Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (591. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.704
Cevap
154
Favori
1.494.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackMon

selam hocam sorun yok
    daha önce muayene olduysanız önceki yıllarda muayene olmanıza gerek yok
    eger olmadıysanız yoklama başvurusu yapın bilgileri doldurun sonra aile hekimine gidin ordan çıktı vericek o sizde kalsın götürmenize gerek yok dekontları teslim edin celp bekleyin muayene işlemlerinizi 3 kasımdan sonrada yapabilirsiniz şubede söylerler size siz bugun halledin hocam muayeneniz yoksa

Alıntıları Göster
    aslında 2009 yılında muayene oldum,

bana şöyle bir hata veriyor e devlet yoklama başvurusu yaptığımda

Yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için askerlik yoklaması işlemlerini gerçekleştiremezsiniz. Bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız lütfen Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre kayıtlı olduğunuz askerlik şubesine müracaat ediniz.

bu şekilde benim gidip askerlik şubesine işlemleri başlatmam mı gerekiyor ?

zaten aile hekimi veremiyor sağlık raporunu ben pek anlayamadım bu işten bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: raiholy

sabahtan beri sağlık ocağında sistem açılmıyor. yarın sabaha randevum var nası olacak bu iş?
    aile hekimine gitmeden önce askerlik şubesine gitsem sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuilderX

yukarıda anlattım yapmanız gerekenleri.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/135540113

Alıntıları Göster
    Hocam verdiğiniz linkten ulaşamadım..

....

Az önce e devletten yoklama aldırdım ama hiçbir bedelli ibaresi bulunmuyordu.
    Çıkan sonuçta bu oldu acaba bir sıkıntı mı var?

quote:

CELP DÖNEMİ TERCİHİ
    Askerliğini Tamamlayan Kardeşlerinizin TC Kimlik Numaraları xxxxxxxx
    Şehit Olan Kardeşinizin TC Kimlik Numarası -
    İyi Bildiğiniz Yabancı Dil YOKTUR
    Bonservisiniz YOKTUR
    Askerliğinizin Ertelenmesini İstiyor Musunuz? : HAYIR
    Askerlik Şubesinin Genel Celp Döneminde Silah Altına
    Alınmak İstiyorum
    : EVET
    Celp Dönemi Sıralaması : 2019 ŞUBAT,2019 MAYIS,2019 AĞUSTOS,2019 KASIM

Diğer sorum da yaklaşık 3 hafta sonra mezun konumunda olurum (üniversite) ama şimdi öğrenci olarak işaretledim.
    Bunun artısı eksisi olur mu(21 gün için olmaz herhalde)@BuilderX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 25 Ekim 2018; 13:13:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

aslında 2009 yılında muayene oldum,

bana şöyle bir hata veriyor e devlet yoklama başvurusu yaptığımda

Yükümlü olarak kaydınız bulunmadığı için askerlik yoklaması işlemlerini gerçekleştiremezsiniz. Bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız lütfen Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre kayıtlı olduğunuz askerlik şubesine müracaat ediniz.

bu şekilde benim gidip askerlik şubesine işlemleri başlatmam mı gerekiyor ?

zaten aile hekimi veremiyor sağlık raporunu ben pek anlayamadım bu işten bişey

Alıntıları Göster
    hocam sizin 2009 dan oldugu ıcın hata veriyor muayene olmanıza gerek yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Hocam verdiğiniz linkten ulaşamadım..

....

Az önce e devletten yoklama aldırdım ama hiçbir bedelli ibaresi bulunmuyordu.
    Çıkan sonuçta bu oldu acaba bir sıkıntı mı var?

quote:

CELP DÖNEMİ TERCİHİ
    Askerliğini Tamamlayan Kardeşlerinizin TC Kimlik Numaraları xxxxxxxx
    Şehit Olan Kardeşinizin TC Kimlik Numarası -
    İyi Bildiğiniz Yabancı Dil YOKTUR
    Bonservisiniz YOKTUR
    Askerliğinizin Ertelenmesini İstiyor Musunuz? : HAYIR
    Askerlik Şubesinin Genel Celp Döneminde Silah Altına
    Alınmak İstiyorum
    : EVET
    Celp Dönemi Sıralaması : 2019 ŞUBAT,2019 MAYIS,2019 AĞUSTOS,2019 KASIM

Diğer sorum da yaklaşık 3 hafta sonra mezun konumunda olurum (üniversite) ama şimdi öğrenci olarak işaretledim.
    Bunun artısı eksisi olur mu(21 gün için olmaz herhalde)@BuilderX

Alıntıları Göster
    sorun yok hocam sadece aile hekimine gidin başvuruyu kaydedip oda onaylarsa tamamdır şubeye gitmenize gerek yok bu konuda

• quote:

hocam sizin 2009 dan oldugu ıcın hata veriyor muayene olmanıza gerek yok yani

Alıntıları Göster
    teşekkür ediyorum cevaplar için

gideyim bakalım şubeye girebilirsek yoğunluktan... randevuda vermiyor sistem 5 kasım a alabiliyorum

• Selamlar

İzmir askerlik şubelerinin yoğunluğu hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Hiçbir yer randevu vermiyordu. Dün menderes Şube için randevu alabildim öğleden sonrasına. Yerini bilen var mıdır?
    Birde randevuyu ne olarak almamız gerekiyordu? Askerliğe sevk diye aldım ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gil Mocci -- 25 Ekim 2018; 13:27:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sorun yok hocam sadece aile hekimine gidin başvuruyu kaydedip oda onaylarsa tamamdır şubeye gitmenize gerek yok bu konuda

Alıntıları Göster
    tamamdır hocam benim aklım celp dönemi sırasındaydı galiba onda da sorun yoksa tamamdır

Celp Dönemi Sıralaması : 2019 ŞUBAT,2019 MAYIS,2019 AĞUSTOS,2019 KASIM ..

Şimdi de aile hekimine gideyim sonra da beklemeye başlayalım bakalım. Herkese hayırlısı olsun.
  • Arkadaslar ben dün bankaya gıdıp parayı yatırdım ama sımdı iptal etmek ıstıyorum. Ne yapmam gerekıyor bana parayı iade ederlermi acaba ?

• ugur5392 U kullanıcısına yanıt
    Şubeden dilekçe doldurmanız gerek 3 kasıma kadar.
  • Arkadaşlar şuan asker kaçağı gözüküyorum. Randevu aldım gittiğimde sıkıntı yaşar mıyım ?
  • sonyereksiyon kullanıcısına yanıt
    Parayı hemen gönderiyorlarmı acaba? bilginiz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuilderX

VAy be. 377K kişi para yatırmış. 400K olsa süre sonunda ki daha fazla olur,
    her celp döneminde 12.000 kişiden, 30-35 celp dönemi eder.
    3 sene sürecek bizim bekleyiş.
    sen kafanı yorma 1 senede 100bin 100bin alıp bitirirler. devlet almak istesin yerde yatak serer yatırır hepinizi yine alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mackali6161

10 15 civarı da olmaz. Çünkü dün daha açıkama yapıldı. En kısa sürede bitirmek için calısmalar yapıyoruz diye. 1 sene bile sürmemesi lazım bunun.
    umuyoruz da dedi, umuyorlarsa umduklarıyla kalırlar, planları olsa bu günlere kalmazdı hatta bu güne kadar böyle gitmezdi, tıkır tıkır işlerdi her şey. Ne düzgün olmuş ki bu düzgün olacak, 3 ay bile sürecek olması büyük kayıp ki, geçmiş celplere de bakarsak 5 ayı buluyor benim, bu iş böyle gider yıllar sürmemesi için bir sebep yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 25 Ekim 2018; 14:5:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

Arkadaşlar şuan asker kaçağı gözüküyorum. Randevu aldım gittiğimde sıkıntı yaşar mıyım ?
    bizim arkadaşta kaçaktı, sıkıntı olmadan halletti bayada borcu vardı asker kaçağı olarak. Hepsini silmişler. Siz randevuyu ne olarak aldınız ?
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Neden yormıcakmış kafasını siz hala 1960'lardamı yaşıyorsunuz yoksa?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, e devletten ayın 2 sine randevu almıştım fakat çoğu kişinin yaşadığı sıkıntıyı yaşadım ve randevum gözükmüyor. 2 si başvuru için Son gün olduğundan riske atmak istemiyorum. ( bazı arkadaşlar iptal bazıları randevun duruyor hala diyor ) sizce ne yapmalıyım ? Ayrı bir soru olarak İstanbul Anadolu yakası civarında bildiginiz 24 saat vardiyalı çalışan şube var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah 07:00 de Ümraniye askerlik şubesindeki sırayı görünce (100 kişi vardır) Sakarya Adapazarı askerlik şubesine gittim.İçerden sıra alıp (sırada 10 kişi vardı) işlemler 10dk sürmedi.Yoklama ve muayene işini 1 gün önce yapmıştım.Aile hekimi "e-imza uygulamasında bazen sıkıntı olabiliyor sisteme düşmeyebilir bir sorun olursa benim ekranımda gözüktüğünü söylersin" dedi ama bir sıkıntı olmadı.Askerlik şubesine 2 adet başvuru kağıdını imzalayıp (ben 1 adet götürmüştüm yanımda 2 tane yoksa fotokopi çekiyorlar) yanında 3 adet banka dekontunuzu götürmeniz yeterli.AÖF ten dolayı tecilim 31.12.2018 (kayıt yenilemedim) tarihinde bitiyordu görevli "Herhangi bir işlem gerekmiyor" dedi.Şubedeki görevliler cana yakın ve hızlı çalışıyorlar.Artık hayırlısıyla 3 Kasım'ı bekleyecez.
  • en uygun kredi hangı banka ?
  • 
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.