Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Monta Verde hotel tavsiye ederim hocam 3 hafta önce kaldık ailemle memnunduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkana. F kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı çıkmaz
  • Tui Magic Life jacaranda dan 3 gece 1500tl den aldım. 2yetiskin 2 çocuk bu hafta sonu için düşünen varsa sıcak fırsattır

• quote:

Orijinalden alıntı: estur

Tui Magic Life jacaranda dan 3 gece 1500tl den aldım. 2yetiskin 2 çocuk bu hafta sonu için düşünen varsa sıcak fırsattır

Selam nerden almıştın MagicLife rezervasyonunu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • estur E kullanıcısına yanıt
    hangi tarihler için aldınız hocam bizde alalım 3 gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 26 Haziran 2018; 20:18:44 >
  • 29 Haziran giriş 2 Temmuz çıkış

• Tatil sepeti hocam bizim gibi geç kalanlar için bulunmaz nimet

• Arkadaşlar daha önce Yasemin Hotel "Balıkesir - Erdek-Ocaklar Beldesi" de kalan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkana.

4 arkadaş tatile gitmeye karar verdik. Ets üzerinden 'otel 1461' adında bir otel gördüm. Alkolsüz herşey dahil diyor ve 4 temmuz giriş 9 temmuz çıkışlı 4 kişi 1420 lira gibi bir fiyat veriyor. Ama başka sitelere bakınca 2400 lira civarında çıkıyor. Bir sıkıntı çıkar mı rezil olmayalım oralarda
    hocam 4 erkeğe alan otelden de pek bişey beklemeyin derim
  • fiyatlar geçen seneye göre uçuk gibi. 4 kişi 4 gece 5 gün 2200 tl civarı iken geçen sene hd bu sene 2800-3000 fiyat çekiyorlar ruslar mı çok geldi ne?
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    Neresiymiş o 4kişi 4gece 2800₺ hd otel hemen yaptırıyım rezervasyon ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    https://www.etstur.com/First-Class-Hotel-Alanya
    https://www.etstur.com/Taksim-Int-Oba-Koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or_By -- 27 Haziran 2018; 17:46:57 >
  • Merhaba herkese, 22 yaşında ben ve 15 yaşındaki kardeşimle bu sene 5 6 gece tatil yapmak istiyorum. daha önce hiç tecrübemiz olmadı. 14.09.2018 - 19.09.2018 tarihleri arasında. bu tarihlerde Antalyaya gidilir diyen oldu. her şey dahil 1500 civarında otel tavsiyesi var mıdır. yani otobüs bileti falan her şeyiyle 2000e halletmek amacım.
    Birde otel ararken 2 bay alıp almadığına nasıl bakıyoruz, hangi otelin özelliklerine falan baksam bunla ilgili hiçbir şey göremedim.
  • Titan garden otele gitmiş olan varmı yorumlarınızı alabilirmiyim acaba?
  • estur E kullanıcısına yanıt
    Bende aynı tarihlerde ordayım hatta birazdan yola çıkacam çok mantıklı bir fiyat oldu

• Arkadaşlar geçen yıl ilk kez ölüdeniz e gittim. acayip pisti plajı çok kötüydü denize pislikten girilmiyordu. Şezlongu 20 den şemsiyeyi 20 den sattılar. 1 su 5 tl idi. Herkes Türk çok az turist var. Millet ağaçların altına uzanmış ekmek domates peynir yiyodu. Çok kötüydü. Bu yıl öyle mi? Ona göre bi plan yapıcam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hitlerin Bıyığı kullanıcısına yanıt
    Kısmen öyle, turist sayısı fazlaydı ay başında ama fiyatlar öyle, araç girişi 25 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: emindoner09

Kısmen öyle, turist sayısı fazlaydı ay başında ama fiyatlar öyle, araç girişi 25 TL
    Tamamdır hocam fiyatlardan çok deniz benim dikkatimi çekmişti. Zaten marmaristen geldim fethiyeye marmariste içmeler sedir adası kleopatra falan görünce ölüdeniz berbattı. Sonraki gün de tekrar marmarise geri döndüm

• Hitlerin Bıyığı kullanıcısına yanıt
    Ölüdeniz son 4-5 yılda gözle görülür şekilde kirlendi. Açıktan geçen tekneler sintine boşaltıyor ve o pislik Belcekız sahiline ulaşıyor. Dışkı öbeklerini alenen gözünüzle görüyorsunuz. Kimse de buna dur demiyor, çok yazık. Geçen yıl eşim orada biraz su yuttu ve bağırsak enfeksiyonuna tutulup 2 haftada ancak iyileşebildi.
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Onu ben de farkettim. İşletmeye verilmiş ve işletme berbat. Şemsiye dediğime şezlong dediğime aldanmayın. Şemsiyeler Algıda şemsiyesi ve ayakları kırık, şezlong ise tamamen kırık sağlam şezlong hayal ürünü. Aynı şekilde duşlar Vs. İşletmesi çok kötü. Böyle işletmeler denetlenmiyor mu? Ceza yagdirmalari lazım.

Ben fethiyeyi genel olarak da begenmemistim, marmarise göre insanlarda bi bıkkınlık var parasını verdiğiniz hizketi hayrına aliyormussunuz gibi bi tarzları var insanların. Marmariste ise insanların hepsi guleryuzlu olması gerektiği gibi, dolmuşa müsait biyerde inebilir miyim diyorsunuz tabi efendim buyrun efendim falan diyorlar. Yola atliyorsunuz korna Vs. Yok herkes yol veriyor. O yüzden marmarise gitmediyseniz kessinlikle tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.