Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 gece 2 kişi 6200 vermiştim teras odaya.

24 haziran olan rezervasyonları bile iptal etmiş otel yabancı müşteriler için.
    Türkler pek umurlarında değil tabi, onlara ne versen gider diyorlar herhalde.

instagram, twitter, tripadvisor, booking falan her yerden giden yorum yapmış mı diye kovalıyorum.
    Bulduğumda da pek hoşuma gitmeyecek muhtemelen yazılanlar.
  • arifvarli A kullanıcısına yanıt
    Hocam naptınız gecelik 775₺ vermişsin inşaata olan ve adı ilk kez duyulan otele 😵 şok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Açıldığı sene Titanic Deluxe Belek'e de böyle gitmiştik çok memnun kalmıştık.

Bunlar dev projeler. Türkiye'nin en lüks oteli olma amacıyla da kurulduğu için yetiştiremezler gibi bir kaygı pek oluşmadı açıkçası.
    Bugün bakınca saçma bir hareketmiş, evet.
  • arifvarli A kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı artık,süreci burdan bildirirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: arifvarli

Lujo Bodrum'a giden/gidecek ya da bilgisi olan varsa burdan bilgi paylaşabilir mi.
    Otel Nisan'da önce açılacaktı fakat gecikmiş, önce mayıs başı sonra 20 mayısa ertelenmiş.
    Yine yetişmemiş dün açılmış.
    Henüz bir yorum bulamadım haliyle.

Birçok yabancının haziran ayı başı için konaklaması otel henüz tam hazır olmadığı için son dakika iptaş edilmiş.
    Haftaya bizim de rezervasyonumuz var.
    3-4 gün öncesine ait diye paylaşılan fotoğraflarda otel resmen şantiye halinde.
    Patlayacaksa iade talep edelim.
    inşaatı bitmemiş bir bina ile karşılaşmanız muhtemel
    iptal etme hakkınız varsa iptal edin bu kadar para riske etmeye değmez
  • arkadaşlar herkese selam 30 haziran ve 9 temmuz arasında bir tarihte 4 gece 5 gün Eşim ve 5 yaşındaki oglumla tatil planı yapıyorum.

bütceM bu yıla göre az 1600 - 2000 tl arasında bir otel tavsiye edermisiniz ? amacım oğlumun eğlenmesi belki küçükler için aquası olan biryer olabilir...

biz alkol falan almıyoruz yemekleri odası temiz olsun yeter ..

denizi kum olan biryer tercihimdir...
  • husock H kullanıcısına yanıt
    lütfen o tarihlerde tatile çıkmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

arkadaşlar herkese selam 30 haziran ve 9 temmuz arasında bir tarihte 4 gece 5 gün Eşim ve 5 yaşındaki oglumla tatil planı yapıyorum.

bütceM bu yıla göre az 1600 - 2000 tl arasında bir otel tavsiye edermisiniz ? amacım oğlumun eğlenmesi belki küçükler için aquası olan biryer olabilir...

biz alkol falan almıyoruz yemekleri odası temiz olsun yeter ..

denizi kum olan biryer tercihimdir...
    Dediğiniz tarihlerde o rakama bir otel bulmak çok zor.Water planeti önerecektim size ama o bile 2300e fırlamış 5-9 temmuz arası.Bütçeyi biraz arttırabilirseniz burası bu fiyata yeterli gelecektir.
  • CeyKalDa neden acaba ?

görkemnalbant evet orası güzeldi ama baya fiyat artmış
    temmuz girişi çok sıcak ve aşırı nemli olur antalya boydan boya.. özellikle çocuk için uzun süre güneş altında kalması sıkıntı olabilir..
    cbaşkanlığı ikinci tur seçimi
  • Arcanus Side Resort

ve

Granada Luxry Belek hakkında bilgisi ve yorumu olan var mı??
  • BYYUNUSX kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım gitti arcanusa.Vasat diyordu.Pek memnun kalmamıştı.Bir daha gitmem diyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

Arkadaşım gitti arcanusa.Vasat diyordu.Pek memnun kalmamıştı.Bir daha gitmem diyordu.
    beklentilere göre değerlendirme değişir

misal ailecek gittiğimiz ramada laradan hiç memnun kalmadım
    işin garibi benden hariç herkes memnun kaldı

yine ailecek gittiğimiz zen phaeselis benim için çok güzel ve eğlenceliydi
    ama ailede sadece ben beğendim diğerleri bir daha asla gitmem dedi
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Tabi ki zevkler renkler tartışılmaz.Herkesin beklentisi farklıdır.Ama burda sonuçta kişisel fikirlerimiz soruluyor.O yüzden başka türlü anlatma şansımız yok.

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    7-8 temmuz tarihlerine tatil olanı yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 1 Haziran 2018; 17:21:18 >
  • Değerli Arkadaşlar,eylül 17 den sonra Bodrum da 2 oda (4 yetişkin 1 çocuk)4 gece, her şey dahil bir otel bakıyorum mümkünse F/P oranı yüksek bir otel tavsiye ederseniz memnun olurum,özellikle daha evvel gittiğiniz oteller ve görüşleriniz benim için çok önemli,teşekkürler.
  • eagle35 E kullanıcısına yanıt
    Siz söyleyince baktım oda başına 2400 kara tarafı 2600 deniz tarafi ile Hotel Baia Bodrum en mantıklı seçim geldi gözüme . Daha önce 2015 balayı otellerimizden biriydi memnun kalmıştım deniz tarafı odalardan. Herşey dahil olmasin derseniz Costa Farilya da aynı bölgede guzel tertemiz bir oteldir, sık sık gideriz orayada öneririm.

• 18-22 haziran 4 gece için tavsiye alalbilirmiyim
  • Merhaba arkadaslar, mayis ayinda 5 gece club mega sarayda ailecek konakladik, cok memnun kaldik. Bilgi almak isteyen olursa seve seve tecrubelerimi paylasabilirim.

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.