Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
106.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gel_git

son güncellemeyi dün akşam üzeri yükledim sensörlerle ilgili herhangi bir sıkıntı söz konusu değil çok şükür :)

Selamlar, hocam güncellemeyi ota üzerinden mi yaptınız yoksa romu indirip bilgisayardan sıfır kurulum mu yaptınız? Yazılanlardan benim anladığım sıfır kurulum yapanların sensörler çalışmıyor. Eğer öyleyse bir önceki sürüme dönüp ota üzerinden son güncellemeyi yükleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agul43 -- 18 Kasım 2016; 9:18:37 >
  • Kardes eger sorunlarla ilgili bi guncelleme vereceksen bika sorunum var dikkate alirsan cok memnun oluruz.
    Sarj 100 de 100 olmuyor 99 a kadar doluyor buna bi fix vermeni rica ediyorm.
    Ses cok az cikiyo lutfen ses seviyesini arttir. Ve telefon kapaliyken sarj olmuyor twrpnin bu sorununuda cozeresen telefon tadindan yenmez kardesim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agul43

quote:

Orijinalden alıntı: gel_git

son güncellemeyi dün akşam üzeri yükledim sensörlerle ilgili herhangi bir sıkıntı söz konusu değil çok şükür :)

Selamlar, hocam güncellemeyi ota üzerinden mi yaptınız yoksa romu indirip bilgisayardan sıfır kurulum mu yaptınız? Yazılanlardan benim anladığım sıfır kurulum yapanların sensörler çalışmıyor. Eğer öyleyse bir önceki sürüme dönüp ota üzerinden son güncellemeyi yükleyebiliriz.

Ota üzerinden yaptım hocam.

• merhabalar telefona orange rono yüklemiştim fakat türkcell rom veya 5.1.1 yükleme ye çalışıyorum yüklenmiyor ve ayrıca dahili bellek 3.80 gb olarak görünüyor.. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpirnet

merhabalar telefona orange rono yüklemiştim fakat türkcell rom veya 5.1.1 yükleme ye çalışıyorum yüklenmiyor ve ayrıca dahili bellek 3.80 gb olarak görünüyor.. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

PM'e cevap verildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tsevinc11

Kardes eger sorunlarla ilgili bi guncelleme vereceksen bika sorunum var dikkate alirsan cok memnun oluruz.
    Sarj 100 de 100 olmuyor 99 a kadar doluyor buna bi fix vermeni rica ediyorm.
    Ses cok az cikiyo lutfen ses seviyesini arttir. Ve telefon kapaliyken sarj olmuyor twrpnin bu sorununuda cozeresen telefon tadindan yenmez kardesim :)

Kapalıyken şarj olmama olayını çözemeyebilirim. Şarj %100 oluyor fakat uzun sürede olabiliyor. Ses olayına bakacağım.

• T50 orange rono sorunu Forumber arkadaşımız tarafından bertaraf edildi... yardım için çok çok teşekkürler...
  • Hocam bu Stock Rom'da multitasking tuşunu Xposed'sız değiştirme imkanımız yok mu?bastığımızda uygulama ayarları menüsü çıkmasını istemiyorum.Keylayout'u kurcaladım ama bulamadım nasıl değişeceğini!
  • Kardesim biliyorm zor isler ama telefon sarj bitip kapanirsa nasil acacagiz kapaliykrn sarj olmazsa. Ayrica ben uzun sure sarjda beklettm aksamdan sabaha kadar sabah yine %99 du umarim sorunu cozeblirsn. Sarj konusunda baya iyi toparlamissin romu ama sana tavsiyem tekrar gozden gecermen belkide sarj konusunda daha iyisini yapablirsn emegin icin tesekkurler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: EvAkoLiK

Hocam bu Stock Rom'da multitasking tuşunu Xposed'sız değiştirme imkanımız yok mu?bastığımızda uygulama ayarları menüsü çıkmasını istemiyorum.Keylayout'u kurcaladım ama bulamadım nasıl değişeceğini!

O keylayout dosyaları fiziksel tuşlar için, sanal için değil malesef.

Kendi ayarları içerisinde yoksa Xposed kullanacaksınız mecbur.

• quote:

Kardesim biliyorm zor isler ama telefon sarj bitip kapanirsa nasil acacagiz kapaliykrn sarj olmazsa. Ayrica ben uzun sure sarjda beklettm aksamdan sabaha kadar sabah yine %99 du umarim sorunu cozeblirsn. Sarj konusunda baya iyi toparlamissin romu ama sana tavsiyem tekrar gozden gecermen belkide sarj konusunda daha iyisini yapablirsn emegin icin tesekkurler :)

Şarj tamamen bitse bile telefon kapalıyken şarja takarsanız telefon açılır ve şarj olur, o konuda bi endişeniz olmasın

• Eyvallah kardesim ayrica bisey daha farkettm kendi muzik calarinda bi sarki dinledikten sonra ayni sarkiyi acinca butun sesler kapaniyo telefonu kapatip acmadan sesler duzelmiyo yani ses cikmiyo telefondan.

• quote:

Eyvallah kardesim ayrica bisey daha farkettm kendi muzik calarinda bi sarki dinledikten sonra ayni sarkiyi acinca butun sesler kapaniyo telefonu kapatip acmadan sesler duzelmiyo yani ses cikmiyo telefondan.

Bende o sorun hiç olmadığı için çözümde üretemiyorum malesef.
  • Yeni sürüm OTA üzerinden yayınlandı, değişiklikler ana sayfaya yazıldı
  • süper olmuş elinize sağlık :)
  • Kardesim ses seviyesi yukselmedi bende muzik calarda hayla cok az ses cikiyor

• Kardeş ellerin dert görmesin. Sensör problemide çözüldü. Allah razı olsun telefon şimdi adama döndü.

• arkadaslar sorunlarima cozumunuz varsa yardimci olun lutfen
    Muzik calari kullaninca birden butun sesler kesiliyo teli kapatip acinca duzeliyor
    Ayrica muzik dinlerken hoparlorden az ses geliyor
    Cozumunuz varsa soyleyin yada naskl krulum yaptiginzdan bahsedin tesekkurler..

• quote:

arkadaslar sorunlarima cozumunuz varsa yardimci olun lutfen
    Muzik calari kullaninca birden butun sesler kesiliyo teli kapatip acinca duzeliyor
    Ayrica muzik dinlerken hoparlorden az ses geliyor
    Cozumunuz varsa soyleyin yada naskl krulum yaptiginzdan bahsedin tesekkurler..

Arkadaşım müzik çaları hiç kullanmadım ama stock romda iken de kullanmıyordum. Onun yerine play müzik kullanırdım. İstersen birde onu dene.

• Atkadasm poweramp kullaniyorm o duzeldi suan sadece muzik dinlerken az ses cikior tek sorunum bu bu aksamki oto guncellemesini yaptim yne ses az :(

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.