Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (595. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.704
Cevap
154
Favori
1.494.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 593594595596597
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek tip askerlik çıkarsa bedelli bir daha olmaz sanmıyorum.
  • Arkadaslar merhaba bende de 1 haftadir durum bu bir degisiklik yok

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ganazs G kullanıcısına yanıt
    hocam e devlet üzerinden yoklama kaydı yapılırken fotograf ekleme yerine vesikalık mı eklememiz gerek ben telefondan çekip koysam ne farkeder bide kıyafet önemlimi
  • Ganazs G kullanıcısına yanıt
    Hocam benim sormak istediğim bir şey var. E devlet üzerinden yoklama yaparken celp dönemi tercihi diye bir sekme var ya o sizde çıkıyor mu bende "yetkiniz bulunmamaktadır yazıyor" bunu yazması normal mi celp donemini sistem kendi belirlediği için mi böyle yani herhangi bir sorun veya sıkıntı teşkil ediyor mu bu durum.
  • Arkadaşlar 1 hafta öncesinden randevu almıştım yarın için. Şimdi sisteme giriyorum randevu gözükmüyor. Telefonuma mesaj bile mesaj gelmişti. Randevu iptal mi oldu acaba ? Neden iptal olur ki ?
  • Merhabalar, bugün Sarıyer'de randevusu olan arkadaşımı kapıda görevli geri çevirmiş. Sabah yazı geldiğini, randevulu sistemin artık çalışmayacağını söylemiş. Tüm şubelerde durum aynı mı? Bugün aranızdan randevulu işlem yapan oldu mu?
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani göz muayenesi istemeden direk onayladımı doktor?😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth34fth

Nasıl yani göz muayenesi istemeden direk onayladımı doktor?😀
    evt hocam sormadı bile kaç numara vs diye bazılarınada sormamış facebookta grupta yazanlar vardı
  • oguz1160 O kullanıcısına yanıt
    Selfie çektim :) ordan mailime gönderdim tabi 0.85mb olmasına dikkat edin.
  • oguz1160 O kullanıcısına yanıt
    Celp dönemi tercih diye birşey çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

Benim 3 aşamada yeşil oldu başka yapmamız gereken bi işlem var mı
    Kaç günde oldu birde askerlik durum sorgulamada en yakın askerlik şubesine gidin kısmı düzeldi mi ? düzeldiyse sıkıntı yoktur
  • Bedelli işlemlerini yeni bitirmiş bir forumdaşınız olarak süreci dilim döndüğünce anlatayım:

- ilk olarak internetten e yoklamamı yaptım.
    - Aile sağlık merkezine e nabız üzerinden nakil işlemlerimi tamamlayıp yeni aile hekimimden sağlık raporumu aldım.
    - Bugün Ankara askerlik şubesinden başvurumu tamamladım.

Ankara Askerlik şubesi hakkında:
    15.00'deki randevu için 14.30da şube önüne gittim. 15dk şubeye giriş sırası, 5dk numara alma sırası bekledim. Randevulu olduğumuz için bize özel bir banko açmışlar hiç sıra beklemeden memur çağırdı 10dk sürmedi işlemleri tamamlaması. Ayrıca her yere yazı asmışlar 24 saat boyunca çalışacaklarmış. Boşuna sabahın köründe gidip sıra beklemenize gerek yok. Ben şubeden 15.30 gibi çıktım ve kuyruk, sıra mıra hiç bir şey kalmamıştı.

Tecili olanlar için uygulama:
    Tecili olan arakdaşların işleride kolaylaşmış. Bugün gelen yeni uygulamayla tecil bozma işlemleri kütüğünüzün bulunduğu şubeye fax çekmeden hemen hallediliyor.

İşlemleri son güne bırakmak ilk defa memlekette işe yaradı. :) sistem oturmuş, memurlar işleyişi öğrenmiş. Her şey çok kısa ve kolay oldu. Şimdi 3 Kasımda celp döneminin açıklanması kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

Kaç günde oldu birde askerlik durum sorgulamada en yakın askerlik şubesine gidin kısmı düzeldi mi ? düzeldiyse sıkıntı yoktur

Alıntıları Göster
    3 aşama hangi linkte var? ben başvurumu tamamladım fakat öyle aşama falan göremiyorum hiç biryerde
  • Beyler benim bedelli başvurusu sonrası verilen evrakta statü kısmında sadece yedek subay adayı yazıyor bedelli ibaresi yok ve celp döneminde Kasım 2018 yazıyor benzer durumda olan var mı?

• Pendik’te 24 saat açık yazısını kaldırdılar emir gelmiş. İyice kaosa döndü ortalık. Süreyi mi uzatacaklar amaçları ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: canismet

Beyler benim bedelli başvurusu sonrası verilen evrakta statü kısmında sadece yedek subay adayı yazıyor bedelli ibaresi yok ve celp döneminde Kasım 2018 yazıyor benzer durumda olan var mı?

Celp dönemi boş, statü bedelli-ydsb yazıyor benim evrakta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • canismet C kullanıcısına yanıt
    Sana normal asker işlemi yapılmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

Hocam askerlik şubesine randevu aldım. Randevu tarihinden önce askeri şubeye gitmeden aile hekiminde muayene olsak oluyor mu acaba? Aile hekiminede mi randevu almak zorundayız?

Alıntıları Göster
    Muayene celp cikana kadar yaptirablrsn.

• 
Sayfa: önceki 593594595596597
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.