Selamlar, sizce acemi sürücü için hangisi daha mantıklı?
Selamlar arkadaşlar,
Bütçem 650-700k , otomatik araç arıyorum.
Bu bütçede haliyle çok temiz ve kusursuz araç bulmak imkansız.
Arada kaldığım araçlar ise,
->2017 model egea 1.6 urban sol ön-arka kapi degismis 185 bin km'de, At6 şanzıman
-> Renault megane 2014 1.5 dci 195 bin km , değişensiz ama neredeyse full boyalı
-> hyundai i30 için bir araç bulamadim ama bu kmlerde ve bu kondisyonda 2010 model bulunabiliyor.
Siz hangisini tercih ederdiniz ve neden? Bu araçlar dışında şuna da bak diyebileceginiz otomatik araç var mi?
Selamlar,
Benim corolla 2008 manuel var, üste 50-100 max 150 verip otomatik araca geçmek istiyorum.
Sizce bu fiyat bandında en sorunsuz otomatik araç nedir? Hatchback olması tercihim çünkü acemiyim sağa sola park etmek zor olmasin diye, ama bu fiyat bandında sedan denk gelirse o da olur :)
Hyundai accent blue, i20, opel astra, opel corsa, chevrolet cruze, citroen c4 2009-2011 arasi modelleri bütçeme uygun gibi ama araçlar hakkında çok bilgi sahibi değilim.
Örnek ilan buldum, sizce fluence 270k km de sıkıntılı mıdır?
https://www.sahibinden.com/s/xi3OQejn
Selamlar arkadaşlar,
Ben araç sürmeyi yeni öğreniyorum, henüz ehliyet de yok, bir kaç haftaya ehliyet alıcam aksilik olmazsa.
2 ay once kursta ilk kez direksiyon başına geçtim,1 ay önce ilk arabam olarak Toyota Corolla 2008 model 1.4d manuel vites araç aldım, öğrenmemi sağladı araç şu an araç yani yokuş falan kalkıyorum rahat ama bu debriyaj vites işleri falan bana gereksiz geliyor seveni vardır orası ayrı :) Bende elektrikli scooter var gaza basınca gidiyor frene basınca duruyor aracı da o rahatlıkta kullanmak istediğim için Tam otomatiğe geçmek istiyorum.
Benim aracı satıp üstüne 150-200 bin koyup tam otomatik bir araca geçmek istiyorum, benim beklentiler;
-Mümkünse 2009 dan daha yaşlı olmasın.
-Az yaksın.
-Toyota'nın mmt'si veya Opel Easytronic gibi belalı çakma otomatikler olmasın.
-Sanayici ile akraba yapmasın.
-Bu fiyata mümkün mü bilmiyorum ama Tork Konvertörlü olabilir.
Benim araç 450-520 arası bir fiyata gider muhtemelen, o nedenle 600-700 arası bir araç bakıyorum.
Dik yokuşlarda manuel araba nasıl kaldırılır?
Selamlar,
Direksiyon sınavına kendi yeni aldıgım 1.4 dizel araçla hazırlanıyorum,(yokuş kalkış desteği yok),
Hafif yokuşlarda, yani debriyajı kavramaya getirince hafif hafif ileri yürüdüğü noktalarda sıkıntı yok, fakat dik yokuşta ortalama her 3 denememde 2'si stop oluyor 1'inde kalkıyorum.
Kavrama noktasını bulmak için freni bırakıyorum geri kaçmıyorsa doğru kavramadayım diyorum biraz geri kaçarsa tekrar frene basıp debriyajı milim daha kaldırıyorum kavrama noktasına ulaşmak için, ama sıkıntı şurda, o kavrama noktasında frenden gaza geçtiğimde gaza az da bassam çok da bassam araç kendini öne fırlatıp stop ediyor hemen, bazen ara gazla devir yükseltip kalkmaya çalışıyorum kendini hemen öne atmadan devir yükselirse kalkar diye ama o da yarı yarıya stopla sonuçlanıyor.
El freni kalkışı direksiyon sınavında yasak oldugu icin tercih etmiyorum.
Siz yeni öğrenirken bu durumu nasıl aştınız? Yani kağıt üzerinde tanım belli kalkış için, kavramaya getir, frenden gaza geç, ama pratikte öyle olmuyor maalesef benim için.
Merhaba, üniversiteden yaklasik 2 ay önce mezun oldum,hala e devlette askerlik belgesinde 2023 e kadar öğrenci tecilli görünüyorum,erteleme başvurusu yapmaya çalıştığımda zaten 2023 e kadar tecillisiniz başvuru yapamazsiniz diyor,benim ne yapmam gerek?Şubeye gittiğimde e devletten erteleyin demişlerdi
Merhaba 4 yıllık bölümden bugün itibariyle mezun oldum mezunlara 2 yıl hak veriliyormuş onun için ne yapmam gerektiğini bulamadım,bir de direk kaçak durumuna düşer miyim başvurmak için sürem oluyor mu bilginiz var mı?
GTA V ASLA GÖREV GELMİYOR!
|
|
Acil Laptop Şarj göstergesi yanıp sönüyor?
|
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 244
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 720)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
3 Yanıt
0