Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
106.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada ekran yayinlamayi aktif etme sansi var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ROM güncellendi, temiz kurulum yapmak isteyenler ilk sayfadaki linki kullanabilirler.

OTA üzerinden birkaç saate düşer güncelleme
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık hocam başarilarinin devamini diliyorum 👍😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur1906

Eline sağlık hocam başarilarinin devamini diliyorum &#128077;&#128512;

Teşekkür ederim
  • Malesef bugün OTA üzerinden veremeyeceğim güncellemeyi. Yarın OTA üzerinden gelmiş olur
  • Güncelleme OTA üzerinden verilmiştir
    emeğine sağlık :) şuan indirmeye başladım ota üzerinden ama iki tane birden indiriyor görünüyor, indirmeye başladıktan sonra wifidan mobil veriye geçti o sırada oldu, sıkıntı olur mu acaba iptalde edemiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gel_git

emeğine sağlık :) şuan indirmeye başladım ota üzerinden ama iki tane birden indiriyor görünüyor, indirmeye başladıktan sonra wifidan mobil veriye geçti o sırada oldu, sıkıntı olur mu acaba iptalde edemiyorum :)

Hiçbir fikrim yok malesef, ama sıkıntı olmaması lazım
  • Hocam eline sağlik romu ota uzerinden kurdum şuan bu romda ne degisiklikler oldu aciklarmisiniz icerikleri ne guncellemenin merak ettim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil biraz daha iyi. Ekran renkleri daha canli olmus. Pil uzerine daha cok optimizasyon dusunuyor musunuz? Yoksa bir siniri var mi rom kaynakli? Kitkat seviyesine cikma sansi var mi bataryanin?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur1906

Hocam eline sağlik romu ota uzerinden kurdum şuan bu romda ne degisiklikler oldu aciklarmisiniz icerikleri ne guncellemenin merak ettim ?

Birçok şey değişti aslında, ama kullanıcıya yansıyan performans ve pil sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: 9mocha

Pil biraz daha iyi. Ekran renkleri daha canli olmus. Pil uzerine daha cok optimizasyon dusunuyor musunuz? Yoksa bir siniri var mi rom kaynakli? Kitkat seviyesine cikma sansi var mi bataryanin?

Pil üzerinde daha fazla birşey yapamam malesef. Şu an Kitkat'daki kadar iyi olması lazım.

• Bir kaç saattir yeni güncellemeyle kullanıyorum gerçekten hem performans hemde pil konusunda hissedilir derecede iyileşme söz konusu,kasmalar yok denecek kadar azalmış, tekrar teşekkürler :)

• Romu bugün yükledim Kitkat'a göre baya performanslı olmuş ama hoparlör sesi baya kısıktı onuda audio fx'i devre dışı bırakıp Dolby Atmos'u kurunca çözüldü.
    Oncekinden iyi oldugu kesin fakat kesinlikle kitkatla esdeger degil. Belki android surumu kaynaklidir bilemem. Cunku kitkatla rahat 1 gun gidiyordu.

Bir de batarya kalibrasyonu yapmam gerekir mi cunku arada bir kapatip acinca %70 ten 30 a dusuyor, bayagi bir %1 de kaliyor filan. Su kapatip acma sarjda birakma gibi islemler ise yarar mi

• Selamlar, rom bu haliyle eskisine göre çok çok güzel olmuş. Pili kit kat'a göre biraz fazla tüketse de uyku durumunda sabaha kadar %3 anca pil tüketti. Uygulamalardaki kasmalar gitti. Yanlız yeni romu yükledikten sonra Proximity sensor(Yakınlık sensörü)çalışmamaya başladı. Daha önce denedim *983*0# yapınca ayarlar geliyordu ve kalibrasyon yapabiliyorduk. Bu romdan sonra bu kod işe yaramıyor. Acaba rom ile birlikte bu kodlardamı değişti? Yada bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
  • Pil duzelmis bayagi. Tamamdir. Kullanim sonucunda fark ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: agul43

Selamlar, rom bu haliyle eskisine göre çok çok güzel olmuş. Pili kit kat'a göre biraz fazla tüketse de uyku durumunda sabaha kadar %3 anca pil tüketti. Uygulamalardaki kasmalar gitti. Yanlız yeni romu yükledikten sonra Proximity sensor(Yakınlık sensörü)çalışmamaya başladı. Daha önce denedim *983*0# yapınca ayarlar geliyordu ve kalibrasyon yapabiliyorduk. Bu romdan sonra bu kod işe yaramıyor. Acaba rom ile birlikte bu kodlardamı değişti? Yada bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

O kod sadece stock ROM'da çalışıyor. Bu ROM'da sensörleri kalibre etmek için farklı bir yola başvurmak gerekiyor.

ROM'a her açılışta otomatik sensör kalibrasyon özelliğini ekleyip akşama ya da yarına bir güncelleme yayınlarım bununla ilgili

• quote:

Orijinalden alıntı: 9mocha

Oncekinden iyi oldugu kesin fakat kesinlikle kitkatla esdeger degil. Belki android surumu kaynaklidir bilemem. Cunku kitkatla rahat 1 gun gidiyordu.

Bir de batarya kalibrasyonu yapmam gerekir mi cunku arada bir kapatip acinca %70 ten 30 a dusuyor, bayagi bir %1 de kaliyor filan. Su kapatip acma sarjda birakma gibi islemler ise yarar mi

T50'nin batarya göstergesi çok dengesiz olabiliyor. Çözmek için;

Telefonu kapatın, 15 saniye kadar bekleyip açın. Telefon tamamen açıldığında en az 1A güç verebilecek bir şarj aleti ile %100 olana kadar şarj edin. %100 olduktan sonra bi yarım saat daha şarjda bırakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agul43

Selamlar, rom bu haliyle eskisine göre çok çok güzel olmuş. Pili kit kat'a göre biraz fazla tüketse de uyku durumunda sabaha kadar %3 anca pil tüketti. Uygulamalardaki kasmalar gitti. Yanlız yeni romu yükledikten sonra Proximity sensor(Yakınlık sensörü)çalışmamaya başladı. Daha önce denedim *983*0# yapınca ayarlar geliyordu ve kalibrasyon yapabiliyorduk. Bu romdan sonra bu kod işe yaramıyor. Acaba rom ile birlikte bu kodlardamı değişti? Yada bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Otomatik sensör kalibrasyonu için bahsettiğim güncelleme olmadı hocam. Ben size PM attım yardım için
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.