Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Doxx

Alan Xafira Deluxe Resort & Spa Hotel
    13-18 Ağustos
    2 Yetişkin 2908 TL (Axess 9 Taksit) rezervasyon yaptırdım.
    Giden var mı daha önce?
    hocam hevesini kırmayım ama otel ilk açıldığı zaman gitmiştim. 3 gece kaldım. 2.5 yıl oldu sanırım. otelin odaları güzel, havuzu büyük. otel denize sıfır değil araçla servis atıyorlar denize. 2 3 dklık mesafesi var. otel ağırlıklı rus türk bulmak zor. otelin en kötü yanı olarak yemeklerini söylebilirim. yemekleri hiç ama hiç güzel değildi. daha önce de başka oteller de kaldığım için kıyaslama yaptığım da otelin sabah kahvaltısı öğle akşam yemeği hiç iyi değildi. dışarı açık alanda oturulacak alan da az olduğu için içeride yemek yemek zorunda kalıyorsunuz ve yemek kokusunda rahatsız olmuştuk. şimdi ne durumdadır bilemem ama , yemeye içmeye dikkat ediyorsanız önermem.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    ağustosta iş toplantasına club lykya world e gitmistik

denizi dalgalıydı ama öyle yoran dalga değil

ilginç bir şekilde kolayca su yatağı varmış gibi sırtüstü yatabiliyorsunuz ve dalgalı deniz eğlenceli bir hale geliyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    zvzv Z kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar, 4 gece için ets 1600tl dedi. Oteli aradığım da füyatta indirim yapacaklarını ön ödeme ile kalanı girişte şeklinde halledeceğim. Maksat farklı yer, deniz, görmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar, 4 gece için ets 1600tl dedi. Oteli aradığım da füyatta indirim yapacaklarını ön ödeme ile kalanı girişte şeklinde halledeceğim. Maksat farklı yer, deniz, görmek.
    Geçen sene ben ets den almıştım, fakat bu sene aralık ayında direk oteli aradım ve oradan aldım... Fiyat olarak ets ye göre küçük bir miktar daha indirimli aldım, tutarın yarısını peşin eft ile gönderdim kalan yarısı otele giriş yapılırken ödenecek, ayrıca, rezervasyon tarihinden 1 hafta önce bildirmek şartıyla ön ödeme miktarını tamamen iade ediyorlar ( bu şekilde bilgi verldi ve ayrıca gönderdikleri rezervasyon bilgi formunda yazılıydı) ve dolayısıyla ets de iptal sigortasına ödenen ücretide ödememiş oluyorsunuz.
  • Anladım hocam konuşacağım bugün iki aile olarak susesinden çıkıp oraya geçeceğiz. Geçen seneki @van_hoijdonk ile yorumlarınızı okudum, buraya sormadan okuyarak karar verseydim direk kafamdan silerdim. Sanah sabah moda soktu beni ikinizin geçen seneki yorumları 😂😂

• Takip

• millette para olduğunun kanıtı bu konu günlük 1000 tl lik oteller konuşuluyor eskiden 10 sene önce en pahalı otel 400 tlydi kimsede gidemezdi iyi hatırlıyorum biz zenginiz giderdik insanlar wooow diye bakardı şimdi hamdolsun maşallah herkes gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 3 Haziran 2018; 12:58:28 >
  • Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    4 yaşında çocuğunuz olduğunu söylediğiniz için gidin dedim. Ben bu kadar çocuğu dünyada bir arada görmedim.

Bizim gibi 29-30 yaş civarı evli, çocuksuz çiftler için uygun değil o otel. Sırf deniz için gitmiştik ve o açıdan memnun kaldık. Bugüne kadar tek son günü 11 bile olmadan çıktığım oteldir. :)

Denizi gerçekten çok iyi. Gerçi ben boğulma tehlikesi geçirmiştim, kramp girdiği için. O açıktan dubalara kadar 3-4 dakika çok kötüydü benim için. :))

• Alacatida tavsiye edeceginiz otel var mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Peony

millette para olduğunun kanıtı bu konu günlük 1000 tl lik oteller konuşuluyor eskiden 10 sene önce en pahalı otel 400 tlydi kimsede gidemezdi iyi hatırlıyorum biz zenginiz giderdik insanlar wooow diye bakardı şimdi hamdolsun maşallah herkes gidiyor
    10 sene evvel ağustosun son haftası adam&eve hotel gecelik 240₺ ödemiştim

• Dostlar merhaba.

Biz iki evli çift Temmuz'un üçüncü haftasında 4 veya 5 günlük bir tatil planlıyoruz..

Önerebileceğiniz otel var mıdır?

Tam pansiyon, her şey dahil, Antalya/Muğla tarafları.. Bütçemiz 4 kişi için totalde max 4-5k civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 3 Haziran 2018; 19:50:2 >
  • Orange Hotel iki bay şeklinde rezervasyon yapmıyor.Bunu çözmenin bir yolu var mı?Ya da benzer eğlence oteli tavsiye edebilecek?

• Tek bay alan 5 yıldızlı otel bulamazsın,pansiyona tarzı bir yere gidin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Tek bay alan 5 yıldızlı otel bulamazsın,pansiyona tarzı bir yere gidin.
    10 sene evvel iki bay topkapı palace otele gitmistik

çok eğlenceliydi

kızlar gece yarısı kapımızı tıklatırdı

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Sen neler yaşamaşsın geçliğinde ya forumda senin kadar zengini yoktur 😅

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt
    Mesajiniz çok genel olmuş fakat bizlere bütçe, şehir, pansiyon tipi gibi detaylar vermeniz gerekir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: emindoner09

Mesajiniz çok genel olmuş fakat bizlere bütçe, şehir, pansiyon tipi gibi detaylar vermeniz gerekir diye düşünüyorum
    Şimdi ekledim üstat. Uyarın için teşekkür ederim.

Tam pansiyon, her şey dahil, Antalya/Muğla tarafları.. Bütçemiz 4 kişi için totalde max 4-5k civarı
  • Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    Gittiğinizde izlenimkeriniz bize buradan aktarırsanız sevinirim, kısmet olursa; bizde bu sene eylül başında 2. kez gideceğiz...

Açıkcası oranın atmosferini (doğa) sevmiştim... Çpk lüks ve aktivite, eğlence aramadığımdan benim için keyifliydi....

• Herkese Merhaba

Ağustos başında eşimle 6 gece max. 4k lık bir otele gitmek istiyoruz.

Antalya civarı uygundur bizim için. Önerilerinizi bekliyorum
  • radko kullanıcısına yanıt
    nedenini öğrenebilirmiyim ?
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.