Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SİDE .. tuı magic life jacaranda 29 haz - 2 temmuz 3 gece -2+ 1 - 1500 tl alındı ( OTELDEN)

BELEK.. tuı magic life masmavi 3 - 7 temmuz 4 gece 2+1* 2 ( 2 oda ) 1900 * 2= 3800 tl alındı ( HOTELS COM ) aynı oda jolly ve tatıl sepetınde 5600 tl

kişi başı 250 tl.. oteller o kadar pahalıki bu fıyatlar sudan ucuz geldi kaldıki otel secenekleride cok sınırlı

hotels com a guvenemedim cok şikayet vardı odayı satmış ama otele gidince yaya kalmış vatandaslar tesisi aradım sorun yok dedıler dün aramıstım bi başkası bir sey dıyemem nasıl o fıyata verıyor aklım almıyor joly ve tatıl sepeti ile anlaşmamız var demişti

tezatlar icinde aldık bakalım.. belekte diger otellerle karsılastırınca bu fiyata resmen bedava desem yeridir bundan daha vasat oteler bıle kişi başı 450 - 600 arası orta sınıf 750 -1000 degişiyor biraz ust katagorıye girdinmi 1000 - 1500
  • merhaba, bodrum için uygun fiyatlı havalimanı transferi arıyoruz. geçen sene ne güzel kampanyalar vardı. bu sene fiyatlar çok uçuk.
  • Eudo E kullanıcısına yanıt
    Hotels.com ile ilgili çok şikayet okudum bende ki otel bile o fiyata şaşırmışsa iptal edin tatil bu riske girilcek bişey değil perişan olmayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    otelden teyıt alıp 4 oda aldım işlem tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eudo -- 29 Haziran 2018; 16:20:58 >
  • Arkadaşlar konuya çok yabancıyım, balayı için araştırma yapıyorum 4 gece için fiyatlar 4-5 bin civarı .

Son dakika mı almak mantıklı yoksa erken mi ?

Yardımcı olabilecek var mı ?

Tui magic masmavi 4700 istiyor nasıl fiyat aldınız ?

Site ve otel yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wampir_s -- 29 Haziran 2018; 17:33:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tui fun sun river belek
    niye bu kadar ucuz arkadaşlar yorumlar fena degil ama ucuz olunca şüpheleniyor insan
  • mrvolkan kullanıcısına yanıt
    denize oldukca uzak tekneyle goturuyorlar.. tesis bu sene el degiştirdi tanıtım amaclı ucuzluk

daha ucuza tui masmavi aldım erken rezarvasyonda bile fıyatı yanluş hatırlamıyorsam 2400 dü önceki sene de tui de oteli robinsondan aldı. suan tuı için en gözde en onem verdıkleri oteli
  • wampir_s kullanıcısına yanıt
    yukardaki yazımı okursanız nasıl aldıgımı acıkca soyledim 4 oda aldım

balayı için butcen yeterse aile ortamı ıstersen kaya palazzo- voyage belek- glorıa serenty- calista - sueno deluxe -susesi- cornalia diamond.rixos premium aklıma ılk gelenler

adam&eve- commodor elite -orange county adault oteller.. burada genc ciftler vardır genelde cocuk olmadıgı icin kafanız rahat olur bırde yas grubu olarak cok arkadasınız olabilir

bır sakıncasıda var ama bu otellerin cıtayı yuksek acarsanız bundan sonra gidecegiz otellerın cok azı sizi tatmin eder

8 temmuza kadar alacaksanız dephınlerde kampanya var fıyatı dıgerlerıne göre oldukca uygun

yazmakla bıtmez yanı 2750 otel var antalya bolgesınde
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

Titan garden otele gitmiş olan varmı yorumlarınızı alabilirmiyim acaba?
    Varmı yorumu olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eudo

balayı için butcen yeterse aile ortamı ıstersen kaya palazzo- voyage belek- glorıa serenty- calista - sueno deluxe -susesi- cornalia diamond.rixos premium aklıma ılk gelenler

adam&eve- commodor elite -orange county adault oteller.. burada genc ciftler vardır genelde cocuk olmadıgı icin kafanız rahat olur bırde yas grubu olarak cok arkadasınız olabilir

bır sakıncasıda var ama bu otellerin cıtayı yuksek acarsanız bundan sonra gidecegiz otellerın cok azı sizi tatmin eder

8 temmuza kadar alacaksanız dephınlerde kampanya var fıyatı dıgerlerıne göre oldukca uygun

aile + 2 Çocuk(0-6) içinde tavsiyeniz var mı antalya veya ege tarafında? Su kaydırağı bol fln. Çocuk odaklı. Denize yakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eudo

Merhaba hocam. Konuda bahsettiğiniz yerlerin fiyatı bütçemi aşıyor. 4gece 2bin tl civarı genç çiftlerin ağırlıklı olduğu bölge önemli değil. Birkaç otel tavsiye eder misiniz? Teşekkürler

• Mersin Sahil Martı Oteli hakkında bilgisi olan var mı

• Arkadaşlar 23-26 ağustos tarihleri arasında Antalya bölgesinde 2800 TL ye kadar eşimle gidebileceğim otel arıyorum. Tavsiye verirseniz sevinirim

• Eylülün basında Antalya denizi nasıl olur? Eylül bası tatil düşünüyorum da hava soğumaz değil mi?
  • Ekimde bile güzel oluyor

• Çeşme Cesurlar otelde konaklayan oldu mu daha önce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Larkin34

Eylülün basında Antalya denizi nasıl olur? Eylül bası tatil düşünüyorum da hava soğumaz değil mi?
    Antalya icin en ideal zaman Eylul başıdır. Net..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hitlerin Bıyığı

Arkadaşlar geçen yıl ilk kez ölüdeniz e gittim. acayip pisti plajı çok kötüydü denize pislikten girilmiyordu. Şezlongu 20 den şemsiyeyi 20 den sattılar. 1 su 5 tl idi. Herkes Türk çok az turist var. Millet ağaçların altına uzanmış ekmek domates peynir yiyodu. Çok kötüydü. Bu yıl öyle mi? Ona göre bi plan yapıcam.
    Ölüdeniz de bir sürü para bayilip sicakta kavrulacaginiza, Fethiye merkezden gunluk tekne turu alin. Püfür püfür gezer hem de teknede ücretsiz yemek yersiniz.

• Sunis Evren Beach otelde konaklayan var mı daha önceden?

Sanki fiyatı uygun gibi Eylül ayı için. 4 kişi gitmeyi düşünüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Mersin Sahil Martı Oteli hakkında bilgisi olan var mı
    4 sene önce kalmıştım. Havuzu yok. Denizi de pek iyi değil. Yaz sezonu her gün düğün vardır. Biz oradayken her gün düğün vardı.

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.