Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
106.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Driverler için yardıma ihtiyacım var denemediğim driver kalmadı ama waiting for divice da kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realname11

Driverler için yardıma ihtiyacım var denemediğim driver kalmadı ama waiting for divice da kalıyor.

PM attım
  • Hocam ben ispanya romundayken kurdum yanlışlıla çalışıyor telefon ama sorun olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiqReGo -- 20 Kasım 2016; 13:53:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiqReGo

Hocam ben ispanya romundayken kuruluma başladımda ne gibi sorun olur veya asıl düzeltirim

Kuruluma başlamaz

• hocam oldu valla kuruldu bir sorunda olmadı
  • linkteki dosya hasarlı diyor , acaba problem bendemi ?
  • hocam ispanya romundayken kurdum calısıyorda telefon arama yaparkenkı sensor calısmıyor bırını aradıktan sonra dırek sıyah ekran
  • quote:

Orijinalden alıntı: capoch

linkteki dosya hasarlı diyor , acaba problem bendemi ?

Dosyada veyahut linkte herhangi bir problem yok.

• quote:

hocam ispanya romundayken kurdum calısıyorda telefon arama yaparkenkı sensor calısmıyor bırını aradıktan sonra dırek sıyah ekran

20161118 güncellemesini kurdunuz mu? Eğer kurduysanız cihazı yeniden başlatın.

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    denedim olmuyor
  • quote:

denedim olmuyor

İlk sayfada linkini verdiğim stock ROM'a dönme paketini kullanarak stock ROM'a dönün. Eğer sorun stock ROM'da devam etmiyorsa tekrar 20161115 paketini kullanarak ROM'u yükleyin.
    hocam stok roma döndükten sonra sensör çalışmadı *983*0# den sensörü kalibre ettim düzgün çalıştı sonra romu yükledim (20161115) ilk yükledikten sonra birini aradığımda ekran hiç kapanmıyordu sürekli açık 20161118 güncellemesini yaptıktan sonra ise birini arayınca ekran siyah oluyor ve anca karşıdaki kişi kapatırsa ekran gelir yani kısaca sensörde sorun var ama şunu söyleye bilirim pilde bir sorun yok normaldi
  • benim cahilliğimde olabilir ama , hava durumu eklenmiyor , widget olarak . bide kısa yollarda hücresel veri yi nasıl ekleyebiliriz menüye. örnek olarak ekran parlaklığı ayarı koyulmuş bunun yerine hücresel koyabiliyormuyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capoch -- 21 Kasım 2016; 1:2:30 >
  • quote:

hocam stok roma döndükten sonra sensör çalışmadı *983*0# den sensörü kalibre ettim düzgün çalıştı sonra romu yükledim (20161115) ilk yükledikten sonra birini aradığımda ekran hiç kapanmıyordu sürekli açık 20161118 güncellemesini yaptıktan sonra ise birini arayınca ekran siyah oluyor ve anca karşıdaki kişi kapatırsa ekran gelir yani kısaca sensörde sorun var ama şunu söyleye bilirim pilde bir sorun yok normaldi

Herhangi birşey yapamam malesef o konuda.
  • quote:

benim cahilliğimde olabilir ama , hava durumu eklenmiyor , widget olarak . bide kısa yollarda hücresel veri yi nasıl ekleyebiliriz menüye. örnek olarak ekran parlaklığı ayarı koyulmuş bunun yerine hücresel koyabiliyormuyuz ?

Google Play Store'dan herhangi bir hava durumu uygulaması yükleyip onun widget'ini ana ekrana koyabilirsiniz.

Şebeke ikonuna bastığınız zaman gelen pencerede hücresel veriyi açabilirsiniz.
    çok teşekkürler , widgeti ekledim.

Şuan için çözemediğim tek problem ses problemi.

spotify müzik açıyorum audiofx düzenleme yaptım hiç bir sorun yok sesde, dinliyorum ( biraz kısık default roma göre gerçi )

ama sıkıntı telefon görüşmelerinde. Telefonla görüşürken karşıdakinin sesi çok az geliyor , hoparlörüde açıyorum karşı tarafın sesi yok denecek kadar az geliyor. ayarlarda tüm sesler son'da bu arada.

görüşmelerde ses sorununu nasıl giderebilirim.
  • @forumber hocam ellerinize sağlık vallaha helal olsun inceledim rom muhteşem hiçbir sıkıntı görmedim henüz sadece ses kısık (kısık değil aslında sadece bass kuvvetli yani arttırılmış bu yüzden tizz çıkartamadığı için ses kısık geliyor) onada bi çözüm buldum arkadaşlarhttps://teknobolge.com/android/cyanogenmod-icin-ultra-ses-modu linkteki bağlantıyı inceleyip twrp den kurarlarsa ses sorunuda düzelir. Denedim ben kurdum sorunsuz bir şekilde ve ses daha net güzel ve yüksek çıkıyor. Bunu belkide roma gömüp yeni bir güncelleme yayınlayabilirsiniz. Herkese iyi forumlar. Tekrardan Teşekkürler @forumber.

• Bir bilgilendirme daha hocam Hafıza birleştirilmiş ve ispanya romudnayken kurdum romu. Konuda bahsetmişsiniz Turkcell romunda kurun diye fakat ben ispanya romundayken kurdum ve sorunsuz bir şekilde yüklendi bi sıkıntı çıkmadı. @forumber
  • Hocam son güncellemeyi yaptıktan sonea araman yapinca ekran kararıyor ve karşıda ki kapatırsa ekran geliyor yoksa gelmiyor yardım edermisn

• quote:

çok teşekkürler , widgeti ekledim.

Şuan için çözemediğim tek problem ses problemi.

spotify müzik açıyorum audiofx düzenleme yaptım hiç bir sorun yok sesde, dinliyorum ( biraz kısık default roma göre gerçi )

ama sıkıntı telefon görüşmelerinde. Telefonla görüşürken karşıdakinin sesi çok az geliyor , hoparlörüde açıyorum karşı tarafın sesi yok denecek kadar az geliyor. ayarlarda tüm sesler son'da bu arada.

görüşmelerde ses sorununu nasıl giderebilirim.

Telefon görüşmesi esnasında ses arttırma tuşuna basın

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.