Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.704
Cevap
154
Favori
1.494.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mantıken düşünmeyelim; burası askeriye..katılma gününüz hangi günse o gün katılabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklıma takıldı ben 14 ağustos tarihinde e devletten başvuru yapmıştım ama parayı henüz yatırmadım bu başvurduğum bedellinin iptal edilmesine neden olur mu? 10 gün içerisinde yatırmayı düşünüyorum
  • Arkadaşlar öğrenci durumunda olanlar için bir gelişme varmı ? Askerlik şubesine sorduğumda askerlik yaptığım 21 gün boyunca okuldan idari izinli olup ve sınav dönemlerime denk gelmesi halinde mazaret sınavı yapılacağını söylüyorlar.Malesef bu yeterli değil benim için, öğrenciler için belirlenmiş bir celp tarihi olacakmı öğretmenlere yapıldığı gibi bu konuda bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eg90

Pazartesi teslim olacak arkadaşlar; telefon işini ne yapalım akıllı telefon götürmeyi düşünen var mı? Benim Maltepe çıktı. Telefonu yanımda getirdim, eğer ortam müsaitse daha sonra ziyaretçiye getirteceğim.
    İkmal maliye okulumu

• bende katılım tarihi 18'i diyor (salı) günü

pazartesi uçağına bileti aldım iskenderuna
  • Amasya 15.P.Eğt.Tug.12 P.Eğt.A. 1.P.Eğt.Tb.1.P.Eğt.Bl. gelen arkadaslar 1 takım 1. Manga var ise PM 🤘

• noth1nq. kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam sizin de söylediğiniz bilgiler haricinde başka bilgi yok.

• Celp başlangıç tarihi 15 Eylül yazıyor 15'inde birliğe mi katılacaklar yoksa 17 sinde mi ?

Bir sonraki celp dönemlerinde gideceğim o yüzden soruyorum, sınav zamanımı hesaplıyorum sınava denk gelmemesi için.
  • witamin01 W kullanıcısına yanıt
    Para yatırma işini 3 kasıma kadar yapmazsan ve şubeye başvurmazsan hakkın yanar. 3 Kasım son onun haricinde istediğin zaman yatır parayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serjean

Celp başlangıç tarihi 15 Eylül yazıyor 15'inde birliğe mi katılacaklar yoksa 17 sinde mi ?

Bir sonraki celp dönemlerinde gideceğim o yüzden soruyorum, sınav zamanımı hesaplıyorum sınava denk gelmemesi için.
    Bir sonraki celp döneminde nasıl gideceksiniz? , bunun için ne yapmalıyım, ben de ikinci celpteyim (sanırım 6 ekimde gönderiyorlar) ama gidebildiğim kadar geç gitmek istiyorum, keşke başvuru yapmasaydım ama başvurudan sonra işler değişti malesef...
  • Üstteki arkadaşa sorduğum sorumu genel olarak herkese sorayım, bilen varsa lütfen cevaplasın;
    Benimki 2.celp dönemine çıktı yani 6 ekimde gidecekler arasındayım ama ben bu tarihi ertelemek istiyorum, celp dönemi tercihi yapabiliyor muyuz?
    Yapamıyorsak ertelemenin yolu nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havacı27 -- 15 Eylül 2018; 14:25:13 >
  • havacı27 kullanıcısına yanıt
    erteleme diye bir şey yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Serjean S kullanıcısına yanıt
    yol izni 1 gün olanlar 17 eylül, 2 gün olanlar 18 eylül'de katılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: oki91

erteleme diye bir şey yok.
    nasıl vardınız bu kanıya ?
  • Arkadaşlar o bedelli askerlik haftalık programında 19 gün gözüküyor yani 3. hafta cuma günü bitiyor birde 2 gün yol izni verildi diyelim bu durumda 17 gün mü askerlik yapıyorsun orayı anlamadım.
  • -gg- kullanıcısına yanıt
    Karargah Bölüğü yazıyor.
  • ctenekeciler C kullanıcısına yanıt
    Ziyaretçiyle ilgili bir madde mi eklendi? Onunla ilgili bir bilgin varsa paylaşır mısın, acemi birliklerine en az 3-4 kere ziyarete gittim ve Dağ Komando Taburu da dahil hep ziyarete gidilebiliyor diye biliyorum.
  • eg90 kullanıcısına yanıt
    Siz izin alıp Gs maçına gitmeyi planlıyordunuz demi askerlikte?

• 15 eylül olanların bugun teslim olma durumu var mı gitmeleri halinde bugunden?

• radko kullanıcısına yanıt
    Dün gittim zaten maça.
  • 
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.