Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (594. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.704
Cevap
154
Favori
1.494.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 592593594595596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni celplerin ne zaman açıklanacağı belli mi arkadaşlar ?
  • Keşke bir şey olsa da şu 21 gün kalksa. Kalksa da gidip gelenlerden , biz yaptık sizde yapacaksınız , boşa beklemeyin kalkmaz diyenler bir g.t olsa.

Adam bedelli askerlik yapıyor ama kafa uzun dönem gibi. Biz 12 ay yaptık sizde yapacaksınız mantığı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Designer*

Sana verilen belgeye bak . orada yoklama yaptırdığın tarih yazıyor . Bende en son yüksek lisans öncesi yaptırmıştım . e-devlette senin yazının aynısı yazıyor. sıkıntı yok ..
    hocam slm. asal yoklamada yukumlu olmadiginiz icin askerlik yoklama islemlerinizi yapamazsiniz bu yazı şubeye gitmeden önce var mıydı? Yoksa başvuru sonrasındamı geldi ?

Ben 6 yıl önce yoklama yaptırmıştım ancak , su an bana bu yazı gelmiyor.. normal yoklama süreci kısmı çıkıyor. Başvuru henüz yapmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhangunn -- 25 Ekim 2018; 15:59:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhangunn

hocam slm. asal yoklamada yukumlu olmadiginiz icin askerlik yoklama islemlerinizi yapamazsiniz bu yazı şubeye gitmeden önce var mıydı? Yoksa başvuru sonrasındamı geldi ?

Ben 6 yıl önce yoklama yaptırmıştım ancak , su an bana bu yazı gelmiyor.. normal yoklama süreci kısmı çıkıyor. Başvuru henüz yapmadım

Alıntıları Göster
    Bende öncesinde de sonrasında da aynı yazı var . Tek değişen askerlik durum belgesi oda 2 gün sonra değişti. İşlemleri yaparken tanıştığım arkadaşın 6.5 sene önce yoklaması vardı. yeniden yaptırması gerektiği söylendi . o yüzden sende de aynı durumdur . yani geçerli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: fth34fth

Gözlük kullandığım için aile hekimi devlet hastanesine sevketti göz muayenesi için,gittiğim de sabahtan 12 ye kadar işlem yapıyorlarmış almadılar.Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Tamamen saçmalık
    bende gözlük kullanıyorum doktorun yanınada gözlükle gittim gözle ilgili birşey sormadı etmedi
  • Arkadaşlar 1 hafta öncesinden randevu almıştım yarın için. Şimdi sisteme giriyorum randevu gözükmüyor. Telefonuma mesaj bile mesaj gelmişti. Randevu iptal mi oldu acaba ? Neden iptal olur ki ?
  • Arkadaşlar merhabalar yardımcı olabilir misiniz?
    Çok bilgi kirliliği var ne yapacağımızı bilmiyoruz herkes farklı şeyler söylüyor sorum şu olacak
    Parayı Bankaya yatırdım şubeden işlemlerimi hallettim celp dönemlerinde ismim çıkmadı
    Yoklamam yok,şimdi ben 3 kasıma kadar yoklama mı yaptırmalı mıyım yoksa ismim cıkınca celp açıklanınca mı yaptırmalıyım
    lütfen bilgisi olan biri cevap versin yanlış bir şey yapıp hakkı mı kaybetmek istemiyorum..
  • Ne kadar saçma bu çağda 650bin insanın şubeye banka dekontu götürüp bi kaç kağıt imzalaması, işkence çektirmekte üstümüze yok resmen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Designer*

Bende öncesinde de sonrasında da aynı yazı var . Tek değişen askerlik durum belgesi oda 2 gün sonra değişti. İşlemleri yaparken tanıştığım arkadaşın 6.5 sene önce yoklaması vardı. yeniden yaptırması gerektiği söylendi . o yüzden sende de aynı durumdur . yani geçerli değil.

Alıntıları Göster
    Anladım.Çok teşekkür ederim. Benimde aynı şekilde olacak galiba.. Normal süreci takip edeyim ben

• gaziantep'ten başvuru yapan varmı ?

şubeye giderken başvuru belgesi 1 tane yeterlimi başka birşeye ihtiyaç varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 25 Ekim 2018; 16:13:17 >
  • 1 yıl erteleme aldım arkadaşlar

bedelli askerliğim iptal mi olacak şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acarhalil

Arkadaşlar merhabalar yardımcı olabilir misiniz?
    Çok bilgi kirliliği var ne yapacağımızı bilmiyoruz herkes farklı şeyler söylüyor sorum şu olacak
    Parayı Bankaya yatırdım şubeden işlemlerimi hallettim celp dönemlerinde ismim çıkmadı
    Yoklamam yok,şimdi ben 3 kasıma kadar yoklama mı yaptırmalı mıyım yoksa ismim cıkınca celp açıklanınca mı yaptırmalıyım
    lütfen bilgisi olan biri cevap versin yanlış bir şey yapıp hakkı mı kaybetmek istemiyorum..
    hocam açıklandıgındada yaptırabilirsiniz şimdide yaptırabilirsiniz sıkıntı olmaz
  • Aile hekimimde kontrol edildikten sonra sisteme otomatik mi düşüyor, yoksa şubeye tekrar mı gideceğiz sabah kontrol yapıldı hala süreç takibinde kırmızı işaret var?

• O kadar çok bilgi kirliliği var ki bedelli işlemlerimi 24.10.2018 tarihinde tamamladım şuan sadece celp sorgusunu bekliyorum. Yaptığım işlemleri kısaca açıklamaya çalışacağım umarım birilerine yardımcı olur.

Öncelikle Lisans üniversite mezunuyum tecilim 02.02.2018 tarihinde bitmişti 10 aydır kaçaktım.

1- 15.10.2018 tarihinde bedelli ücretini yatırıp 19.10.2018 tarihinde büyükçekmece askerlik şubesinden randevu aldım.(3 adet e-devlet çıktısı ve 3 adet ödeme dekontu ile) randevulu bile olsa yinede bir müddet sıra bekliyorsunuz fakat işlemler en fazla 10 dakika sürüyor.
    2- 23.10.2018 tarihinde de e-devlet üzerinden yoklamamı yaptım(benim bildiğim bu işlemi askerlik şubesine gitmeden önce de yapılabiliyor.)
    3- 24.10.2018 tarihinde ise aile hekimime gittim ve ordan muayenemi oldum o da en fazla 10 dakika sürmüştür.

Sormak istediğiniz bir soru var ise sorabilirsiniz.

• Bütün işlemleri yaptim yoklama ve aile hekimi yeşil oldu tek en alttaki yeşil olmadı?

• quote:

Orijinalden alıntı: FIRST

Bütün işlemleri yaptim yoklama ve aile hekimi yeşil oldu tek en alttaki yeşil olmadı?
    1 hafta icinde oda olur hocam geçen hafta cuma aile hekimi gittim yeşil oldu pazartesi ögleden sonrada 3.aşama yeşil oldu
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    çok saolun cevap için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

tamamdır hocam haber bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Yazımı kabul etmediler. Duvarı yazmaya kapatmışlar Ben yinede haber alırsam yazarım sizde yazın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

Yazımı kabul etmediler. Duvarı yazmaya kapatmışlar Ben yinede haber alırsam yazarım sizde yazın hocam.

Alıntıları Göster
    tamamdır
  • Acaba 1994'lülerin faydalanabileceği ileriki senelerde bir daha bir bedelli gündeme gelir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 592593594595596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.