Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben ilk rezervasyon döneminde 2 yetişkin bir çocuk 5 gece için 4000tl ödemiştim bu otele

Umarım memnun döneriz eylül ayında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harunturkmen H kullanıcısına yanıt
    Gerçi siz eylüle almışsınız, diğer arkadaş temmuza...

Bakalım seneye ne olacak fiyatlar.. 8000 tl ye 7 gece alabilirsem harika olacak temmuz sonu için.

• D resort grand azur için efsane bi tripad yorumu yazacağım :)

Başlığı da belli d-pansiyon

• GKHN1905 G kullanıcısına yanıt
    İc santai de öyleydi orta doğu ve gurbetçi turist çoktu geçen yıl bı noktadan sonra rahatsız edici gelmişti yoksa grubun hizmetleri fiyatına göre gayet iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    O tarafta grand yazıcı turban bile grand azurdan daha iyi hoteldir ama grand yazıcı turbanda kaliteli otellerle karşılaştırılamaz ölçde kalitesizdir. Fabrika mantığıyla çalışıyorlar.

• Cumleten selamlar, ekim ayi icin oludenizde 5 gecelik bir otel bakiyorum.Var midir bir tavsiyeniz ? Temizligi olsun yemekleri, konumu memnun edecek bir otel ? Butce olarak ogrenci butcesi diyelim 700-1000 arasi

• Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız.Hiç muhattap olmam böyle tiplerle.Direk gider müdürünü bulurum.Hatta bir garsonu işten bile kovdurmuştum. Amacım ekmeği ile oynamak değildi ama demek ki başka vukuatları da vardı.Hayır ben binlerce lira para veriyorum 3-5 gün için.Neden veriyorum,kafamı dağıtmak,dinlenmek için.Ben niye elin garsonuna,temizlikçisine sinir olup kendimi yıpratayım.Kimseyi hakir görmüyorum.O şekilde de asla davranmam ama herkes de yerini bilmeli..
  • https://www.haberturk.com/5-yildizli-otelin-musterilerine-elektrik-ve-su-kesintisi-soku-2084722

Al işte 5 yıldız otel diye gitmiş ,elektrikleri kesiyorlar,su yok ,klima yok,yiyecek yok ,

hesapta olmayan bir şanssızlık ,ne yapsın adam şimdi:)
  • Sentito turan prince hakkında sorusu olan varsa yardımcı olabilirim şuanda oteldeyim. En kısa yorumun 2.defa gelinecek tesis değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurrsy

https://www.haberturk.com/5-yildizli-otelin-musterilerine-elektrik-ve-su-kesintisi-soku-2084722

Al işte 5 yıldız otel diye gitmiş ,elektrikleri kesiyorlar,su yok ,klima yok,yiyecek yok ,

hesapta olmayan bir şanssızlık ,ne yapsın adam şimdi:)
    bu hangi otel bileniniz varmı
  • Arkadaşlar ölüdeniz iyi değil diyorlar. Denizin dibinin kum olduğu yosunun olmadıgı tertemiz bir deniz arayısındayım. 1 haftalık tatilimi orada yapacağım. Önerebileceğiniz yer var mı ?
  • Bodrum ortakent - cocos otel denizi o şekilde. Yalnız o bölgede ultra her şey dahil bulamazsınız. Sadece deniz için gidilebilir, gerisi standart otel diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Bodrum ortakent - cocos otel denizi o şekilde. Yalnız o bölgede ultra her şey dahil bulamazsınız. Sadece deniz için gidilebilir, gerisi standart otel diyebilirim.
    hocam hersey dahil otellere gitmeme kararı aldım. İstediğim otellerin fiyatı 7-8 bin tl 6 gece için. 7-8 bini apart tarzı yerde kalarak gezerek yerim mantığına büründüm
  • Ortakent civarını araştırmanızı tavsiye ederim. Camel Beach var bölgede sürekli tur tekneleri geliyor. O bölgede apart, pansiyon vs. de bulabilirsiniz uygun fiyata. Deniz gerçekten çok güzel...
  • Arkadaşlar bu sene gittiğim marmaris tatili hakkında bir kaç paylaşım yapayım. Bu sene tatil bütçem kısıtlı olduğu ve ilk erken rez döneminide kaçırdığım için ucuz bir otel bakıyordum. F/p oteli olması önemliydi.ocak ayı içerisinde Casa De Maris oteli hem yorumlardan hem de giden arkadaşlarımın tavsiyesiyle 3000 tl olarak 7 gece aldım. Otel marmaris merkeze oldukça yakın bir butik otel. Yemek salonu,havuzu, havuz bar ve lobi barı birbirine çok yakın. Yani bütün aktivite neredeyse tek bir alan içinde dönüyor. Bu arada aqua park yada kaydırak yok. Ancak şunuda belirteyim 4 yaşındaki oğlum süper eğlendi tüm tail boyunca. Odalar gayet büyük temiz ve yeterli. Oda için söyliyebileceğim tek eksi yön kasanın ücretli olması. Klima merkezi ancak fazlasıyla yeterli. Ben alkol kullanmıyorum ancak bira tuborg ve carlsberg di. Diğer alkol çeşitleri biraz daha 2. Sınıf gibiydi. Meşrubatlar pepsi ve türevleri. Yemekler fiyatına göre hem çeşit olarak iyidi hemde çok kezzetliydi. Türk gecesi hariç😂. Temizliği beğendim. Ufacık bir miniclup var ama oğlum çok sevdi. 5 tane animatör var. Sabah ve öğleden sonra klasik animasyon programları var. Ancak çok ilgililer ve eğlenceli kişilerdi. Dart oyunuyla bile bayağı bir eğleniyorsunuz. Deniz 100-150 adım(marmarisin bu bölgesi hep bu şekilde) . Ama sahilde otele ait iskele şenzlong ve şemsiyeler mevcut. Hafif taşlı bir plajı var. İskeleden giriştede biraz deniz otu. Ancak marmaris denizi oldukça temiz ve dingin. Genel olarak hemen tüm personel ilgili. Arap ve rus turist var ama çok değil. Genel olarak ingiliz ve gurbetçi. Oteldeki çoğu kalan kişi birden fazla gelmiş bu otele. Havuz çok büyük değil ama denizi tercih eden fazLa olduğu için yeterli. Zaten marmarise gelince mutlaka tekne turuna en az 2 gün ayırmak gerekiyor. Pazarlık etmeden kesinlikle tekne turu almayın. Eşim 100 tl ye 30 dk bali masajı aldı. Çok memnun kaldı. Akşamları canlı müzik,kolombiyalı dans grubu vs gibi eğlenceleri var. Minibüsle şehir merkezi 7 dk . Eksiklik olarak otopark yok ancak otel çevresinde illaki park edeck yer buluyorsunuz. F/p için en anlamlı otellerden biri bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burock2010 -- 2 Ağustos 2018; 2:43:23 >

• Değerli arkadaşlar merhaba,

Daha önce Ölüdeniz By Z Hotels'den uygun fiyatı ve Ölüdeniz'i görme isteğim sebebiyle 25 - 30 Ağustos tarihleri arasına rezervasyon yaptırdım.

Otel, bu sene el değiştirdiği için açıkçası yorumlar da iyi idi, ancak özellikle gidiş dönemim yaklaştıkça tripadvisor yorumlarını okuyorum ve maalesef olumsuz yorumlar (ki bu yorumlar ciddi derecede rahatsız edici) neticesinde iptal düzeyine geldim, eli kulağında iptal edeceğim, ancak alternatife ihtiyacım var.

Şimdi özellikle donanımhaber ahalisi olarak sizlerden isteğim;

2 yetişkin ve 2 çocuk (1 yaş ve 4 yaş)

lokasyon akdeniz ve ege bölgesi

herşey dahil konsept (alkol kullanmıyorum ancak alkolsüz her şey dahiller daha pahalı :) )

tarih aralığı: 25 Ağustos - 30 Ağustos ya da 3 Eylül - 8 Eylül arası

minimum 3 gece 4 gün konaklama yapabileceğim

denize sıfır ya da yürüme mesafesinde

denizinden çocukların da faydalanabileceği (hemen derinleşmeyen, dalgalı olmayan, vb.)

hijyenik ve çocuk dostu

en azından aç bırakmayacak yemek servisi olan

maksimum bütçe: 3500 - 4000 TL

yeni bir tesis bulabilmem konusunda engin ve derin görüşlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srbyoztrk -- 2 Ağustos 2018; 10:40:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: srbyoztrk

Değerli arkadaşlar merhaba,

Daha önce Ölüdeniz By Z Hotels'den uygun fiyatı ve Ölüdeniz'i görme isteğim sebebiyle 25 - 30 Ağustos tarihleri arasına rezervasyon yaptırdım.

Otel, bu sene el değiştirdiği için açıkçası yorumlar da iyi idi, ancak özellikle gidiş dönemim yaklaştıkça tripadvisor yorumlarını okuyorum ve maalesef olumsuz yorumlar (ki bu yorumlar ciddi derecede rahatsız edici) neticesinde iptal düzeyine geldim, eli kulağında iptal edeceğim, ancak alternatife ihtiyacım var.

Şimdi özellikle donanımhaber ahalisi olarak sizlerden isteğim;

2 yetişkin ve 2 çocuk (1 yaş ve 4 yaş)

lokasyon akdeniz ve ege bölgesi

herşey dahil konsept (alkol kullanmıyorum ancak alkolsüz her şey dahiller daha pahalı :) )

tarih aralığı: 25 Ağustos - 30 Ağustos ya da 3 Eylül - 8 Eylül arası

minimum 3 gece 4 gün konaklama yapabileceğim

denize sıfır ya da yürüme mesafesinde

denizinden çocukların da faydalanabileceği (hemen derinleşmeyen, dalgalı olmayan, vb.)

hijyenik ve çocuk dostu

en azından aç bırakmayacak yemek servisi olan

maksimum bütçe: 3500 - 4000 TL

yeni bir tesis bulabilmem konusunda engin ve derin görüşlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.
    Şu an tam sezonun ortası ve dediğiniz tarihlerde tatil almak için fiyatlar gerçekten uçuk derecede pahalı, zaten baktıysanız sizde görmüşsünüzdür...

Çok lüks beklentiniz yok ise; her şey ihtiyaç kadar yani kararı kadar olsun beni tatmin eder derseniz (örneğin çerez tabağında neden antep fıstık yok diye dert etmezseniz), denizin iyi olması sizin için önemli bir faktörse, ve lokasyon olarak bodrum düşünürseniz size geçen sene gittiğim ve kısmet olursa bu senede tekrardan eylül başında ikinciye gideceğim Cocos the club ı önerebilirim. Burası zaten bir gidenin ikinciye gidiş oranının yüksek olduğu f/p tesisi, ki benim içinde öyle oldu....

Butik otel tarzıdır, çok büyük tatil köyü konsepti değil, fiyatı bodrum için ve özelliklede bulunduğu lokasyon için oldukça uygundur. Bodrumun en iyi birkaç koyundan birindedir dolayısıyla denizi çok temiz berrak dalgasız ve keyiflidir, ünlü deve plajının (camel beach) hemen yanındaki kargı koyundadır...

Yeme içme kalitesi ortalamadır fakat asla kötü değildir... Genelde hep çocuklu ailelerin tercih ettiği bir tesis, özellikle çocuklarınızın yaşları küçükse onlar için gün içinde ve akşam sürekli aktiviteler oluyor, dolayısıyla çocuklu aileler bu sebepten tesisten çok memnun kalıyor... Gün içi Animasyon zayıftır pek bir şey beklemeyin, akşamları canlı müzik yapan bir grup çıkar ve 2-3 saat müzik vardır... müzik olmadığı akşamlar otel sakin sessiz oluyor, alternatif olarak; tesisin hemen yanında yahşi var, oldukça uzun bir sahil yolu ve üzerinde otel, restoran ve çeşitli ürünler satan dükkanlar vb her türlü tesis mevcut, burayı dolaşabilirsiniz... yada bodrum merkeze veya yalıkavak marinaya gidebilirsiniz...

Buraya Voyage ayarında üst düzey tesislerden gelenler tabi ki pek tatmin olmuyor, fakat şunu hesaba katmak var, burası o tesislerin dörtte bir parası bile değil...

Siz internetten tesisi ve ilgili tarihlerdeki fiyatlarını bir inceleyin... yorumlara vb bakın, kafanıza yatarsa değerlendirirsiniz....

• quote:

Orijinalden alıntı: zvzv

Şu an tam sezonun ortası ve dediğiniz tarihlerde tatil almak için fiyatlar gerçekten uçuk derecede pahalı, zaten baktıysanız sizde görmüşsünüzdür...

Çok lüks beklentiniz yok ise; her şey ihtiyaç kadar yani kararı kadar olsun beni tatmin eder derseniz (örneğin çerez tabağında neden antep fıstık yok diye dert etmezseniz), denizin iyi olması sizin için önemli bir faktörse, ve lokasyon olarak bodrum düşünürseniz size geçen sene gittiğim ve kısmet olursa bu senede tekrardan eylül başında ikinciye gideceğim Cocos the club ı önerebilirim. Burası zaten bir gidenin ikinciye gidiş oranının yüksek olduğu f/p tesisi, ki benim içinde öyle oldu....

Butik otel tarzıdır, çok büyük tatil köyü konsepti değil, fiyatı bodrum için ve özelliklede bulunduğu lokasyon için oldukça uygundur. Bodrumun en iyi birkaç koyundan birindedir dolayısıyla denizi çok temiz berrak dalgasız ve keyiflidir, ünlü deve plajının (camel beach) hemen yanındaki kargı koyundadır...

Yeme içme kalitesi ortalamadır fakat asla kötü değildir... Genelde hep çocuklu ailelerin tercih ettiği bir tesis, özellikle çocuklarınızın yaşları küçükse onlar için gün içinde ve akşam sürekli aktiviteler oluyor, dolayısıyla çocuklu aileler bu sebepten tesisten çok memnun kalıyor... Gün içi Animasyon zayıftır pek bir şey beklemeyin, akşamları canlı müzik yapan bir grup çıkar ve 2-3 saat müzik vardır... müzik olmadığı akşamlar otel sakin sessiz oluyor, alternatif olarak; tesisin hemen yanında yahşi var, oldukça uzun bir sahil yolu ve üzerinde otel, restoran ve çeşitli ürünler satan dükkanlar vb her türlü tesis mevcut, burayı dolaşabilirsiniz... yada bodrum merkeze veya yalıkavak marinaya gidebilirsiniz...

Buraya Voyage ayarında üst düzey tesislerden gelenler tabi ki pek tatmin olmuyor, fakat şunu hesaba katmak var, burası o tesislerin dörtte bir parası bile değil...

Siz internetten tesisi ve ilgili tarihlerdeki fiyatlarını bir inceleyin... yorumlara vb bakın, kafanıza yatarsa değerlendirirsiniz....

Alıntıları Göster
    Hocam teşekkür ederim, erken kayıt döneminde baktığım bir tesisti, tekrar değerlendirebilirim.

Voyage, risos, maxx royal gibi üst düzey tesisleri ziyaret etmedim, beklentim de açıkçası ilk mesajımda da belirttiğim gibi, deniz faktörü çok önemli...

Ben bir değerlendireyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: srbyoztrk

Hocam teşekkür ederim, erken kayıt döneminde baktığım bir tesisti, tekrar değerlendirebilirim.

Voyage, risos, maxx royal gibi üst düzey tesisleri ziyaret etmedim, beklentim de açıkçası ilk mesajımda da belirttiğim gibi, deniz faktörü çok önemli...

Ben bir değerlendireyim.

Alıntıları Göster
    Ben bu sene rezervasyonu otelin kendisinden yaptım,
    ücretin yarısını eft yaptım yarısını da tesise girişte vereceğim....
    bir hafta öncesine kadar haber vermek kaydıyla ödediğim miktarın tamamı iade yapılıyor (gönderilen sözleşmede yazıyor zaten) dolayısıyla iptal sigortası ücreti de ödememiş oldum, ayrıca tur şirketinin fiyatı üzerinden küçük bir indirimde yaptılar... Bilginize...

• Herkese merhabalar. Geçen sene Ekim sonunda evlendim ve benim işte yeni olmam, eşimin de yeni işe başlaması nedeniyle izin alamadık ve tatil yapamadık. Çoğu kişinin deyimiyle balayına bile gidemedik. Bu sene de eşimin atama durumu nedeniyle son ana kaldı rezervasyon işi ve hala izni yok kendisinin. Elimizde sadece bayram tatili kalıyor. 2500 - 3000 TL kadar bit bütçemiz var. Aracım olmadığından arabayla çıkıp koy koy gezerek bir tatil olanağımız da yok. O yüzden şöyle ideal bir otel arıyorum. Hayatımda da ilk defa tatile çıkacağım doğrusu. Bu yüzden baya tecrübesizim. Önerebileceğiniz otel önerilerine sonuna kadar açığım arkadaşlar. Herkese teşekkürler şimdiden.
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.