Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (593. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.704
Cevap
154
Favori
1.494.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gözlük kullandığım için aile hekimi devlet hastanesine sevketti göz muayenesi için,gittiğim de sabahtan 12 ye kadar işlem yapıyorlarmış almadılar.Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Tamamen saçmalık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muayenenizi ne zaman yaptırmıştınız? lisans mezunu musunuz?
  • fth34fth kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de gözlük kullanıyorum. Geçen yıl tecil amaçlı gittiğimde aile hekimine gönderdiler farklı bir ilde olduğum için toplum sağlığa gönderdiler. Orada boy kilo ölçümü yapıp göz için devlete gönderdiler, devletteki doktor ben bakamam araştırmaya gidin dedi neyse üçüncü hastanede hallettim. Sizin yoklamanız yapılmadığı için hastaneye yönlendiriyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coco.Jambo

bizim arkadaşta kaçaktı, sıkıntı olmadan halletti bayada borcu vardı asker kaçağı olarak. Hepsini silmişler. Siz randevuyu ne olarak aldınız ?

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam. Asal bedelli başvuru randevusu olarak aldım 1 kasım için ama sistemde randevu kayıt görünmüyor, anlamadım.

Randevu alan arkadaşlar siz görebiliyor musunuz randevu tarihinizi ? Şubeye gittiğimizde aksilik yaşamayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memothegreat

Tecil yapınca yoklamada yapmış oluyorsunuz zaten. Sürecinizde sorun yok. Yoklaması olanlar için yeşil kırmızı kısmı olmuyor. Celp dönemi açıklanmasını bekleyeceksiniz artık.
    Hocam benim askerlikte 2020ye kadar tecilli muayneye yollarlarmı beni,bedelli içim başvuracam,sınırdan 8 kilo fazlam var askere gidene kadar veririm ztn,aile hekimine gidersem beni hastaneye sevk eder ,seneye kalırım biran önce gitmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lDirtyHandsl -- 25 Ekim 2018; 15:3:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar hatırlatayım, zira çoğu kişi önceki sayfaları okumadan yazıyor, İstanbul’daki arkadaşlar Yalova’ya gidip hızlıca işlerini halledebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir subeye verebilirsiniz.

Askernoktasi.com: Uzman | Astsubay | Sözleşmeli Er |
    Ankara Askerlik Şubeleri Adres Ve Telefonları
    https://www.askernoktasi.com/ankara-askerlik-subeleri-adres-ve-telefonlari.html

• Slifer45 kullanıcısına yanıt
    2018 martta oldu muayenem. Evet lisans mezunuyum
  • asal yoklama basvurusu yapınız tıkladıgınız bölümün hemen altında hemen
  • Parayı yatırdım. Şubeye gittim işlemleri hallettim. Öğrenciyim. Yoklama gözükmüyor dedi. 3 kasıma kadar muayene olmazsak sıkıntı olur mu?
  • fth34fth kullanıcısına yanıt
    Dün ben de göz için sevk aldığımda öğlen 3 gibi hastaneye gittim en azından kayıt açtırabilmek için.
    Danışman, git başhekimlikten kayıt açtır ama yarın sabah erken gel falan demesine rağmen başhekimlik direk göz hastalıkları bloğuna yönlendirdi ve gün içinde hallettim hocam.
    Belki doktor o gün öğleden sonra yok diye öyle denmiş olabilir size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

Teşekkürler hocam. Asal bedelli başvuru randevusu olarak aldım 1 kasım için ama sistemde randevu kayıt görünmüyor, anlamadım.

Randevu alan arkadaşlar siz görebiliyor musunuz randevu tarihinizi ? Şubeye gittiğimizde aksilik yaşamayalım.

Alıntıları Göster
    hocam bende aynı durumdayım. yarına randevu aldım ama sistemde gözükmüyor. Telefona msj gelmişti duruyor. Bir sıkıntı çıkar mı araştırdınız mı siz ?
  • yeni işlemleri hallettim tecilli olan arkadaşlar için artık beklemesine gerek yokmuş fax felan işler için ordaki görevlilere yetki verilmişo yüzden hemen halloldu. birde Ankara akdere askerlik şubesinde 24 saat hizmet verilecektir yazıyordu kapıda. bilgilendirme için yazayım dedim.
  • cantekim kullanıcısına yanıt
    Ben de 8-9 gibi gideyim diyorum şansıma artık

• Parayı yatırdım. Şubeye gittim. Geçen yıl tecil için gittiğimde muayenem yapıldığı için muayene gerek yok dedi. Belgeleri imzalayıp hallettim. 3 Kasım sonrasında açıklanacak tarihleri bekleyin dediler.

• ferisss kullanıcısına yanıt
    Sana verilen belgeye bak . orada yoklama yaptırdığın tarih yazıyor . Bende en son yüksek lisans öncesi yaptırmıştım . e-devlette senin yazının aynısı yazıyor. sıkıntı yok ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

hocam bende aynı durumdayım. yarına randevu aldım ama sistemde gözükmüyor. Telefona msj gelmişti duruyor. Bir sıkıntı çıkar mı araştırdınız mı siz ?

Alıntıları Göster
    Bakınıyorum hocam. Facete grup açmışlar oraya yazdım cevap gelirse belirtirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

Bakınıyorum hocam. Facete grup açmışlar oraya yazdım cevap gelirse belirtirim.

Alıntıları Göster
    tamamdır hocam haber bekliyorum.
  • Kıdem tazminatı ile ilgili net bir bilgi var mı arkadaşlar ? Tazminat alan var mı aramızda ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim 3 aşamada yeşil oldu başka yapmamız gereken bi işlem var mı
  • 
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.