 tl. 19-23 ağustos. 2 kişi fiyatı.
    Orange county var yine benzer şekilde benzer fiyata kemerde.
    1 gece azaltırsanız susesinde de bulma ihtimaliniz var benzer fiyatı.
    Aynı şekilde adam eve de 19-22 2 kişi 5100 tl etsturda.
    19-23 4 gece mirage park resort 5100 tl etsturda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullumanitu -- 6 Ağustos 2018; 2:7:18 >
  • ozcan4257 O kullanıcısına yanıt
    Cubucak ve Inbuku orman kamplarini internetten arastirmanizi tavsiye ederim.

• Herkese Merhabalar,

5-15 eylül arasında 4-5 gece eşim ben ve 6 aylık bebeğimizle tatile çıkmak istiyoruz. En önemli kriterimiz bebeğimiz için denizin güzel ve otelin temiz olması birde bizim için yemekleri yenebilecek düzeyde olması yeterli. Alkol kullanmıyorum. Bütçemiz 2500 civarı. Fikir verirseniz çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.