Şimdi Ara

2017 SONY ANDROİD TV (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.008
Cevap
55
Favori
276.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz önce fat32 de formatladığım flash belleğe ana dizinine uzantısı .mkv olan 1 gb lık video gürüntüsünü tanıdı.

ve gösterdi.
  • O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    2016 ile 2017 oled ler arasında cok fark var 2017 gördükden sonra o paraları 2016 almayın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Her 2 format da her türlü usb bellegi boyutu önemli degil xd93 x85c sıkıntısız görüyor genelde kullandıgım usb 128 gb klasör dizi vb.. ben 2 tv dede sorun yaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

biraz önce fat32 de formatladığım flash belleğe ana dizinine uzantısı .mkv olan 1 gb lık video gürüntüsünü tanıdı.

ve gösterdi.

FAT32 cihazların sevdiği farmot ama 4GB üstünü tanımaz videoda fat daha dorğusu 4GB üstü video kopyalanmaz FAT32

Dediğim Android MPlayerler üzerinden denerseniz NFTS daha verimli

EX-FAT, Fat ve NTFS özellikler var, Tv destekliyor sözde ama ben tanıtamadım sanırım bi kere deneiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 8 Haziran 2017; 15:3:17 >
  • önce flash belleği tanımıyordu.

dediklerinizi yaptım.

bir çok perpütasyon denedim.

anahtardan kapadım, yeniden başlattım vs.

neden düzeldiğinide anlayamadım açıkçası.

esasen o kadarda takmıyorum .

orta vadede bir mediaplayer almayı düşünüyorum. ( muhtemelen yılbaşında )

ama şimdi bana kaliteli usb 3.0 64gb flash bellek lazım..

tavsiyeleriniz var mı acaba ??
  • Mustafa yıldız ts kullanıcısına yanıt
    2016'larıda alamıyorum hocam zaten :D şu standartlarda bütçem en fazla xe9005'e yetiyor.
    Media Playerde Ucuz ama iş görür WD Live eski modeller ve EGreat standart veya WİFİ ili olan olabilir.. 150-200 Tl ucuz, sahibinden 2nci el ben çok aldım problem olmaz..

Satılmıyor Pek yenisi..Gereksiz de

Ama daha kalite derseniz Dune, Zappiti..

USB olarak Sandisk (USB 3.0), Western Digital veya Toshiba (HDD) USB 3.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 8 Haziran 2017; 15:12:1 >
  • Şöyle ki hocam eylül ayında evleniyorum. Ağustos gibi tv alma işini halletmeliyim. Ucuza bir full hd kapatıp sonra ikinci kez tekrar tv arayışına giremem gibi geliyor.Aslında girmek istemiyorum alıp ızdıraba son vermek istiyorum :D Ben ne alırsam mutlu olacağımı biliyorum lakin şuan hepsinin görüntü kalitesi bana muazzam geliyor.:) Çünkü bugüne kadar iyi paneller kullanmadım. Şimdiye kadar hiçbir alışverişimde yanlış karar vermedim ancak bu panel işi gerçekten zor imiş :) Ben bütçemin sınırlarında en iyisini almaya çalışacağım yine yoksa tabiki bu işin sonu yok her sene daha iyi modeller çıkıp piyasa fiyat açısından dahada iyi oturacaktır. Ancak dediğim gibi evde duvarlara bakarız hanımla tv yok çünkü :) Ben c6'yıda alsam xe9005'ide alsam zaten memnun kalacağıma eminim. Sonuçta bütçe ve kenara ayırdığım biriktirdiğim paraya bakıyor. Ben bu panel alma işine en fazla 10.000 için çıktım bütçemi ona göre ayarladım. Başka zaman bana 10.000 e tv alacaksın deseler alan adamın aklından şüphe ederdim hala çok çok fazla buluyorum bu meblağları. Ama işte 65 inç takıntım var altına düşmekte istemiyorum. Bugün 65inç bir tv en kötü 8000 civarından başlıyor. Madem piyasa bu napalım azcık daha atcaz kenara biraz daha iyi bişey almak için.

Hocam ilk önce Allah mutlu mesut etsin. Bende aynı durumdayım sizle yazınızı okuyunca bir an ben böle yorum mu attım dedim :D Bende temmuzda evlenicem Allah kısmet ederse. Halen daha TV bende alamadım çünkü 65 inch takıntısı bende de var ve oled beğeniyorm fakat bende aynen 10bin liralık bir bütce ayırabildim anca. XE9005 şuan banada en uygunu o geliyor. LG oledlerde bir kampanya yapar diye bekledim ama halen daha umduğumu bulamadm. Araştırdığım kadarıyla XE9005 sesin kötülüğü konusunda bir tek memnuniyetsizlik yapıyor. Tabi oled parasına XE9005 bir de sağlam ses sistemi alırım. 65 inch uygun fiyata bişey bulursanız bilgilendirirseniz beni sevinirim. Bende bulursam sizi bilgilendirirm. Ankara kentpark mediamarkette çalışanlara numaramı verdim oledde indirim olursa arayın diye direk her haftasonu kontrol ediyorm gidip ama daha alamadm.
  • dodokusu2 D kullanıcısına yanıt
    :))) Sağolun hocam. Allah sizide mutlu mesut etsin. Sizinkine birşey kalmamış :) Bütçe boyut aynıymış hakikaten. Ben CEPA AVM ofis bloklarında çalışıyorum hocam kentparkla yanyana biliyosunuzdur hergün öğle arası rutinim mediamarktı gezmektir. Çok büyük bir beklentiniz olmasın hocam düşmeyecek gibi oled'ler :) Bu bütçelerede en mantıklısı xe9005 gözüküyor. Şayet sesi benim için çok önemli değil bir tv'den beklentim sesde abartı birşey değil. Buarada kentpark mediamarkta gittiğinizde c6v 65inç birtane var durumu fecaat paylaştım bir sayfa öncesinde ekranın ortası yanıklarla dolu. İnsan bir değiştirir o paneli ankaranın en gözde avm'lerinden birinin içindesin mediamarkt olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 8 Haziran 2017; 15:54:8 >
  • xd8505'lerdeki ikinci uydu girişi ne işe yarıyor?

Bildiğim kadarı ile çift tuner yok cihazda.
    Çok zor süreç..Hep böyledir..Biraz daha ekleyim üst model alayım diye diye hiç birşey alınmaz :)

TV işi çok daha zor..Alacaksınız şimdi, seneye daha üst modeller çıkacak :)

Bu işin Püf noktası, çok fazla beklentiye girmeden Bütçenizi sarsmayacak orta bir model almak..Çok üst modelde beklenti fazla çünkü..

Ne izleyeceksiniz peki? Sanırım genelde Tv yayınları, Kanallar, Diziler vs?

Çok Filim Arşivinden 1080p, 4K filim izlemeyecekseniz zaten çok üst modele de gerek yok..

Hiç bir satıcı size bunu söylemez, burada da söylenmiyor..Millet sanıyor 4k Tv alınca her yayını süper kalite izliyeceğim..

65 inch düşünüyorsanız durum daha vahim, 1080p lerde bile bozulma yaşanır, TV kanallarını siz tahmin edin (Kaliteye göre değişir tabi)

Eeee yükseltme varmış diyecekler var olan bile 1080p ve üstünde yapıyor ( o da tartışılır)

480p yi 720p ye yükseltmiyor maalesef..

İzleyeceğiniz kanalların yayın çözünürlüğü nedir zaten??

Çok üst model 4K-UHD Tv ler, düşük çözünürlüklerde başarılı değil unutmayın..

Paranız cebinizde kalsın, en ucuz ama görüntüsü tatmin eden hangisi onu alın..

İster OLED,Q-LED, FALD,LED,LCD... TV alın, izlediğiniz yayın kalitesi çok yüksek değilse o kadar verim alırsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 8 Haziran 2017; 16:29:12 >

• Herkese merhaba;

Yarın 55xe9005 televizyonum kurulacak inşallah. Buradan öğrendiğim kadarıyla ilk televizyonun çalışma saatine baktıracağım. Yalnız karşımda ne gibi bir menü çıkarılacak, ne göreceğim bunu merak ediyorum. Yarın karşımda servis açtığı menüde rastgele bir yer gösterip "bak burada 0 yazıyor senin televizyonun çalışma saati sıfır." denilerek kandırılmak istenmiyorum.

Bunun için bu menüyü gören, nereye bakmamı gerektiğini söyleyebilecek arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum.
  • Söylediklerinize katılıyorum.
    İzleyeceğim şeyler, tabiki 720-1080p filmler filmciyimdir. Onun dışında tv'yi aldığımda netflix üyeliği ve takip ettiğim dizileri izlemek olacak fazlaca izlediğim dizi var.Bunlar tv yayınlarının yanında yüzde 80e yüzde 20 gibi bir oran tv pek izlemiyorum. Birde sıkı konsolcuydum biaralar xbox360 ilk çıktığından beri tüm oyunları takip edip bitirirdim. Yaklaşık 2 sene olacak konsoldanda koptum evlendiğimde nasip olursa ps4 pro alıp tekrar dönmek istiyorum :). Yani bu amaçlarla kullanacağım tv'yi. 65 inçte de full hd'nin yetersiz kalacağı düşüncesindeyim. Bakalım hayırlısı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 8 Haziran 2017; 17:2:52 >
    XE90'daki buiit-in chromecast ı da deneyebilirsiniz, media player almadan eğer varsa mobil cihaz, laptop, PC kullanılarak da çözüm sağlanabilir, hatta işlemci gücü daha yüksek olur :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10edz10

Herkese merhaba;

Yarın 55xe9005 televizyonum kurulacak inşallah. Buradan öğrendiğim kadarıyla ilk televizyonun çalışma saatine baktıracağım. Yalnız karşımda ne gibi bir menü çıkarılacak, ne göreceğim bunu merak ediyorum. Yarın karşımda servis açtığı menüde rastgele bir yer gösterip "bak burada 0 yazıyor senin televizyonun çalışma saati sıfır." denilerek kandırılmak istenmiyorum.

Bunun için bu menüyü gören, nereye bakmamı gerektiğini söyleyebilecek arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum.

Hocam biraz eski ama 2 adet video var. Biraz incele derim. Oradan bir fikir edinirsin. Bir video da XXXX-XXXX-2036 yazıyor sanıyorum o 2036 kullanım saatini ifade ediyor. Google dan da biraz araştır.
    https://www.youtube.com/watch?v=XiVhFkb2NB8https://www.youtube.com/watch?v=5OwMOBvgX8g

Bu video da da benzer şekilde gösteriyor -> android wd805 için
    https://www.youtube.com/watch?v=w9KgRvHYi4Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 8 Haziran 2017; 18:32:37 >

• Cnrps C kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için teşekkür ederim.
  • 10edz10 1 kullanıcısına yanıt
    Dikkat edin, shelf check menusunden Standbye ile çıkacaksınız ama bazen çıkmıyor bilginiz olsun, başka bir tuşa basmayın..

Bazen de Tv algılamıyor, ard arda basmak lazım..

Servis Bunu bilmiyor ve zaten Sonye göre Tv nin kullanım saati de yok :), tamam var ama Üretici firma bakıyor :) şeklinde muhabbet var..

Servislerin hiçbiri de bakmıyor sony talimatı ile- Bu sebeple mahkemeye vermiştim Sony+Servis+Bayiyi

TV nin ne kadar kullanıldığını belirleme
    -İlk once tv mizi kumandadan kapatiyoruz,
    -Sonra sırasıyla kumandamızdan;(hepsine aynı anda degil)
    --Display (i+) tuşuna,
    --5 tuşuna,
    --Ses kısma tusuna
    --ve son olarak acma/kapama tusuna
    Bastığımızda, televizyon Self Check diye bir menüde aciliyor.
    Listenin en altında, sol altta yanyana 3 tane, 5 haneli sayı var.
    Bunlardan ilki ve üçüncüsü kullanim saati
    Ortadaki de TV nin kac kere kapanıp açıldığıdir.

2017 SONY ANDROİD TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 8 Haziran 2017; 20:43:36 >

• Cevabınız için teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar hafta sonu yurt dışında idim az da olsa tvler için küçük inceleme fırsatlarım oldu. İnanın gereksiz bir şekilde deli paralar veriyoruz hani imkanım olsa 2-3 tane sırtıma yüklenip gelecektim o derece :)
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.