Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, şimdi hotels com üzerinden yalnis fiyat etiketi olan bir oteli 2 günlüğüne satın aldim, 0 TL odedim, bir nebze para ödemesi yapmadım da denebilir. Otelin fiyatı 1400 TL iki gece için. Hotels com ile görüştüm kendileri otel ile görüştü rezervasyon onaylandığı için 1400 TL istiyor otel ama bende de rezervasyon onayi var. Tüketici lehine etiket uygulaması var Türkiye'de ,yasada da tüketici lehine yorum var, sizce napayım ? Etik olmadigini biliyorum ama böyle bir durumdan da faydalanmak isterim acikcasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    İşin etik kısmına değinmeden teknik olarak uğraşır kazanırsınız ama parayı otel istiyor gibi bı cümle kullanmışsınız girişte otel size izin vermeyebilirse eğer hakli olsaniz da orda açıkta kaldıktan sonra ne önemi olur. Ya da dava açtınız zaten ödenmiş bı para yok geri iade kazansaniz da ödeyecek miktar olmayacak hotels.com'dan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bence iptal edin

• Green forest tecrübesi olan varmı otelin puanı iyi fiyatıda fena değil 2 küçük çocukla gidilirmi yada başka tavsiyesi olan varmı.

• Bu nasil sacma istir.

hafta basinda 4700 e gorup buraya da yazmistim rixos premium.

simdi almak icin siteye girdim 5800 olmus.

Bu tatil siteleri resmen sacmaliyor.indirim oranini duzgun oranlarla azaltmak varken cat diye % 20 zam nedir.
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Geçmiş mesajlarından baktım dogru diyorsun

Ama tatil siteside oraya ibare koymuştu 7 mayıs son gün diye

Fiyat artış oranına birşey diyemem ben ofiste ne fiyatlar gördüm 3 gün içinde %50 artan

Acentalar iptal güvence paketi veriyorlar %1-1.5 oranı fiyatında

Pazartesi alsaydın keşke fiyat düştüğünde fark iadesini alırdın gitmeyeceksende iptal ettirirdin

Ben bana gelen taleplerde malesef eski fiyattan vermiyorum verebilecek olsam dahi

Arayın belki yardımcı olurlar ama eski dönem fiyatıydı malesef veremiyoruz demelerine de bişey diyemem haklılar

• Merhaba Arkdaslar, bir sorum olacak.
    Mersin‘de, Cirali Antalya veya Balikesir Kücükkuyu gibi dinlenmelik, sakin olan bir yerler varmidir? Uzun plaji, fazla kalabalik olmayan?

Veya Mersin‘de nerede tatil yapabilirim, kafa dinlemelik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 11 Mayıs 2018; 15:14:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Merhaba Arkdaslar, bir sorum olacak.
    Mersin‘de, Cirali Antalya veya Balikesir Kücükkuyu gibi dinlenmelik, sakin olan bir yerler varmidir? Uzun plaji, fazla kalabalik olmayan?

O bölgede (mersin); Kızkalesi var
  • zvzv Z kullanıcısına yanıt
    Sakinmidir orasi? Pek sakin degil diye duymustum.

• quote:

Sakinmidir orasi? Pek sakin degil diye duymustum.
    O bölgede plaj ve tesis olup tatil yapılabilecek çok seçenek yok, Kızkalesi yerli turiste hitap eden bir yer, tesislerde pansiyon ve küçük otel şeklinde, buyuk ve donanımlı tesiste yok bildiğim kadarıyla, fakat yazdığım gibi, mersin civarını soruyorsanız, pek fazla alternatif yok, Anamur uzak kalmaz ise orayıda düşünebilirsiniz, fiyatlar gayet uygun hesaplıdır, ama tesis anlamında çok bir beklentiniz olmasın, idare edecek anlamda tesisler mevcut.
  • Akıllara zarar zam gelmiş.Ramazanda yer yok.....
  • 15-20 ekim arası yeni evli bir çift için otel önerebilir misiniz?

• quote:

Merhaba Arkdaslar, bir sorum olacak.

Tisan var. Ev kiralama ile kalabilirsin.

Kız kalesi, Silifke ana baba günü gibi olur. müşteri kitlesi bakımından kötüdür. bekar erkekler mi dersin, grup erkekler mi dersin, çoluk çocuk doluşup gelenler mi dersin. Kafa dinlemelik değil anlayacağın.

Tisan bilinmeyen bir güzellik. Araştır biraz hocam

• arkadaslar temmuz ortasi icin ramada akbuk konaklayan varmi???super lux bir beklentim yok tabiki

• arkadaşlar balayı için ekim ayında sueno belek deluxe - letonia golf resort -papilion aisha -belconti resort otelleri düşünüyorum. bu otellere giden varmı. yorumlarınızı alabilir miyim.. hangilerini tercih edersiniz ve nedenleri nedir söylermisiniz
  • 3 yetişkin + 3 çocuk 2018 haziranda 7 gece UHD otele 4.500₺ + 9 taksit ödedim

hocam en sağlamı istedikleri 1400₺ yı ödeyip tatilinizi yapın

tatil dönüşü thh ne şikayet edin

• Arkadaşlar eylül ayı için Marmariste Aile apart önerisi olan varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

hocam en sağlamı istedikleri 1400₺ yı ödeyip tatilinizi yapın

tatil dönüşü thh ne şikayet edin
    Forumun THH üstadı gelmiş🤣

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar 16-21 temmuz arasında balayı için, kalabalık olsa da kafa dinlenebilecek her şey dahil önerilerinizi alabilir miyim? aptal saptal insanlarla uğraşmak istemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.