Merhabalar forumdaşlar. Geçtiğimiz hafta aracı aldım. Almadan önce detaylı ekspertiz yaptırmıştım. Eksper şanzıman yağına vs baktırın demişti. Aracı aldığım kişide ustasına götürüp yağ değişimi ve güçlendirilmiş tüp uygulaması yaptırmış araca. Şırıngayla bir şeyler verdiler demişti bana :) neyse aracı aldığımız gün sarı çark içinde ünlem işaretli hatayı vermişti. Aracı tekrardan çalıştırgımızda hata gitmişti. sonra ki kullanmamızda şu hatayı verdi. ne zaman sürüşe çıksak 10-15 dk sonra hatayı veriyor. Bugün 3 farklı yere götürdüm ilk götürdüğü yer tablete bağlayıp direk mekatronik değişecek dedi 35bine. İkinci götürdüğüm usta bilgisayarını bağladı uzun uzun inceledi sonra çağırdı beni yanına gösterdi rakamları. Normalde 42-60 arası olması lazım basınç değerinin dedi bu araçta 37-38 arası dedi. Büyük ihtimalle tüptendir dedi. Yarın yeni bir tüple deneme yapacak olmazsa takdıgım tüpü geri alacağım dedi. Audi yetkili servisinede götürdüm yarın getirin bakalım dediler mekatronik değişirse çok masraflı olur dediler. sizlerden böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Olduysa çözümünü nasıl buldular? Aracı alalım 3-4 gün oldu aracıda aşırı sevdim kopmak istemiyorum acıkcası. bu durumda ne yapmalıyım ne yapılabilir. Aracı geri vermek istesem ya da masrafı aldığım kişiden talep etmem mümkün mü? şimdiden teşekkürler. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim