Şimdi Ara

2017 Egea E torq vs 2014 renault megane vs 2010 hyundai i30

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bütçem 650-700k , otomatik araç arıyorum.

Bu bütçede haliyle çok temiz ve kusursuz araç bulmak imkansız.

Arada kaldığım araçlar ise,

->2017 model egea 1.6 urban sol ön-arka kapi degismis 185 bin km'de, At6 şanzıman

-> Renault megane 2014 1.5 dci 195 bin km , değişensiz ama neredeyse full boyalı

-> hyundai i30 için bir araç bulamadim ama bu kmlerde ve bu kondisyonda 2010 model bulunabiliyor.

Siz hangisini tercih ederdiniz ve neden? Bu araçlar dışında şuna da bak diyebileceginiz otomatik araç var mi?

• 2019 1.6 E Torq Urban Plus kullandım yaklaşık 2 yıl 100.000 km. Ciddi anlamda sorunsuz sıkıntısız bi araçtı. Normal yağ bakımları harici servise uğramadım fazlasıyla memnundum. Konfor olarak evet zayıf ama masrafsız parçası bol sorunsuz.

Meganenin otomatik olup olmadığını söylememişsiniz o yüzden otomatik varsayarsak beklentiler devreye girer.

i30 yıl itibariyle artık belli başlı sorunlar çıkartmaya başlayacaktır. Meganenin konforu Egeadan daha konforlu olduğu kesin. Fakat Megane yarı otomatik olduğundan belli kmlerde baskı balata masrafı olacaktır. Bunda kart mekatronik vs masrafları da sıra bekliyor olacaktır. İlerleyen kmlerde dizellerin artı masrafları da olacaktır.

Ben konfor, performans istiyorum diyosanız Megane, yok arkadaş ben sanayiye uğramim başım agrımasın performans çok da aramam (1.6 ciddi iyi bi motor yanlış anlaşılmasın ama her ne olursa olsun aynı hacimde turbolu bi araba gibi rampası yok. Düzde asla üzmez) diyosanız kesinlikle Egea.

• Temiz bir 1.6 egea e-torg üzmez hele birde Hb veya sw ise 2016/2017 orta pakette bile çarpışma önleyici adaptif hız sabitleyici mevcut.
    Temiz olmayanı adamı yorar hasta eder.
    Arkadaşımda vardı bende hem sedan hemde hb kullandım.
    İ30 benzinli mi dizel mi?
    Kardeşi ceed 1.6 dizel otomatiği kullandım nerdeyse bir kaç Kaporta parçası hariç aynı araç dizeli şehir içinde yakar ama motor ve şanzıman kolay kolay arıza vermez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.