Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konunun boş olması Fiyatlara bakınca normal, geçen sene 2 kişi gittiğimiz otele bu sene aynı dönem de 2.5 kat zam gelmiş pardon güncelleme gelmiş.
    Geçen sene rezervasyon tarihim 15 temmuz - 22 temmuzdu ve satın alma tarihim haziran ilk haftasıydı şimdi yine aynı döneme aynı tarihte bakıyorum fiyatlar uçmuş. Kısaca vatandaşı olduğun güzelim turizm cenneti ülkemde tatil yapamıyorsun,Geçen sene neredeyse 1.5 aylık maaşımla yapabildiğim tatili bu sene 3.5 maaş vermem gerekiyor, ama bizi kıskanan Almanlar senin oha dediğin otellerde kralar gibi tatil yapabiliyor, hemde maaşlarının ufak bir kısmını arttırarak yani bu sene ki fiyatlarda şu an ortalama 3000 TL maaşlı biri, maaşının 1/3'ünü 1 sene biriktirse yapabildiği tatili, bizi kıskanan alman asgari ücretli biri 1/7 sini biriktirerek yapıyor bizdeki asgari ücretliyi saymıyorum bile o maaşının neredeyse tamamını biriktirmesi lazım neyse geçmiş olsun bu sene para falan kazandırmam bu soygunculara.

09.06.2017 euro kuru 3.93
    09.06.2018 euro kuru 5.25

09.06.2017 dolar kuru 3.52
    09.06.2018 dolar kuru 4.46

• Yazdıklarınıza katılıyorum...

Yalnız bir hususun altını çizmek isterim...

Haziran ayındayız ve sezon çoktan açılmış durumda...

Tatil Rezervasyonu için bu vakte kaldıysanız fiyatlar haliyle şişmiş olacaktır...
    Bu fiyatların mantıklı olduğu anlamına gelmiyor tabiki, zaten yüksek olan fiyatlar orta gelir sahibi insanlar için ulaşılması çok zor ve mantıksız seviyelere çıkıyor...

Kendimden örnek verirsem; Bu sene Agustos sonu Eylül başı için; Spice Hotel Belek ten; 6 gün 5 gece 2 kişilik tatil rezervasyonu Aralık ayında (sene değişmeden) direk otelin kendisinden yaptırdım. Fiyat 2.200 TL idi, bugün aynı tarih aralığına baktığımda neredeyse 3 e katlamış; 5.900 TL fiyat çıkmakta. Şu vakte kalsaydım; fiyat benim için mantıksız seviyeye yükseldiğinden 5 geceliğine 5.900 TL vermezdim...

Tatil yapmak; erken rezervasyonla bile olsa orta seviye gelir sahibi insanlar için her yıl giderek daha zor hale gelmekte... Faizlerin salıverilmesiyle yüksek enflastyonist bir ekonomiye girdiğimizide hesaba katarsak seneye erken rezervasyonda bile fiyatlar muhtemelen şu anki güncel fiyatların pek altına düşmez....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zvzv -- 10 Haziran 2018; 13:42:47 >

• Club hotel Karaburun Hakkı'nda bilgisi ve tecrübesi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar crystal floraya 2 kişi 4 gece 3000 fiyat çektiler.
    otelde kalan var mı nasıldır?
  • radko kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam.Oteller tamamen dolu.Bu sene rekor bekleniyor.Avrupanın fakir i-fukarası tatil yaptığından biz zenginlere!!!yer kalmıyor.

• 15-19 haziran arası bakıyoruz 2 kişi ortalama 4000 tl. En ucuz oteller bile günlük 400 TL çekiyor. Kim kalıyo abi bu fiyatlara. Anlayamadım ben😗😗

• windwind W kullanıcısına yanıt
    Bu konudakilerin yarısından çoğu o paraları verdi hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Bu konudakilerin yarısından çoğu o paraları verdi hocam.
    Cevap için teşekkür ben göremedim o vakit. 3 günlüğüne 1500 4 günlüğüne 1600 5 güne 2900 gibi fiyatlar var. 4 güne 4000 civarı yazan ben göremedim sanırım

Sen tatile gidiyor musun yoksa sadece burada cevap mı yazıyorsun?

En ufak bir inceleme yok,

En ufak bir fırsat paylaşmak yok,

En ufak bir öneri talep etmek yok,

Sadece millete gereksiz yorumlar yapıp duruyorsun. Sen hayırdır?

• windwind W kullanıcısına yanıt
    Onlar mayıs ayı ve eylül-ekim ayları sezonda değil yani (haziran-temmuz-ağustos).

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Geçen sene ki konuda olsan tanırdın böyle boş yapıp post kasmazdın.

• Şu an Ölüdeniz'de orta halli bir 3 yıldız oyeldeyim ve full çekmekte otel, yarıdan fazlası turist. Türklerde ramazan ayı olmasına rağmen az değiliz. Sezon gümbür gümbür başlamış durumda, paramiz değersiz fiyatlar normal değil maalesef. Bizim 5-6 birim paramız adamlarda 1 birim. Bu ülke onlar için adeta cennet bize ise maalesef bitmeyen bir yol

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Sen tatile gidiyor musun yoksa sadece burada cevap mı yazıyorsun?

En ufak bir inceleme yok,

En ufak bir fırsat paylaşmak yok,

En ufak bir öneri talep etmek yok,

Sadece millete gereksiz yorumlar yapıp duruyorsun. Sen hayırdır?
    Onun Forumda bu tatil konusu ve diğer çeşitli konulardaki yegane misyonudur bu....
    Dikkate almayın....
    14 senelik üyeyim, şurada yazacağım 3-5 mesaj ile başım göğe ermez. Geçen yılki konuda da aynı şekilde mesajlarını hatırlıyorum. Yaklaşık 3 yıldır bu bölüme bakıyorum ama bu gidişle sayende 3 sene daha uğramayabilirim. Sinir bozmaktan başka bir işe yaramıyorsun.

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Ay bizde ölüyorduk senin buraya uğramadığın zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: windwind

15-19 haziran arası bakıyoruz 2 kişi ortalama 4000 tl. En ucuz oteller bile günlük 400 TL çekiyor. Kim kalıyo abi bu fiyatlara. Anlayamadım ben😗😗
    Hocam tamam da siz de tam bayram tarihine bakıyorsunuz. Oteller bayrama yüzde 15-20-25 fark koyar.

• Bu sene beş yıldızı göklerde bakacağız galiba. Hayırlısı bizde spontane gezeriz kıyıdan kıyıdan. Elbet bizede muhtaç olur yine oteller.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    valla ne yapalım işte izin konusu kısıtlı olduğundan mecbur resmi tatili değerlendiriyoruz.. Evet fark %30 ları bulmuş..
  • Orta direk ailelerin öyle güneye 1 hafta gideyim ultra herşey dahil tatil yapayım devri artık bitti arkadaşlar. Belki ileride tekrar eski haline gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

Orta direk ailelerin öyle güneye 1 hafta gideyim ultra herşey dahil tatil yapayım devri artık bitti arkadaşlar. Belki ileride tekrar eski haline gelir.
    +++ Katılıyorum...

Vaziyete ve gidişata bakılırsa; güzel günler geride kaldı gibi duruyor...

Bu sene erken rezervasyon ile agustos sonu eylül başı için belek spice hotel 5 gece ve devamında Bodrum cocos the club 4 gece tatil almıştım, seneye alabilirmiyim şüpheli... baya zor duruyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zvzv -- 11 Haziran 2018; 11:35:17 >
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.