Şimdi Ara

2017 Polo 1.4 Comfortline hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, sormak istediklerim var internette bir türlü doğru bilgiyi bulamadım.

Araç 2017 Polo 1.4 tdi comfortline 90 hp

- Comfortline araçta gündüz farı var, sis farı yok mu? Gerçekten şaşırtıcı sis farı bölmesi var ama? Ayrıca araç içinde de sis farı yakılabilmesi için durumlar var en sağa getirip kendine çekiyorsun ışığı yanıyor fakat yok. Sonradan takılabilir mi? Ve gündüz farı gizli özellikleri açınca mı kapanıyor?

- Üzerindeki orjinal multimedya ile yapabileceklerim neler? Yani sadece aux girişi ile mi istediğim müziği dinleyebilirim? Aux varsa tabi. Diğer türlü dvd hazırlamaya mı kalıyoruz? Muadil android ekran takmak istemiyorum şu an için. Bluetooth sadece aramalar için mi geçerli?

• Gündüz farı güvenlik donanımıdır. En alt baz paketlerde bile standart olarak gelir. Özellikle farkedilmek adına yayalar için vs. gereklidir bence iptal ettirmeyin.
    Sis farı opsiyon veya paketlerle alınırdı genelde. Servise götürün takarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motograter M kullanıcısına yanıt

Anladım hocam yani araç beyaz gündüz farları sapsarı biraz çirkin duruyor. Kapatmak için gizli özellikleri açmak gerekiyor belli ki. Sis farının montajını peki nasıl yapacaktır acaba orjinal servis? Alındığı gibi orijinal yöntemlerle mi yoksa farklı yerlerden kablo vs. geçirerek mi olur? Birde multimedyadaki bluetooth u sadece aramalar için kullanılıyor zannediyordum ama müzik içinde kullanılıyormuş denedim onu müzik olayını çözdüm.

• - Gündüz farı var, ön sis farı yok, arka sis farı var
    - Bluetooth ile telefonunuzu eşleştirip telefonla görüşme, müzik çalma olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca aux girişi, cd-mp3 çalar ve SD kart girişi de mevcut.
    - Ekran taktırmaya ihtiyacınız bence yok. Geri görüş kamerası da orjinal olarak takılabiliyor ekrana yönlendirme çizgileri ile birlikte orjinal olarak yansıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.