Şimdi Ara

2017 SONY ANDROİD TV (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
55
Favori
276.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gümrük vergisi olmasa fena fikir değil, bir adet OLED alınırdı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://store.donanimhaber.com/83/e4/2b/83e42b198f16814bbbe58f8160b6dad7.gif

[link=http://gph.is/2s8SV6I][/link]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufziya -- 9 Haziran 2017; 3:53:28 >
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    O kediyi keserim
  • O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    Hocam siz yakınmışsınız vallahi baya :D Artık bir indirim filan olursa sizdende haber bekliyo olucam. Ordakilerle konuştum hiç satamadıkları için herhalde değiştirme gereğide duymuyolar panele. Çünkü orda ki yetkili 65E6 oled için abi alan kimse yok daha 1 tane sattık dedi onu da merkezden indirim istedik anca 15800 tlye kadar indirdik dedi. Bende sonunda XE9005 alcam oledi çok isterken tvsiz kalmamak için.
  • dodokusu2 D kullanıcısına yanıt
    Ozaman bu kadar yalancı olurlar ya. Daha ben geçtiğimiz hafta sohbet ederken ne kadar oled satıyorsunuz ya dedim? Abi ayda 5-6 oluyor dedi. Hatta arkadaşına bağırdı ordan teyit falan aldı. Tam üç kağıtçılar ozaman ya. Bu arada enteresan bişey var dostum o panellerin önünde duran fiyat etiketi dijital ve ilk defa adamla sohbet ederken 65c6v' nin önünde o fiyat o an gözümüzün önünde 14,999' dan 14,300 küsürlere düştü. Adam da şaşırdı bende ilk defa şahit oluyorum diye. Yalnız o fiyat etiketleri çok enteresan veriyi nerden alıyor incecik kağıt gibi bişey pat diye değişti birden ekranmış o :D Paneli bıraktım etiket dikkatimi çekti bunlar almanyadan geliyor abi falan diye saçma bir muhabbet oldu En çok sattıkları modelde xd85 modeliymiş dediğine göre. 75 inç alanlar bile oluyomuş :) Da çok yalancılar kesin.

• O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    Hocam vallahi bilmiyorumda ben samimiyetine inanıyorum bir de cidden ülkemizde 65inch tv için 15800 tl vercek çok kişi olduğunu düşünmüyorum. Çok zor sattık diye anlattı 65E6yı yani çok satıyoruz dese asıl inanmazdımda. Ev biraz daha büyük olsa aklımda deli plan varda tv alcam orta boylu bişey katlanır perdeyle birde projeksiyon alcam gene emin ol aynı paraya çıkıyosun. Gittim araştırdım hepsini 10-12 bin arası paraya hem tvin oluyo hem perden. Tv izlerken haberler filan falan Tvyi aç film maç filanda indir perdeyi kocaman izle ve aynı fiyat sadece 65inch bir oledle. Tabi bu fikri hanıma bu evde kabul ettiremedm ilerde allah kısmet ederse daha büyük bir evde yapıcam bu projeyi :D Vallahi istemeye istemeye XE9005 alcam ve aklım oledlerde kalcak. Tvyi 10000tl ayırıyosun halen daha üst düzey tv alamıyosn parayı içime sinerek harcayamıycam gibi duruyor. 10 bin tl vercez 2-3 sene sonra her yer oled olurken halen led kullanıyo olucam sırf şimdi aldığım için en çok da buna üzülüyorm.

• quote:

Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

O kediyi keserim

Ölmüş olabilir zaten. :(
  • Buraya da yazayım:

TV için mağazaları dolaşıyorum sinek avlıyorlar.
    Tezgahtarlar hemen başına üşüşüyorlar satalım diye.
    Bu fiyata TV alınır mı be, 2 sene önce 49-55 likler 2.000-3.000 arasındaydı hadi kur mur falan %30-40 ekleyin ama yuh yani 6-10 milyona 55" insan utanır bu parayı istemeye.
    Sonra da satış yapamıyoruz abi deyip ağlaşıyorlar.
    Onlara da yazık tabi ama fiyatları düzeltecekler başka çaresi yok..
    Bu milleti aptal yerine koymaktan vazgeçsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 9 Haziran 2017; 12:1:55 >
  • Araba fiyatına TV
  • Tek tabloda tvler arası farklar, belki işinize yarar.

• 49Xe9005 Türkiye'ye gelseydi yılın f/p ürünü olurdu.Sony'nin şaçma pazarlama politikası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technical_Support kullanıcısına yanıt
    X1 Extreme processor biraz hayalkırıklığı oldu, bu seneki modellerden X1 işlemcili XE90 daha iyi bir seçenek.XE93 ise parlaklık oranıyla başarılı TV ama fiyata değer mi bence hayır (edge-led with local dimming)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarioGomez

Arkadaşlar Merhabalar
    Haziran Ayı Bravia Kampanyaları aşağıdaki şekildedir.
    İstanbul dışına ücretsiz kargo ile sevkiyat yapabiliriz.
    İstanbul içinde ise İçerenköy Carrefour Avm içinde Sony Center da bulunuyoruz.
    Nakit Havalede %5 daha iskonto yapabiliyoruz.

49XE8005 (Yeni) 3.999 TL
    55XE8096 (Yeni) 5.299 TL
    55XE8505 (Yeni) 5.899 TL
    65XE8505 (Yeni) 8.999 TL
    55XE9005 (Yeni) 6.599 TL
    65XE9005 (Yeni) 11.499 TL
    55XE9305 (Yeni) 9.799 TL
    65XE9305 (Yeni) 15.599 TL
    75XE9005 (Yeni) 27.999 TL

Arkadaşlar Merhabalar
    20 haziran a kadar 49xe8005 3.799 tl den satılacaktır.
    bilginize
  • MarioGomez kullanıcısına yanıt
    Mario gomez futboldan bayaa para götürdün şu tv leri yarı fiyatina ver millet bayram etsin

• Almanya da işler kesat , az kala küme düşüyorduk. :)
    şaka bi yana verilen her fiyatı yazıyorum.
  • Technical_Support kullanıcısına yanıt
    A1 için Motion değeri ve Kontrast değeri verilmemiş , neden merak ettim

Hadi Kontrastı geçtim, Motion hızı verilmemesi, tepkime süresi SIFIR anlamına mı geliyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 9 Haziran 2017; 16:13:38 >
  • Yukarıda yazan fiyatlardan daha uyguna tv bulabilirsiniz. Bazı günlerde ciddi indirim yapılıyor alışveriş sitelerini takip edin.8

• hsyn9771 H kullanıcısına yanıt
    ben mağaza olarak yazıyorum fiyatları, mutlaka internet fiyatları ile mağaza fiyatları aynı olmaz, en ucuzu biziz niyetiyle de yazmadım öyle bir sözüm de olmadı, insanlara kazık atıyoruz gibi yazmışsınız?, burada herkes emin olun en ince ayrıntısına kadar araştırıyor fiyatları vs. ilgi alakadan memnun kalıyor alıyor, ve çok şükür buradan görüp alan arkadaşlarla hiç bir problem yaşamadık, memnun kalmaları için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalıştım. Siz de madem bu konu hakkında bilgi sahibisiniz, arkadaşlara yardımcı olun, hangi siteymiş? hangi günlermiş?
  • bunu çok defa ilettim sony merkeze, ürünün Türkiye satış fiyatının çok yüksek olacağını düşündüklerinden getirmediler.
    49xe8005 in 3.999 tl civarlarında olduğunu düşünürsek, o serinin rahat 5.000 tl üzerinde olacaktır, açıkçası benimde fikrim çok satacağı yönünde değil, çünkü Sony Avrupa, Türkiye nin istediği adet olarak değil, çoklu adetli olarak ülkelere gönderiyor, mağazaya gelen 49'' müşterisi de genelde ucuz olanın peşinde, bu yüzden gelen adeti satmak biraz zor olacaktı.
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    2017 ürünlerini kurdaki yükselmeler çok etkiledi, birde üstüne ötv vergileri (ortalama %40) ama şöyle bir şey de var, geçen sene yeni gelen ürünlere indirim yapamıyorduk, bu sene hızlı bir şekilde fiyatlandırma yapabildik. 6 ay sonra düşecek fiyatlara 1-2 ay da iyi seviyelere geldi diyebilirim, bu söylediklerim geçen seneyi kıyaslamamdır.

bizim mağaza olarak televizyon satışlarımız iyi gidiyor, son 15 gündür biraz daha düşüşte, 2 gündür toparlanma var gibi, umarım daha iyi olur.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarioGomez -- 10 Haziran 2017; 0:41:23 >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.