Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • blue waters club için yorum yapabilecek var mı?
    uygun duruyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYYUNUSX

Arcanus Side Resort

ve

Granada Luxry Belek hakkında bilgisi ve yorumu olan var mı??
    Granada gecen yil cok daha ucuzdu yine de beğenmedim. Deniz yok zaten. Denize 1 km herhalde. Aquapark icin arada yol var her gun deli gibi yurumek zorundasiniz. Havuz etraflari oyle sıkışık ki, yurumenin imkani yok. Bazen sezlonglarin üstünden atliyorduk. Otel ful doluyken restoranda muthus kuyruk var. Yemek kalitesi fena değil. Ona bisey diyemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Merhaba Arkadaşlar,

Ağustos 25-30 5 gece eşim ile tatile gitmeyi planlıyoruz.Bütçe olarak bizi üzmeyecek ultra herşey dahil bir otel arıyoruz.Benim için önemli olan kumsal ve denizin berrak olması.Antalya-izmir-muğla çevresinde önerebileceğiniz denizi sığ ve güzel olan otel var mı acaba. ?
    Ets den son dakika firsati kovalamaniz gerek. Duzenli bakarsanız uygun denk gelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali6511

Sağol hocam aynen içerisi çok pahalı diye duymuştum. Her yıl fethiye ye gidecem tatile deyip baska bölge ye gidiyordum bu yıl merakımı yenecegim insallah hayırlısı olur ise. İyi tatiller herkese
    Ölüdeniz de 1 gun yeterli. Sicaktan piser ve sıkılırsiniz zaten. Hem de gereksiz pahali. Fethiye'de en güzel sey, gunluk tekne gezileri. Yemek de dahil ve püfür püfür her yeri gezersiniz. İki ayri guzergah var. İkisine de 2-3 kez gitsen de sıkılmazsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: arifvarli

Lujo Bodrum'a giden/gidecek ya da bilgisi olan varsa burdan bilgi paylaşabilir mi.
    Otel Nisan'da önce açılacaktı fakat gecikmiş, önce mayıs başı sonra 20 mayısa ertelenmiş.
    Yine yetişmemiş dün açılmış.
    Henüz bir yorum bulamadım haliyle.

Birçok yabancının haziran ayı başı için konaklaması otel henüz tam hazır olmadığı için son dakika iptaş edilmiş.
    Haftaya bizim de rezervasyonumuz var.
    3-4 gün öncesine ait diye paylaşılan fotoğraflarda otel resmen şantiye halinde.
    Patlayacaksa iade talep edelim.
    İptal zarar ettirir. Ayni ayarda otelle degisim talep edin. O gunku fiyatlardan yapmaları gerekiyor.

• 25-30 ağustos arası ailecek gidebileceğimiz Antalya bölgesinde önerebileceğiniz oteller var mı acaba? bütçemiz maks 3000 tl.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bu sene izmir çeşmeye tatile gitmeyi düşünüyorum. İlk defa gideceğimden dolayı çeşmedeki tatil mekanları ile ilgili pek fazla fikrim yok.

F/P olarak önerebileceğiniz otel tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Mephosis-Q8 kullanıcısına yanıt
    Çeşme de 1,2 otel hariç herşeydahil sistemi yoktur genelde sabah kahvaltı şeklinde veya yarım pansiyondur sistem. Bu yüzden F/P otel bulamazsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cocos the club bodrum da kalan oldu mu? Antalya susesinden 22 haziranda çıkıp 26 sına kadar da burada kalmayı planlıyorum 4 yaş çocuk için uygun mudur acaba?
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum hocam tekne için tavsiye edeceği.niz isim varmı. Birde fiyatlar nasıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Cocos the club bodrum da kalan oldu mu? Antalya susesinden 22 haziranda çıkıp 26 sına kadar da burada kalmayı planlıyorum 4 yaş çocuk için uygun mudur acaba?
    Geçen sene kaldık, f/p, oranından çok memnun kaldığımız için bu sene tekrar eylül başı için aldım (genelde bir gittiğim yere tekrar gitmem hep değişik yerleri denemeyi severim)

Çok lüks beklentiniz yoksa, herşey olması gereken karar, ihtiyacı karşılayacak herşey mevcut, gıda olarak fena değil, alkol olarak bira rakı şarap ve kokteyl mevcut diğerleri ücretli, lokasyon olarak yahşi deve plajında, bodrumun en güzel koy ve denizlerinden biridir, denizi dalgasız duru mükemmel, havuzun yüzüne baktırmaz, çocuk konusunda ise tam bir aile oteli, özellikle çocuklu aileler için otel sanki kreş gibi, çocuklar için akşamda dahil sürekli aktif programlar mevcut. Fakat gece ve gündüz eglencesi olarak çok bir ley (animasyon vb) beklemeyin, haftada üç akşam canlı mğzik yapan bir grup var, gayet keyifli, onun dışında geceleri otel çok sessiz, fakat hemen 200 metre yanında çeşitli mekanlarla dolu olan uzun bir sahil yolu yahşi var, yada bodrumda değişik bölgelerine takılabilirsiniz.

Özet olarak, cocos çok aktivasyon arayan bekar yada gençlerden ziyade, orta yaş çocuklu ailelere yönelik bir tesis. Daha iyileri mutlaka var ama fiyat olarak 2 misline yakın, Bu fiyata bodrumda tatil için bence çok iyi bir seçenek, ve tesis bir gidenin ikinciye gittiği tesislerden, ki bende ilk kez tatil olarak aynı tesise ikinci kez gideceğim. Çocuk varsa ve uygun fiyata iyi bir deniz ve herşeyden kararı kadar bir yer bakıyorsanız, tavsiye ederim, pişman olmazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesar2005

Merhaba arkadaslar, mayis ayinda 5 gece club mega sarayda ailecek konakladik, cok memnun kaldik. Bilgi almak isteyen olursa seve seve tecrubelerimi paylasabilirim.
    nasıl beğendinizmi ? ilk defa mı gittiniz? acaba yenileme gördümü..
  • Arkadaşlar şubatta filan erken rezervasyondan yararlanamadım şimdi aynı oteller 500-600 tl yükselmiş toplamda.

Haziran 26-30 arası 4 gece 2 kişi 1 bebek belek-side bölgesinde otel bakıyoruz bütçe 2250-2750 arası 4 hazirandan önce almak istiyorum yine artacak fiyatlar:(

Aydınbey famuos

Horus paradise

Crystal paraiso verde

Crstal Admiral

Bu oteller arasında kaldık bunlardan hangisi mantıklı olur. Başka tavsiyeniz varsa onlarada bakabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali6511

Bende öyle düşünüyorum hocam tekne için tavsiye edeceği.niz isim varmı. Birde fiyatlar nasıl.
    Fethiye merkezde sahil yolunda aksamlari standlari var. Fiyatlar uygun. Az da olsa pazarlık olabilir. 5-10 tl fazlasina daha az sayi ile giden tekneler var.

• Oteli ( Lujo Bodrum ) iptal ettirdim arkadaşlar.
    Hotels.com üzerinden almıştım, normalde iadesiz almama rağmen, otelin sitelerinde belirttiği özelliklerin bir çoğunu taşımadığını söyledim.
    Kids Club'ın henüz açılmadığını, a la carte herşey dahil konsepti olan otelde restaurantların sadece 1-2 tanesinin açıldığını öğrendim ve hotels.com yetkililerine durumu izah ettim.
    Otel ile görüştükten sonra iade işlemini gerçekleştirdiler.

Ben rezervasyon yaptırırken Rixos Bodrum 3500, Rixos Belek ve Voyage Belek 4000 civarındaydı aynı tarihler için.
    Şimdi hepsi iki katı ama yapacak bir şey yok.
    Yanlış tercih yapmışız, zararın neresinden dönersen kardır diyeceğiz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifvarli -- 2 Haziran 2018; 23:47:17 >
  • arifvarli A kullanıcısına yanıt
    Zararın neresinden dönersen kar,iyi paranı verdiler

• Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    4 yaş çocuk için uygundur, çünkü çocuk oteli. Geçen sene 3 gece konaklamıştık. Hatta değerlendirmem vardır geçen seneki konuda ama ben tekrar gitmem. Çocuk varsa gidilir.

• kusadası için tavsiye hangi otel verirsiniz ?
  • texmo kullanıcısına yanıt
    Şuan kuşadasında en mantıklı görünen "atlantıque holiday club".

• Alan Xafira Deluxe Resort & Spa Hotel
    13-18 Ağustos
    2 Yetişkin 2908 TL (Axess 9 Taksit) rezervasyon yaptırdım.
    Giden var mı daha önce?
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.