Şimdi Ara

2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu) (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.964
Cevap
133
Favori
252.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhabalar,

    tripadvisor yorumları o kadar heterojen ki okuyanları acaba?'larla kuşatıyor. 2 yazıda 1 kötü yorum denk gelmesi, iyi diyenlerin de pespembe anlatışı beni benden aldı.

    bodrum otel tavsiyesi almak için uğradım çoğunun tripadvisor yorumu yukarıdaki gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yolgezen17

    merhabalar,

    tripadvisor yorumları o kadar heterojen ki okuyanları acaba?'larla kuşatıyor. 2 yazıda 1 kötü yorum denk gelmesi, iyi diyenlerin de pespembe anlatışı beni benden aldı.

    bodrum otel tavsiyesi almak için uğradım çoğunun tripadvisor yorumu yukarıdaki gibi.

    tripasv.daen az 2 ve daha fazla yorumu olan kişileri dikkate al, daha sağlıklı olur. Otel personellerince yazılmış bazı Fake yorumlar mevcut, katılıyorum, fakat 4-5 farklı tesis için yorumu olan kişiyi dikkate alırsanız bu daha saglıklı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zvzv Z kullanıcısına yanıt
    Soracağınız bir şey varsa cevaplayayım. Benim paylaşabileceğim bir şey yok görünüyor. 3 geceye 1350 vermiştim düşününce neye verdiğimi çıkaramıyorum. Pek bir şey yok bunu hak edecrk...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

    Soracağınız bir şey varsa cevaplayayım. Benim paylaşabileceğim bir şey yok görünüyor. 3 geceye 1350 vermiştim düşününce neye verdiğimi çıkaramıyorum. Pek bir şey yok bunu hak edecrk...

    Kusura bakmayın da, ben yadığınızdan bir ley anlamadım, şimdik sadece begenmedşğiniz anlaşılıyor, ama nesini..? gıda mı iyş değil, hiyjen mi...? personel mi...? oda kalitesimi kötü, denizmi kirli.. havuzmu yetersiz..? animasyonmu yok... vs vs...



    Ha birde temmuz ayı için kişi başı 250tl altı tesis alıpta beklentiyi 500-600 tl lik tesis düzeyinde tutarsanız tabiki de karşılamaz.. ödenen miktarka orantılı beklentide olmak gerek, fazlası çıkarsa süpriz zaten...



    neyse sizi yormayalım fazla, 1 hafta sonra kısmet olursa ordayım, tesisin durumunu bizzat yaşayarak ögreniriz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • zvzv Z kullanıcısına yanıt
    Beğenmemek demeyelim tam da 3 kuruşa 5 köfte olmuyor. Bunu bir kez daha anlamış olduk. Şöyle söyliyeyim bugün tam 11'di otelin kapısına geldiğimde, 12de alırız dediler sonra 14'e kadar istersek alırız dediler. Yahu sen bana bunu baştan söyle ben gider yatarım arabanın içinde. Neden 3 saat lobide bekletiyorsun. 31 saattir uykusuzdum odaya aldıklarında.



    Oda tamamen fotoğraflardaki gibi. Gayet güzel dizayn edilmiş. Ufak tefek detaylara takılmıyorum dostum. Mesela çarşafta leke var söylemedim bile. Odada herhangi bir banyo ile alakalı malzeme yok, kulak çubuğu vs diyorum paketli olarak verilen. Banyo dediğin olayda şampuan, sabun (sabit) ve tuvalet kağıdı var.



    Havlu depozitolu, 2 havlu için 40 lira verdik kartları teslim ederken geri alacakmışız. Minibarda sadece 3 adet su var. Bak bunlara da olumsuzluk demiyorum çok da mühim değil.



    Öğlen yemeği kullandık, yemekhane duman altı resmen. Yemek çeşidi çok değil ama lezzetinde sıkıntı yok. O yüzden aç kalmaz kimse ama oo şu var bugün demezsin. Normal anne yemekleri diyelim. :)



    Deniz veya havuz şezlong sıkıntısı yok. Odalara araçla taşıma sıkıntısı var ama biz yürüyoruz 2-3 dk mesafe. Millet golf arabası bekliyor. 1 araç varmış. Bellboy ile yürüyerek taşıdık valizleri ben teklif ettim bekleyene kadar götürelim bir yarım saatte burda beklemeyelim dedim.



    Havuz küçük, deniz aşırı rüzgarlı, su çok soğuk. Bak bunlarda otelin suçu değil, doğa sonuçta.



    Sıkıntı içeceklerde. Zero ekstra, ice tea ekstra, viski yok, her türlü içki var ama hepsi ekstra. Kokteyl yok, 1 adet günün kokteyli diye bir şey yapıyorlarmış sadece o dahil. Türk kahvesi 7.5 TL. Personel lobidekiler laubali ve artist, ets'dekiler iyi, otel içindekiler ellerinden geleni yapmaya çalışıyor. Ben yemekte kalkar kendi içeceğimi alırım, ama yandaki adam 20 dk oldu içecek hala gelmedi diyordu. Biraz anlayış meselesi açıkçası.



    Animasyon yok bu arada otelde. 3 gece aynı ekip canlı müzik yapıyormuş, biri bu akşam, salı ve perşembe akşamları.



    İçeceğin tek bira efes, rakı atarakı, vodka hatırlamıyorum markasını. Çerez yok. Bira alsan yanına fıstık var mı dediğinde marketten alabilirsiniz diyorlar. Cipsi falan zaten geçtim, ya da antep fıstığı beklemiyor kimse de en basitinden bas sarı lebleleyi ama yok demezsin en azından.



    Dostum durum bu. Beklenti yüksek gelmedim zaten merak etme ama en azından her şey var ama o dahil bu dahil değil ona nakit ödeme yapacaksınız durumu can sıkıcı. Bize ya butik lazım ya da uhd bunu anladım. Arası olmuyor. Butikte zaten dışarıdan yiyip içiyorsun, dolayısıyla göze alıyorsun da böyle otele geldikten sonra cepte cüzdan taşımak kötü oluyor.



    Geçen yıl ağustos ayı için wow bodruma 200 TL ödemiştim. Buna kıyasla bakarsak o bedavaymış. :)



    Yanlış anlama benim ilk gün izlenimim bu yönde...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Adalya Resort hakkında sormak istediğiniz sorularınız varsa cevaplayabilirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    3 kuruşa 5 köfte yerinde tanımla olmuş, bazı müşteriler ödediği fiyata bakmayıp neden viski yok neden akşam antrikot yok falan diyen oluyo çok gıcık oluyorum.
    Bayramda yoğunluk falan olur bekletirler oda hazırlığı için fakat sıradan bi günde bekletilmeniz sinir bozucu olmuş senin o otele giriş yapcağın gün belli sonuçta otel full dolu olmadığına göre işgüzarlık olmuş hocam.
    Bodrumun denizi herzaman soğuk olmuştur zaten hele turgutreis daha soğuktur gümbete göre,girdiğim en sıcak deniz kuşadasında.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Hangi otel bu hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler...
    bu kez gayet net detaylı açıklama geldi.. gitmeden gitmiş gibi oldum...
    Sizinde dediğiniz gibi bun fiyatlar arada fiyat, yani sadece kahvaltı dahil olan butik otel fiyatının üzeri, ama gerçek herşey dahil olan tesislerinde fiyatının altında.. Dolayısıyla günlüğü kişi başı 500-600 tl olan tesislerin hizmetini ve kalitesini beklemek hayal kırıklığı getirir... dediğiniz gibi ne kadar ekmek o kadar köfte...

    Yazdığınız eksikliklerin hepsini anladım fakat takıldığım nokta, sabah o kadar yoldan gelmişsiniz; oda müdait olmayabilir (normal giriş 14:00 de) oteller oda müsaitliği varsa hemen odayı verirler (zira zaten kalacaksınız 14:00 de kadar boş oda varken bekletmek manasız) fakat oda müsait olmadığı durumlarda; hemen valizlerinizi lobinin yanındaki emanete alıp buyruz, odanız müsait olana kadar otelimizin imanlarından hemen yararlanmaya başlarsınız deyip sizi otele almaları gerekekirdi, ve saaiti geldiyse hemen açık büfe kahvaltıya oturup karnınızı doyurmanız uygun olanıydı... yıllardır çeşitli tesislere giderim, bende genelde aracımla gece seyehat eder sabah saatlerinde tesise ulaşırım, eğer oda müsait değilse hep dediğim şekilde otele buyur edilip imkanlarından gelir gelmez yararlanmaya başlamışımdır. Eğer size bu ikramı yapmadılarsa bir sorun var demektir, çok ayıp edilmiştir.
    iyi tatiller.




  • Şöyle tam olarak kapıdan adım attığımız saat 11'idi. Geç kahvaltı 11'de bitiyor 12.30a kadar herhangi bir yiyecek yok. Aynı durum akşam snack saati bittiğinde 18'den akşam yemeği başlangıcı 19.30'a kadar ölüyorum desen ağzına atacak bir şey yok.

    Otelin imkanlarından yararlanabilirsiniz dediler de, yemek yemedikten sonra içki içemezsin. E denize havuza girmek için soyunma kabini yok mecbur odanda değişeceksin üstünü. Eşyaları bagaj odasına aldılar.

    Zaten biliyorum 14 olduğunu ben de bugüne kadar 11-13 arası girdiğim oldu. En kötü dediğiniz gibi ama 11'de bana 12 gibi alırız deyip saat 12 olduğunda biliyorsunuz 14'te almamız gerekiyor bizim insiyatifimiz dersen ben de 13.59'da ets görevlisine ara şirketi aktarın başka yere farkını vericem uğraşamam bu artistlerle dedikten 3 dakika sonra sizi alalım odanız hazır dediler. Ses çıkarmasak bekleteceklerdi daha. Çünkü bizden sonra hala bekleyenler vardı. Otel tam çakılı şuanda. 167de 167 dolu.



    Yalnız denizde de fark ettim şuanda da lobi barın terasında sol tarafa lağım gibi anlayamadığım bir koku hakim. Havalandırmada sorun var muhtemelen. Otelde yabancı turist belki 5 tane arap vardır başka yok. Tamamen türklere dönük. 15 dk sonra canlı müzik olacak lobi terası altta fotoğraftaki gibi. Gece 12'den sonra tüm içecekler ücretli bilginiz olsun. Ben içecek konusunda sıkıntı olduğu görüşündeyim, onun harici fiyata göre göz ardı edilebilir.







    @clk: cocos the club bodrum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Otel full dolu ilginç bayramda bodrumdaydım çoğu otel boştu,fiyat çok ucuz o zaman oranın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Açıklamalar ve foto için teşekkür.

    Normalde bende 1 gün sonra yani haftabaşı P.tesi sabahı orada olacaktım tarih olarak öyle almıştım, fakat daha sonra amca oglunun düğünü bir sonraki hafta sonu olarak belirlenince farkını verip tarihini 1 hafta öteletmiştim.

    Düğün olmayaymış demekki otelde karşılaşacakmışız...

    İlerleyen zamanda farklı enteresan bulduğunuz gelişmeler olursa yine bize bildirirseniz sevinirim,

    Selamlar...
  • beyler fethiyedeyim marmaris bodrum yapicam



    fethiye. marmaris. bodrum civari firsat lari nasil bulabiliirm



    mesela bana oda kahvalti temiz guzel bir otel olsun 250 civari veririm



    yada icki kullanmiyoru esimde bende



    300-350 tl civari. her sey tatil eli yuzgun otel bulma sansim varmi



    en azindan oyle bir site varmi soyleseniz de olur. firsat olan iptallerden dolayi oda ucretinin dusuren gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 erkek (19 yaş) kişi başı 1500 tl bütçemiz var sadece otel için. Ağustos 13 ündün sonra



    6 gün veya 7 gün ultra herşey dahil bir otel arıyoruz.

    Alkol ve yemek iyi olsun yeterli.



    Bu otel güzel gibi fakat sizin görüşlerinizi merak ettim Saygılar



    https://tr.hotels.com/hotel/details.html?q-check-out=2017-08-22&q-check-in=2017-08-15&WOE=2&WOD=2&q-room-0-children=0&pa=1&tab=description&hotel-id=693350&q-room-0-adults=2&YGF=14&MGT=7&ZSX=0&SYE=1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Güral tekirovaya giriş yaptım bugün.. İlk defa bir otelde sabah 8 de gelmeme rağmen oda müsaitliği olmadığından öğlene dek beklemem rica edildi:(

    Zaten gördüğüm kadarı ile öyle çok fazla sayıda odası olan bir otel değil.. Kahvaltı yaptık ve hemen herşey kaliteli..cam şişe de içecekler, portakal suyu, tüm ithal peynirler, herşeyden baya bir çeşit mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Su cam şişeyse 400₺ var geceliği

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Şu an 1700 tl geceliği

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye otel fiyatlarında uçuş olacak bu seneye göre erken rezervasyonda %50 zam bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 16 Temmuz 2017; 13:1:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gayet guzel anlatmissiniz, otele giris olayi odaya almamalari acikcasi beni de rahatsiz etti, bu oteli listemdeydi cikardim diger alternatiflere devam. Ruzgar durumu nasil gun boyu surekli esen ruzgar varmi? Malum bebek ile olacagimiz icin surekli ruzgar rahatsizlik yaratabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GKHN1905

    Seneye otel fiyatlarında uçuş olacak bu seneye göre erken rezervasyonda %50 zam bekliyorum.

    Yüzde 50 yetmez hocam yapmışken yüzde 500 felan yapsınlar ancak keser adam emekli oluyor 850 lira emekli aylığı bağlanıyor hoş çalışırken de 1500 lira alıyor burada bahsi geçen otellerde erken rez değil on yıl önceden alsada bir hafta tatil yapamaz zaten varsin yüzde 500 zam yapsınlar vatandaşı bağlamaz yine adam cam şişe su versinler 400 eder otel diyor:) bu adam 1500 lira gecelik olsun gene verir önemli olan cam su, taze sıkma portakal suyu

    Edit: Biz cebimizdeki Türk parasını küçümsemeye devam edelim adamın haftalık 299 euroya 1 hafta uhd+uçak +transfer dahil yaptığı tatile 4000 bin lira vermeyi (uçak ve transfer hariç) normal sayalım daha cokkkk geçirirler merak etmeyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssmm -- 16 Temmuz 2017; 13:14:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.