Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elbette hocam gidine bilgilendiririm 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Bugünlerde Alanya civarında olan var mı hava ve deniz nasıl?
  • Arkadaşlar şubatta filan erken rezervasyondan yararlanamadım şimdi aynı oteller 500-600 tl yükselmiş toplamda.

Haziran 26-30 arası 4 gece 2 kişi 1 bebek belek-side bölgesinde otel bakıyoruz bütçe 2250-2750 arası 4 hazirandan önce almak istiyorum yine artacak fiyatlar:(

Aydınbey famuos

Horus paradise

Crystal paraiso verde

Crstal Admiral

Bu oteller arasında kaldık bunlardan hangisi mantıklı olur. Başka tavsiyeniz varsa onlarada bakabilirim.

• Merhaba üç sene evvel crystal paraiso verdeye iki aile gitmistik cook memnun kaldık.şöyle soyliyim 20yıldır en lüks otellere gitmiş biri olarak ,tabi ailemin eczacı oluşuyla alakali şuan o otellerde çıkamayız.oyuzden bu foruma arada bakiyorum amacim fiyatta uygun ama aşırı luks olmasada genel itibariyle isteklerimizi karsilamasiydi.herkesin beklentisine gore değişir tabikide.paraiso verdede bizi içine cekip eglendiren bir animasyon ekibi vardi.gece şovlarıyla,canli müziklerin kalitesi,kareokeleriyle oldukca doluydu.bu bizim aradigimiz birşeydi.odalar temizdi yenilik anlamında da tatmin etmişti.havuz ve aquasi güzeldi.aşırı büyük havuzları yok ama yeterliydi.yemekleri lezzetli oluşu ve cesidide oldukça tatmin etti.hatırladığım kadarıyla lobiye ilk.girdiğimizde pek.ihtisamli gelmemişti.ama bahcelerin peyzaji yeşilliği çok hoştu.denize aşırı bir uzakligi yok,ki yürüyecek yolda keyifli beş dakkaya kumsaldasınız.üç sene evvel bebegim yoktu simdi iki yasinda oyuzden bebek aktiviteleri nasildi hatirlayamiyorum açıkçası.suanda da baktim fiyat bence uygun tercih edebilirsiniz.diğer yazdiginiz oteller ile bilgi veren.olursa ben de öğrenmek isterim.şimdiden iyi tatiller size

• ok5800 O kullanıcısına yanıt
    merhaba

rüzgar lodostan 50 km hızla ediyor

deniz dalgalı ve 24 derece sıcaklığında

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Oov fırtına var resmen dikkat edin deniz tehlikeli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Hocam Uzakdogu mutfagi reyonundan foto cekmistim sizin icin asagida bulabilirsiniz.

[

simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2126620/db875657-42fc-4c8d-b0a8-a49d1962cfd0.jpg[/simage]

• bugün erken rezervasyonun son günü imiş,
    fiyatlar yarından itibaren çok artar mı?
    daha önceden tecrübe eden var mı?
    Merhaba, ben Alanya'da yaşıyorum. Hava gayet güzel, öğleyin 30 derece civarında
  • Takıpe başlamak lazım. Balıkesır taraflarında uygun ve aıleye yonelık pansıyon tarzı yerler onerileri şiddetle değerlendirilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: extraordinaryman45

Hocam Uzakdogu mutfagi reyonundan foto cekmistim sizin icin asagida bulabilirsiniz.

[

simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2126620/db875657-42fc-4c8d-b0a8-a49d1962cfd0.jpg[/simage]

Hocam sagolasın hemen eşime gösterdim.Çok teşekkür ederim harikasın..Bu hoteli en uygun nasıl alırım artık ona bakıcam eylül sonu ekim başı gibi..

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    CeyKalDe teşekkür ederim. Alanya'nın hava durumunu sanki bir an için yaşattın bana. Deniz soğuk mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ok5800 -- 5 Haziran 2018; 11:47:57 >
  • Teşekkür ederi F_castello. Denize girilebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ok5800 -- 5 Haziran 2018; 11:48:47 >
    soğuk değil ama akıntı açığa cekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: emindoner09

Siz söyleyince baktım oda başına 2400 kara tarafı 2600 deniz tarafi ile Hotel Baia Bodrum en mantıklı seçim geldi gözüme . Daha önce 2015 balayı otellerimizden biriydi memnun kalmıştım deniz tarafı odalardan. Herşey dahil olmasin derseniz Costa Farilya da aynı bölgede guzel tertemiz bir oteldir, sık sık gideriz orayada öneririm.
    Cevabınız için teşekkür ederim size ve diğer arkadaşlara da sormak isterim;aynı dönem aralığında(18-22 eylül 2018)WOW Bodrum otellerinden hangisi daha tercih edilebilir?(anne+baba+hanım+ben+2 yaş çocuğumuz:2 oda)
  • Bizde bu sene bebeğimizle tatile gideceğiz.

23 temmuz tarihinde Alanya Granada Luxury Okurculardaki oteline. Otelin ortalaması sitelere göre 8,7 ile 9,3 arası değişmekte.

Paşacan için sağolsunlar seferber olacaklarının garantisini veriler. Yemek çorba vs. durumlar.

Ayrıca bebek arabası hizmeti de sunuyorlar. Araba da bebek arabasını yolda yük etmeye gerek yok gibi.

Bi çok bebekli ailenin yorumunu okudum ama daha fazla yorumdan zarar gelmez.

Neler yapmalı neler almalıyım yanıma nelere dikkat etmeliyim ?
  • Arkadaşlar bu Hotels.com güvenilir site mi site üzerinden tatile giden var mı ?
  • eagle35 E kullanıcısına yanıt
    Hocam Wow yokusta bir otel denize ulasmak anne babaniz acisindan sikinti olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: extraordinaryman45

Hocam Wow yokusta bir otel denize ulasmak anne babaniz acisindan sikinti olabilir.
    Cevap için teşekkür ederim,muhtemel açık yazmadım,WOW un tüm Bodrum civarı otellerinden hangisi uygun olur diye sormalıydım?(torba-Tüerkbükü,merkez)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bukimyahu

Arkadaşlar bu Hotels.com güvenilir site mi site üzerinden tatile giden var mı ?
    ben kullandım. herhangi bir sorun yaşamadım.
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.