Şimdi Ara

2017 SONY ANDROİD TV (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.008
Cevap
55
Favori
276.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sony TV lerin dünya genelinde fiyatları yüksek, bu fiyatlamaların devamıyla - TV sektöründeki - pazar payları daha da küçülebilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 10 Haziran 2017; 13:10:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    bu durum yirmi otuz sene öncede böyleydi, ileride de böyle olacak, yani bir honda ile hyundai nasıl aynı değilse, sony ile diğer markalarda aynı olmayacaktır. şahsi fikrim Japonlar Korelilere göre daha dürüst davranıyorlar, kelime oyunlarından ziyade müşteriye söylediği özellikleri gözle görülür şekilde mağazalarda izah edebiliyorlar, çevremizdeki samsung lg bayilerinde anlattıkları özellikleri gözle görebilecek şekilde anlattıklarını görmedim. tabi ki onlarında artıları vardır ama genel itibari ile samsung lg den bize fiyat odaklı müşteri geliyor, oda 4k buda 4k mantığında Türkiye de ki kullanıcılar, bizde farklılıklarımızı göstererek doğru bilgiyi vererek televizyon satışında diğer sony bayilerine göre iyi durumdayız.

sonuç olarak bence Türk tabiri ile iyi mal iyi para :)

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarioGomez -- 10 Haziran 2017; 11:29:7 >
  • MarioGomez kullanıcısına yanıt
    20-30 sene önce haklısınız Sony'nin ağırlıklı olarak teknolojisi de konuşuluyordu.
    TV sektöründe ise OLED, Crystal LED, Triluminos (~ Quantum Dot) dahil birçok yeniliğe imza attılar fakat devamını getirmek maliyet odağında uygun gelmedi :)

Daha önce çeşitli firmaların üretim süreçlerinde yer aldığını belirten Can Bey (Albani) firmaların Çinli üreticilere (Chimei, AUO vs.) çeşitli kalitede modül ve komponetler sipariş verdiğini, daha yüksek kâr için dahil edilen komponentlerin düşük kalitede sipariş edildiğini, bunun üst segment ve pahalı olan ürünlerde daha sık karşılaşıldığını söylemişti:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=119256349

Yani Sony de eski bildiğimiz Sony değil :) Sony etiketi altında kullanıcıyı hiç memnun etmeyen ürünler de var pazarda. Diğer taraftan Koreli firmalar da satış /pazarlamayı Sony den öğrendi bence :) fakat Sony, bu firmaların rekabetçi fiyatlamalarına yetişemedi, şu an piyasada üretime devam eden diğer Japon firmalar da öyle...

Tabi zaten bayi olarak örnek vermedim, mutlaka diğerlerine göre farkınız ve müşteri memnuniyeti gözetiminiz vardır. Fakat markalar uzun süredir "marka" satıyor buna vurgu yapıyorum. Ülkemiz piyasasındaki servis kalitelerinde de müşteri memnuniyeti gözetimi ve standardizasyon yok malesef. LG /Samsung /Philips vd. markalardan ne kadar şikayet varsa aynısı Sony için de var.

Çocukluğumdaki Walkman / Beta video kaset - oynatıcı / Aperture Grille monitör / Trinitron CRT mucidi Sony'i tekrar görmek dileğiyle ;)

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 10 Haziran 2017; 16:09:33 >

• İlla alıcam desen seçenekler var tabi ki hocam.gönül al gülüm ver gülüm para peşin kırmızı meşin:))oled için bir sene beklenmeli diye düşünüyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar;

sanırım 2 hafta oldu..

daha ekranı temizlemedim. sanırım temizleme zamanı geldi :)

arkadaşlarımız ekranı nasıl temizliyorlar ? özel sülosyon / temizlik malzemeleri ile mi ?

saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

selamlar;

sanırım 2 hafta oldu..

daha ekranı temizlemedim. sanırım temizleme zamanı geldi :)

arkadaşlarımız ekranı nasıl temizliyorlar ? özel sülosyon / temizlik malzemeleri ile mi ?

saygılarımla.

.
  • 54. sayfada LG de seyredilen bir foto var. yakından güneş görüntüsü.

bu görüntünün orjinal dosyası varsa bir test etmek isterim.

torrent veya download dosyasını bulabilir miyiz ?
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    XE90 kullanıcısı değilim fakat yansıma önleyici tabakaya (anti-glare filter) zarar verme potansiyeli olduğundan (ve telafisi olmadığından) ekran temizleme solüsyonlarına biraz mesafeli yaklaşıyorum. Ayrıca musluktan akan suyun içinde de kimyasallar olduğunu unutmamak lazım, ben mobil cihazlarımın üzerindeki temperlı cam ya da poliüretan malzemeli ekran koruyucularını dahi hafif nemli yumuşak mikrofiber bezle temizliyorum. TV temizliğinde ne solüsyon ne de su kullanıyorum.

Sony, XE90 için temizlik talimatını yazmış aslında (sf. 356):https://www.sony.co.uk/electronics/support/res/manuals/4690/46909281M.pdf

Bence önce toz varsa üflemek, kir varsa tükürük bulaştırmadan nefes vermeyle (hafif buharlaştırma) ekranı çizme potansiyeli olmayan bezle yumuşak hareketle bastırmadan temizlemek iyi bir çözüm olabilir. Yine Can Bey'in mesajından örnek vereyim, kendisi de su /solüsyon /temizlik maddelerinin kesinlikle kullanılmaması gerektiğini söylemiş:https://forum.donanimhaber.com/lcd-temizleme-lutfen-yardim-edin--47738186-1

Yine de diğer XE90 kullanıcılarına da danışabilirsiniz ;)

• Merhaba bende parmak izi vardı. Gözlük bezi ile sildim.

• efki70 kullanıcısına yanıt
    Daha da düşmüş 9999 tl. Şimdiye kadar gördüğüm en düşük fiyat. Media mark kampanyasından ben daha pahalı almıştım.

• Merhaba arkadaşlar. Sony 50w805c 2799 liraya Vatan'dan alınır mı? Vatanın garanti uzatma hizmeti var mı?
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Toz alıp nemli bez en fazla..kimyasal temizleyiciler kullanmayın leke yapabilir

toz bile çizebilir..

Mümkün olduğundca tozu da almamaya çalışın, kasadakiler alınabilir ama paneldeki tozu silmek çizebilir, dikkat etmek gerek..

Aslında Vakumlu hava üfleme cihazları ile olabilir-PC leri böyle temizliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 10 Haziran 2017; 16:36:56 >
  • Özdentv Ö kullanıcısına yanıt
    Oled için yeni modeller, diğer markaların gelmesi beklemek lazım..Oled te LCD gibi bazı şeyleri yavaş yavaş aşıyor..

Acele edip almamak lazım..

Rekabet arttıkça fiyat düşer kalite artar (Belki)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnspnky

Merhaba arkadaşlar. Sony 50w805c 2799 liraya Vatan'dan alınır mı? Vatanın garanti uzatma hizmeti var mı?

Hocam o fiyat teşhir ürünü için stokta yok bilginiz olsun.

2 yıl garanti veriyorlar yine de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarioGomez

sony den gelen bilgi ötv nin yüksek olduğu, ben onların yalancısıyım, elçiye zeval olmazmış :)

Bir dönem, Vestel sağolsun, yabancı ürünlerden Vergi fazla alınsın diye bir girişim yaptı diye söylenti vardı..

Vestel çok kaliteli üreteceğine, yabancı ürünlere zam yaptırıp kendi ürünü satılsın istiyor..Tamam yerli malı ama, bu iş böyle de olmaz ki?

Vsetel vergisi binmiş olabilir..Vestel ürünlere bakmak lazım acaba % kaç vergi alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 10 Haziran 2017; 16:22:38 >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar. Sony 50w805c 2799 liraya Vatan'dan alınır mı? Vatanın garanti uzatma hizmeti var mı?

Benim kullandığım tv..Fiyat Perfonmans olarak alınır bir Tv..

Vatan Bilgisayar bilmem Tv teşhir olma riski yüksek, kullanılmış, iade vs olabilir..Eski model

4K izlemeyecekseniz, yerel kanallar, Uydu, 1080p izlerim, oyun oynarım derseniz F/P olarak iyidir.Zaten Full HD serilerinin son modeli..Yeni FHD ler çok iyi değil özellik olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 10 Haziran 2017; 19:20:14 >
  • quote:

sadece topkapı ve bornova mağazasında var görünüyor. büyük ihtimalle arkadaşın dediği gibi teşhirdir.
  • Sony lerin fiyatı uçmuş Allahtan Bi modelini SONY KDL 50W805C aldım babama Tv VA PANEL siyahlar kömür gibi simsiyah renkler tam yerinde netlik o biçim kısacası Sony Efsanesi

Aynı Tv den bulsam hemen alıcam ama nerdee stoklar hep tükenmiş

4K SONY ler de ateş pahası

Size bir sorum olacak

linkte ki tv leri önerirmisiniz ? IPS Panel istemiyorum VA PANEL tercihimdir.

• tda 1562q kullanıcısına yanıt
    XD7 serisi düşük özellikli

Motionflow™ XR 200Hz(native50Hz)

https://www.sony.co.uk/electronics/televisions/xd7505-xd7005-series/specifications

XD8005 te aynen, 200 Hz motion Hız, 50 Hz panel hızı,

https://www.sony.co.uk/electronics/televisions/XE8005-XE8066-XE8077-XE8088-XE8096-XE8099-Series/specifications

**Sadece 49XE9005, 120 Hz panel, 1000Hz motion gözüküyor, bir mesajda yanlış yazmışım düzelttiler.. E serisi hariç diğer 49 inçler düşük özellikli dikkat

50 hz panel /200 hz motion

• quote:

Orijinalden alıntı: MarioGomez

ben mağaza olarak yazıyorum fiyatları, mutlaka internet fiyatları ile mağaza fiyatları aynı olmaz, en ucuzu biziz niyetiyle de yazmadım öyle bir sözüm de olmadı, insanlara kazık atıyoruz gibi yazmışsınız?, burada herkes emin olun en ince ayrıntısına kadar araştırıyor fiyatları vs. ilgi alakadan memnun kalıyor alıyor, ve çok şükür buradan görüp alan arkadaşlarla hiç bir problem yaşamadık, memnun kalmaları için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalıştım. Siz de madem bu konu hakkında bilgi sahibisiniz, arkadaşlara yardımcı olun, hangi siteymiş? hangi günlermiş?

Buı site insanların bilgi alışverşi yaptığı bir site. Bu ürün sizde 49xe8005 3999 tl bu sitede
    www.hepsiburada.com
    Sony KD-49XE8005 49" 124 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/sony-kd-49xe8005-49-124-ekran-4k-led-tv-p-HBV000004ZXYK
    3889 tl ama 3700 küsüre kadarda düşütüğü oldu.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.