Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sezon dikkatimi çeken alkol fiyatların aşırı artışı sebebiyle orta ölçekli herşeydahil oteller alkolsüz herşeydahil konsept uygulamaya geçenlerin sayısı yükselmiş durumda ve alkollü olan hd otellerin içki kaliteleri iice düşmüş durumda yarın öbür gün haberlerde "sahte alkolden zehirlenen tatilciler" diye haber görürseniz şaşırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 2 Ağustos 2018; 16:38:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar,

Bir kaç ay önce arkadaş grubumun gazıyla ve acentanın yönlendirmesiyle çok detaylı incelemeden Club Hotel Turan Prince'den eylül ayı için 1 hafta tatil aldım. Ancak şimdilerde tripadvisor ve otelpuan gibi sitelerde yorumları inceledikçe zaten düşük olan beklentim yerlere inmeye başlıyor. Dolayısıyla iptal edip başka bir alternatifi değerlendirmeyi düşünüyorum. (Yine antalya olmak zorunda uçak biletlerini aldım.) 2.5 yaşında ve 1 yaşında çocukları olan 2 aile olarak önerebileceğiniz ve üzerine çok fazla fark ödemeyeceğim tavsiyeleriniz varsa yardımlarınızı rica ediyorum.

Tabi 'aman iptal etme o otel süperdir' tarzı beni rahatlatacak cümlelerde işime gelir:)
  • haruntozlu kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar çılgın gibi yüksek, orta ve üstü kalite bir tesis için üzerine kayda değer miktar koymanız gerekebilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bu fiyatlara otellere gitmek çok anlamsız. Bodrum Ortakennte apart bakamya başladım. Gece de Gümbette takılırız. En azından 6-7 bin yiyeceksek yediğimizi öderiz. Herşey dahil oteller gelecek sene iyice bokunu çıkarırlar.
  • zvzv Z kullanıcısına yanıt
    Kimbilir oraya ne kadar verdi¿

• Atlantique Holiday Club ta kalan var mı arkadaşlar.

• teknobomb kullanıcısına yanıt
    Ramazan bayramında kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Ramazan bayramında kaldım.
    Nasıldı memnun kaldınız mı hocam size göre + - leri neler oldu. F/p oteli gibi duruyor.

Hocam selamlar. Ramazanda gittim otele. Alkol kullanmadigimdan yorumum yok. Yemekler bence güzel hiç aç kalmadım. Ama midye istakoz kalamar falan yoktu. Hatta balik da yoktu. Bir gün meze olarak ciroz yapmışlar beğenmedim. Türk gecesi efsaneydi yemekler. Snack barda hamburgeri pek sevmedim. Sosisli fena değildi. Gözleme de var. Pastanesi de var kuru pasta vs var. Pastanede belli saatlerde açık dondurma saatleri var. Otelin iki havuzu var. Biri adult biri de karışık. Yanında da aquapark var. Aquaparka giriş serbest ancak yiyecek içecek sokamiyorsunuz. Aquaparkta yiyecek içecek ücretli. Denizine hava bozuk oldugundan dolayısıyla da deniz dalgalı oldugundan girmedim. Otelin asansörü yok. Ama çok da problem etmedik. Gündüz animasyonlarına katilmadigimdan yorum yok. Gece animasyonu da güzel diyebilirim. Bakın voyage ayarında bir otel beklemeyin. Ama memnun kalırsınız. Ben iki kisi 4 gece 1000 TL ye kaldım ve sonuna kadar helal olsun diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: umityilmax

Hocam selamlar. Ramazanda gittim otele. Alkol kullanmadigimdan yorumum yok. Yemekler bence güzel hiç aç kalmadım. Ama midye istakoz kalamar falan yoktu. Hatta balik da yoktu. Bir gün meze olarak ciroz yapmışlar beğenmedim. Türk gecesi efsaneydi yemekler. Snack barda hamburgeri pek sevmedim. Sosisli fena değildi. Gözleme de var. Pastanesi de var kuru pasta vs var. Pastanede belli saatlerde açık dondurma saatleri var. Otelin iki havuzu var. Biri adult biri de karışık. Yanında da aquapark var. Aquaparka giriş serbest ancak yiyecek içecek sokamiyorsunuz. Aquaparkta yiyecek içecek ücretli. Denizine hava bozuk oldugundan dolayısıyla da deniz dalgalı oldugundan girmedim. Otelin asansörü yok. Ama çok da problem etmedik. Gündüz animasyonlarına katilmadigimdan yorum yok. Gece animasyonu da güzel diyebilirim. Bakın voyage ayarında bir otel beklemeyin. Ama memnun kalırsınız. Ben iki kisi 4 gece 1000 TL ye kaldım ve sonuna kadar helal olsun diyorum.
    Hocam çok teşekkür ederim yorumunuz için. Aynen dediğiniz üst klasman otellerle kıyaslamak oldukça yanlış. Verdiğimiz parayı hakkediyor mu etmiyor mu ona bakıyorum genelde. Ortalama bir otel gibi duruyor ve fiyat anlamında da öyle çok absürt değil. Olaki rezervasyon yaparsam yorumunuzu da göz önünde bulunduracağım.

Memnun kaldım sayılmaz,odalar çok ufaktı,restoran alanı yetersiz erkenden restorana inmek gerekiyor masa bulmak için,alkoller hepsi kalitesiz,yemekler iyi çeşit oluyor,deniz komple kum ve sığ,odalar da ki klimalar çok eski ve gürültü tam randımanlı çalışmıyor,duşa kabinler ufacık biraz iri ve uzun boyluysan duş almak işkence.
    otel çıkışı bi rezillik yaşamıştık:saat 11.30'da valizlerle resepsiyona odayı teslim etmeye gittiğimizde öğleden sonra otelden çıkma isteğimizi dile getirdik fakat hayır dedi mümkün olmadığını söyledi ve bileklikleri o an alıp 1 saat içinde otelden çıkmamız gerektiğini söyledi müdürünü çağırdı onlada biraz tartıştık fakat prosedür böyle falan zırvaladı dedim o kadar otele gittik hep istediğimiz saate çıkardık falan dedim bizde böyle dedi küstah şekilde.Bela okuyarak çıkmıştık.
    Biz gecelik 240₺ vermiştik,siz ne kadar verceksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 2 Ağustos 2018; 19:42:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Memnun kaldım sayılmaz,odalar çok ufaktı,restoran alanı yetersiz erkenden restorana inmek gerekiyor masa bulmak için,alkoller hepsi kalitesiz,yemekler iyi çeşit oluyor,deniz komple kum ve sığ,odalar da ki klimalar çok eski ve gürültü tam randımanlı çalışmıyor,duşa kabinler ufacık biraz iri ve uzun boyluysan duş almak işkence.
    otel çıkışı bi rezillik yaşamıştık:saat 11.30'da valizlerle resepsiyona odayı teslim etmeye gittiğimizde öğleden sonra otelden çıkma isteğimizi dile getirdik fakat hayır dedi mümkün olmadığını söyledi ve bileklikleri o an alıp 1 saat içinde otelden çıkmamız gerektiğini söyledi müdürünü çağırdı onlada biraz tartıştık fakat prosedür böyle falan zırvaladı dedim o kadar otele gittik hep istediğimiz saate çıkardık falan dedim bizde böyle dedi küstah şekilde.Bela okuyarak çıkmıştık.
    Biz gecelik 240₺ vermiştik,siz ne kadar verceksiniz?
    Sizin de otel çıkışı kötü olmuş hocam. Benim de başıma düşük kaliteli bir otelde başıma gelmişti ve otelden çıkıp akşam 6 daki otobüs için park bahçe gezmek zorunda kalmıştık. Esasında ben eylül sonu Ekim başı düşünüyorum bakalım artık o zamana kadar aramaya devam.

Daha iyi alternatifler çıkar mutlaka,başka yerler bakmanı tavsiye ederim.

• zvzv Z kullanıcısına yanıt
    Oraya da az para verdim sayılmaz. Geç aldığım için 4000 e yakın ödeme yaptım. Dolayısıyla işe yarayabilecek tavsiyeler olur diye düşünüyorum.

• limak limra ya giden varmı bu sene
  • belcekızda seyir beach var. yarım pansiyon alabilirsen al. akşam yemeklerini en kral 5 yıldızda bile yiyemezsin. 5 dk uzaklıkta lagün var. doğal cennet şınorkerle çok mutlu olursun. belcekızın denizi güzeldir. rengi yeter.. çocuk için uygun değil ama lagüne gidersen hergün.. orası cennetten bir köşe
  • haruntozlu kullanıcısına yanıt
    Ödemişsin artık bu saaten sonra başka bi yer bulman imkansız.

• Xyzwq X kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 sene önce dediginiz doğruydu, lagün sahaneydi mavi beyaz su. Ama şuan resmen yeşil, pis. Asla tavsiye etmiyorum. 25 TL giriş parası 20 serde şemsiye 2 şezlong 85 TL hava parasıda cabası. Ayrıca gereksiz kalabalık. Haa Belcekiz plajına da dalgadan ve teknelerin attığı pisliklerden giremezsin. Oludenizde açıkçası denize girilmez. Merkezde birkaç güzel beach var oraları öneririm. Buradan bir arkadasa önermiştim Help beach memnun kalmıştı ben de gideceğim inşallah ilk fırsatta.

• D-resort Grand azur yorumum
    https://www.tripadvisor.com.tr/ShowUserReviews-g298033-d300032-r602403777-D_Resort_Grand_Azur-Marmaris_Mugla_Province_Turkish_Aegean_Coast.html

bi like inizi alirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 3 Ağustos 2018; 20:46:31 >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Ne çektin bu yaz tatillerde yaa

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.