Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.704
Cevap
154
Favori
1.494.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Küçük bir sorum olucaktı. E-devlet'ten yoklamamı yaptım. aile hekimime gitmem gerektiği yazdı.
    aile hekiminede gittim muayenemi oldum. Oradaki doktor bana bi kağıt verdi bununla askerlik şubesine gitmem gerektiğini soyledi. Verilen kağıt zaten e devlet çıktısı. onunla gidip şubede bi işlem yapmam cok sacma gibi geldi bana. doktor en iyi bilgiyi orası verir gibisinden yollamış olabilirmi? çünkü şubeye tekrar gtmek istemiyorum doktor en iyi bilgiyi orası verir anlamındamı soylemştir sizce?
    asal yoklama süreç takibinde iki yeşil ışık yanıyo bi tanesi kırmızı şu anda. oda celp yerleri açıklanınca yanacakmış diye duydum.
    Kısacası hekim muayenesinden sonra şubeye gitmem gerekirmi gerekmezmi?
  • ANTtuArRi kullanıcısına yanıt
    Bana gerek yok dediler. Zaten askerlik şubesinde e-yoklamayı nasıl yapacağına dair bir kağıt verip sözlü olarakta tarif ettiler bana. Muayene sonrası yoklama kaçağı vb. değilsen gitmene gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renault Sport

Bana gerek yok dediler. Zaten askerlik şubesinde e-yoklamayı nasıl yapacağına dair bir kağıt verip sözlü olarakta tarif ettiler bana. Muayene sonrası yoklama kaçağı vb. değilsen gitmene gerek yok.
    doktor ısrarla goturmen gerekiyo diyince napıcamı bilemedim.
    tekrardanda gitmek istemiyorum açıkçası ama yinede pazartesi gidip bi gostericem. içime kurt düşürdüler.
    doktoru boyle pislik yapan varmı diye bilmek istedim açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTtuArRi

Herkese iyi forumlar.
    Küçük bir sorum olucaktı. E-devlet'ten yoklamamı yaptım. aile hekimime gitmem gerektiği yazdı.
    aile hekiminede gittim muayenemi oldum. Oradaki doktor bana bi kağıt verdi bununla askerlik şubesine gitmem gerektiğini soyledi. Verilen kağıt zaten e devlet çıktısı. onunla gidip şubede bi işlem yapmam cok sacma gibi geldi bana. doktor en iyi bilgiyi orası verir gibisinden yollamış olabilirmi? çünkü şubeye tekrar gtmek istemiyorum doktor en iyi bilgiyi orası verir anlamındamı soylemştir sizce?
    asal yoklama süreç takibinde iki yeşil ışık yanıyo bi tanesi kırmızı şu anda. oda celp yerleri açıklanınca yanacakmış diye duydum.
    Kısacası hekim muayenesinden sonra şubeye gitmem gerekirmi gerekmezmi?
    ben askerlik şubesinde işlerimi hallettikten sonra muayeneden sonra gelmem gerekiyormu diye sordum hayır gerek yok dediler. seninde aynı durum bence gitmene gerek yok. bu arada muayene ve yoklamadan haberi olmayan arkadaşım 2. celp'le gidiyor. eğer öyleyse bile gitmezsen yine sorun olmaz. ha çok dert edersen eğer gidip içini rahatlatabilirsin. ben muayene olduktan sonra gitmedim

• Benim yoklamanın son ışığı kırmızıda kaldı. 2 hafta önce muayenemi yaptım ve doktor kağıdı götürmemi söyledi. Ertesi gün gittim baya sıra vardı , işe de yetişmem gerekiyordu.Orada birisine sordum gerek yok getirmene dedi , sadece eğer kırmızı ışığın gitmemesi gibi bir sorun olursa getirirsin dedi ve bu yüzden tekrar gideceğim. Benim arkadaş 3 gün içinde yoklamasını bitirdi ve hepsi yeşil durumda. Ben anlamadım arkadaş. Bayramdan önce başvurdum bedelliye, bayramdan sonra başvuranların bile celbi açıklandı bizi bekletiyorlar , yoklamayı onaylamıyorlar. 2.sınıf vatandaş muamelesi görmekten bıktım artık. İnsanı vatanından ,milletinden soğuttular yeminlen
  • Beyler yol izni durumunu anlamadım, programa göre 3 cü hafta cuma günü terhis oluyoruz bu durumda askerlik 19 gün oluyor , ben mi yanlış hesaplıyorum anlamadım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli olan dekontlarla başvurmak.yoklama muayene için gitmene gerek yok tekrardan.

• havacı27 kullanıcısına yanıt
    Celp dönemini seçme gibi bir durum yok ayrıca çıktıktan sonra erteletemiyorsun.

• Doğru hesaplıyorsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eg90

Pazartesi teslim olacak arkadaşlar; telefon işini ne yapalım akıllı telefon götürmeyi düşünen var mı? Benim Maltepe çıktı. Telefonu yanımda getirdim, eğer ortam müsaitse daha sonra ziyaretçiye getirteceğim.

hocam nereden başvurdunuz da maltepe çıktı, bize çok yakın acaba çıkar mı? üsküdardayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.celpteyim sevk belgesi almak için son tarih 14 üymüş neyapmam lazım bilgisi olan varmı acil yardım??? pazartesi askerlik şubesinden belgeyi alabilirmiyim?

• 15 eylül olanların bugun teslim olma durumu var mı gitmeleri halinde bugunden??

• 7.50 miyop var. curuge cikarilma ihtimalim ?

• havacı27 kullanıcısına yanıt
    Ben 3. celp döneminde gitmeyi planlıyorum 2. de çıkmadı bana.

Celp dönemi seçme şansın yok, seçme şansımız olsaydı bende Şubat seçerdim ama malesef, okuduğum kadarıyla birliğe zamanında katılmayanlar bedelli askerlik kapsamından çıkarılacaklarmış.
  • Arkadaşlar telefon olayı nasıl oluyor? Akıllı telefon kabul ediyorlar mı?
  • barackobamaa B kullanıcısına yanıt
    iki göz toplamı 14 ve üstü muaf.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aboubakar.r

Ben de niye yazmıyor acaba merak ettim şimdi yanlış bir şey olmasında yok mu başka bilgisi olan?

Bende de yazmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ensonhaber
    Bedelli askerlik uygulamasının ilk celbi teslim oldu
    http://www.ensonhaber.com/bedelli-askerlik-uygulamasinin-ilk-celbi-teslim-oldu.html

ilk grup teslim olmaya başlamış.

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Havalimanında ki makinadan geçiyor çantan resimde görüldüğü gibi ve üstün detaylı aranıyor akıllı telefonu falan unutun artık

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu

• senin askerliğin 15'inden itibaren resmi olarak başladı. 17'si mesai saatine kadar istediğin zaman katılırsın. 18'inde katılırsan 1 gün fazla askerlik yaparsın. hepsi bu.

• 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.