Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.704
Cevap
154
Favori
1.494.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yurt dışında okuyan öğrenciler için yazın eğitimi yapma geçerli yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katre. -- 14 Eylül 2018; 23:3:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    evet e-devletten yoklama yapacaksınız aile hekimine gidip şikayetinizi söyleyip hastaneye sevkinizi isteyeceksiniz orda ilgili bölümlere muayne olacaksınız
  • Arkadaşlar selamlar.

15.09.2018 sevk

17.09.2018 birliğe katılım görünüyor.

Kime sorsam 17'sinde birliğine katıl diyor. 16'sında birliğe katılsam gereksiz bir iş mi yapmış olurum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

evet e-devletten yoklama yapacaksınız aile hekimine gidip şikayetinizi söyleyip hastaneye sevkinizi isteyeceksiniz orda ilgili bölümlere muayne olacaksınız
    tşk hocam parayı yatırmadan bir deniyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Teşekkürler. Yoklamanın muayeneden önce veya sonra yapılmasının bir önemi yok değil mi ? Pazartesi aile hekimine muayeneye gidicem

Alıntıları Göster
    önce edevletten yoklama yapıcaksın en son okeyleyince zaten uyarı veriyor aile hekimine git diye. doktorun ismide yazıyor. önce yoklama sonra muayene

• 16sında katılamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctenekeciler -- 15 Eylül 2018; 0:2:7 >
  • Öğretmenlere sağlanan kolaylık akademisyenlere de sağlanıyor mu?

• Cep telefonu işini ne yapıcaksınız bedellide? 2. Celpe gideceğim şöyle sosyal medya kullanabileceğim bir telefonla gidebilsek harika olur vakit geçirmek adına ama mümkün mü sizce?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pazartesi teslim olacak arkadaşlar; telefon işini ne yapalım akıllı telefon götürmeyi düşünen var mı? Benim Maltepe çıktı. Telefonu yanımda getirdim, eğer ortam müsaitse daha sonra ziyaretçiye getirteceğim.
  • eg90 kullanıcısına yanıt
    Acemi askere akıllı telefon izin verilmez yakalanırsan başın ağrır fırça yersin,19 gün eğitime ziyaretçi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 15 Eylül 2018; 4:9:8 >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Askerlik yaptığım yerde abim memur o ziyaretime gelir zaten. Yemin töreni olmadan asker sayılmıyorsun diyorlar, yani cezai işlem yok imiş. Bilmiyorum duruma göre bakalım.
  • oki91 kullanıcısına yanıt
    Parayı yatırdıktan sonra e devlette Askerlik Şubenizin genel celp döneminde silah altına alınmak istiyor musunuz sorusuna hayır derseniz sonraki ekranda celp dönemi seçilebiliyor diye biliyorum. Başvuruyu yapan 2 arkadaş öyle dedi. Ben de ona göre başvuru yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aboubakar.r

Arkadaşlar merhabalar iyi akşamlar ben başvurumu tamamladım aklıma takılan soru herkeste bu belge verilirken bedelli statüsü yazıyor Bedelli-YDSB veya Bedelli ER ben de yazmıyor bilgisi olan var mı?

Dün vende işlemlerimi tamamladım aynı kağıt banada verildi 2b bedelli er yazıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Parayı yatırdıktan sonra e devlette Askerlik Şubenizin genel celp döneminde silah altına alınmak istiyor musunuz sorusuna hayır derseniz sonraki ekranda celp dönemi seçilebiliyor diye biliyorum. Başvuruyu yapan 2 arkadaş öyle dedi. Ben de ona göre başvuru yapacağım.
    Hocam ona evet ya da hayır demek etkilemiyormuş istedikleri zaman alıyorlar anlayacağın

• Arkadasin gecen kınası vardi :D gorende 12 ay yapacak neyse ekim basi parayi yatirsam 2 ay icinde gidermiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: bio technolog

Dün vende işlemlerimi tamamladım aynı kağıt banada verildi 2b bedelli er yazıyordu.

Alıntıları Göster
    Ben de niye yazmıyor acaba merak ettim şimdi yanlış bir şey olmasında yok mu başka bilgisi olan?
  • eg90 kullanıcısına yanıt
    akıllı telefon götüremezsin; ziyaretçi olmayacak.

• Öğretmenler için çıkan kolaylık özel sektörde çalışan öğretmenler içinde geçerli mi bilginiz var mı?
  • witamin01 W kullanıcısına yanıt
    Geçerli diye biliyorum, 7 eylülden sonra para yatıranları kapsıyor

• ctenekeciler C kullanıcısına yanıt
    Pazar günü olduğu için mi yoksa katılım tarihinden önce katılınmıyor mu? Sonuçta bugün ilk celp resmi olarak askere başladı.
  • 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.