Şimdi Ara

2017 SONY ANDROİD TV (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.008
Cevap
55
Favori
276.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

55A1 : 15.199 TL
    65A1 : 20.899 TL

6 ay taksitlendirme yapabiliyoruz.
  • MarioGomez kullanıcısına yanıt
    Forumda Xe9005 almak isteyen ama yüksek fiyatından dolayı vazgeçip farklı marka/model bakan çok kişi var.Bende panel kalitesine göre araştırıyorum 55 inç salona büyük gelecek hemde fiyatları abartılı ama bu senede 49inç 100 hz Tv yok.Sony 49inç Tv'yi getirmiyor ama 65/75 inç Tv leri getiriyor.

Bence 49Xe9005 5500 TL civarı olsa bile bu sene piyasada ki tek Va panelli direct led 49inç tv olacağı için satış rakamları düşük olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 10 Haziran 2017; 0:52:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    49Xe9005, motion değeri 1000 güzel ama, Panel Tazeleme Hızı 50 hz???

Nasıl çok iyi Tv oluyor bu hali ile? Direct Led ve VA olması artı özellik ama 50 Hz olmamış

Sony 4K Tv lerde 50 inch altı düşük özellikli oluyor genelde...

"Ucuz" yollu bir 4K seçeneği gibi..Ayrıca 55 inch altında 4K olmaz, olsa da çok fark hissedilmez 1080p ile ki 2160p bile olmayan hevc kodlama veya düşük çözünürlüklü 4K larda, Netflix 4K larda fark kalmaz

55 inch altında 4K yapmanın mantığı da sanırım var mı var özellikler...5 inch Cep telefonunda bile 4K özellik vermek nasılsa bu 49 inchlerde 4k özellik te benzer durum

MarioGomez, satılmaz yorumu ile haklı bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 10 Haziran 2017; 1:28:56 >
    36 ay olmaz mı yaa:))

• edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 10 Haziran 2017; 1:44:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özdentv

36 ay olmaz mı yaa:))

Banka Kredisi çekerseniz daha da çok olabilir

Biraz fazla olur ama olsun taksit maksat..

Kanun gereği sanırım 6 ayı geçemiyorlar..bazı bankalar +2 ,+3 verebiliyor

Evkur gibi yerler, senet sistemi uyguluyor daha uzun vade oluyor ama ilave ekleniyor üstüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 10 Haziran 2017; 1:31:47 >
  • kanun gereği +taksitler ile birlikte 6 ay üzeri yasaklandı.
    zaten devlet bir yerden kısıtlama yapılacaksa hemen elektronik sektöründen başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarioGomez

kanun gereği +taksitler ile birlikte 6 ay üzeri yasaklandı.
    zaten devlet bir yerden kısıtlama yapılacaksa hemen elektronik sektöründen başlıyor.

ÖTV indirimi var bazı markalarda, siz de yapıyor musunuz? Olsa çok kişiye teşvik olur..
  • Özdentv Ö kullanıcısına yanıt
    devlet izin verse neden olmasın :)
  • devlet sağolsun onu sadece beyaz eşya da yapıyor elektronikte yapmıyor, biraz vestel i ön planda tutmak için diye düşünüyorum, çünkü telefonda taksitlendirme yasak iken sadece vestel telefonlara kredi kartına taksit serbestliği var diyede duymuştum, ötv indirimi yapıyoruz diyen yerlere de inanmayın.
  • dediğim gibi 49'' tv lerde müşteriler genel olarak fiyat odaklı bakıyorlar, 55 ve üzeri tv lerde genel olarak daha çok özellik kıyaslaması yapıyorlar.
    5.500 tl gibi fiyatlara Türkiye ye 49'' getirmek büyük risk, bir kaç tane satar ama o adeti de sony avrupa Türkiye ye göndermez.
    Beyaz eşyada var, bir marka (Alman Firması) yapıyor ,belki insiyatif, belki uzatıldı..ama elektronikte 6, cep telde 0....

Ticari Kartlara taksit yapılıyor sadece Cep telde böyleydi..

Ama sanırım Altın dahil tekrar taksit gelecek diye duymuştum???

Televizyon Beyaz eşyaya girmiyor mu???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 10 Haziran 2017; 2:8:56 >
  • bazı beyaz eşya firmaları, arçelik, beko gibi yasal olmayan koşullarda taksitlendirme yapıyorlar diye duydum, televizyon beyaz eşya ya girmiyor, elektronik ürün olarak geçiyor, beyaz eşya da 12 taksit e kadar fırsatlar var ama önceki iletilerim de dediğim gibi memlekette kemer sıkılacaksa ilk elektronik sektöründen başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarioGomez -- 10 Haziran 2017; 2:14:55 >
  • dodokusu2 D kullanıcısına yanıt
    Aynı düşünceler içerisindeyim hocam bu kadar olur. Benimde ucuz bir tv+projeksiyon düşüncem vardı. Çok kötü bir zamanda geçiş döneminde alıyoruz gibi geliyor banada :( bakalım hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarioGomez

2017 ürünlerini kurdaki yükselmeler çok etkiledi, birde üstüne ötv vergileri (ortalama %40) ama şöyle bir şey de var, geçen sene yeni gelen ürünlere indirim yapamıyorduk, bu sene hızlı bir şekilde fiyatlandırma yapabildik. 6 ay sonra düşecek fiyatlara 1-2 ay da iyi seviyelere geldi diyebilirim, bu söylediklerim geçen seneyi kıyaslamamdır.

bizim mağaza olarak televizyon satışlarımız iyi gidiyor, son 15 gündür biraz daha düşüşte, 2 gündür toparlanma var gibi, umarım daha iyi olur.

Saygılar.

Sn Gomez burada fiyatları paylastiginiz için öncelikli teşekkür ederim. Yalnız bu fiyat konusunda bakıyorum bazı forumdaslar hemen fiyat yüksekliğini ÖTV ye bağlıyorlar, Google da aradım, bütün ekli ÖTV listelerini detaylıca okudum Televizyonlarda %40 ÖTV gibi bir durum yok yani 4-5 sene önceki uygulamalar devam ediyor, döviz ve faiz artışı var buda fiyatları yukarı çekiyor diye düşünüyorum. Zaten Avrupa ile fiyatları kur ile karşılaştırınca bizim fiyatlar onlara baya yakın, Lg konusunda ise malesef biz hala yukarıdayiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

Beyaz eşyada var, bir marka (Alman Firması) yapıyor ,belki insiyatif, belki uzatıldı..ama elektronikte 6, cep telde 0....

Ticari Kartlara taksit yapılıyor sadece Cep telde böyleydi..

Ama sanırım Altın dahil tekrar taksit gelecek diye duymuştum???

Televizyon Beyaz eşyaya girmiyor mu???

Televizyon, Eski adı ile Kahverengi eşya statüsünde hocam. Girmez maalesef.
  • Teknosa nihayet indirime girdi..

2017 SONY ANDROİD TV
    Ben 49Xe9005 panel tazeleme hızı 100 hz diye biliyorum.

2017 SONY ANDROİD TV

http://www.displayspecifications.com/en/model/50e1ad8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 10 Haziran 2017; 10:27:27 >

• Benim de bildiğim tüm boyutlarda XE90 serisi 100Hz panele sahip (Motion Flow = 200)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cnrps C kullanıcısına yanıt
    sony den gelen bilgi ötv nin yüksek olduğu, ben onların yalancısıyım, elçiye zeval olmazmış :)
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.