Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
106.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Romu Turkcell Turbo T50 telefona yükledim. Ama telefon açılınca şifreleme başarısız oldu hatası alıyorum . Telefon açılınca çıkan yazıda tek seçenek de telefonu sıfırlamak. Acaba yardımcı olabilecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus000

Merhaba,
    Romu Turkcell Turbo T50 telefona yükledim. Ama telefon açılınca şifreleme başarısız oldu hatası alıyorum . Telefon açılınca çıkan yazıda tek seçenek de telefonu sıfırlamak. Acaba yardımcı olabilecek var mı ?

İlk sayfada paketin Turbo cihazlarda sıkıntı yarattığını, dolayısıyla yüklenmemesi gerektiğini belirtmiştim.

PM attım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirme linki yenilendi.
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 17 Kasım 2016; 23:8:20 >
  • Arkadaşlar ben bu ses sorununu çözemedim ayrıca bu son gelen güncelleme boyutu neden bu kadar küçüldü romdan neler çıkarıldı :/
  • ayrıca ben ilk olarak 18.10.2016 güncellemesini pc ile kurdum sırayla otadan güncellemelerin hepsını yükledm bende sensorlerın hepsi calısıyor. Parlaklık sensörü, yakınlık sensörü falan hepsi çalısıyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsevinc11

ayrıca ben ilk olarak 18.10.2016 güncellemesini pc ile kurdum sırayla otadan güncellemelerin hepsını yükledm bende sensorlerın hepsi calısıyor. Parlaklık sensörü, yakınlık sensörü falan hepsi çalısıyor :/

Şu an telefonda yüklü olan sürüm nedir?
  • 15.11.2016 dun aksam otadan gelen gunceleme yakinlik sensoru caliamiyo demissiniz aram yaparken telefonu kulagima getirdigimde ekran kapniyor.disardayken ekran isigi otomatik acilip kapaniyor sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Son sürümde bir sorun var; sensörlerin hiçbiri çalışmıyor.

Neden olduğunu bilmediğim için çözmem zaman alabilir. Tam bir süre veremiyorum malesef.

Tamamen yanlış alarm, dikkate almayınız
  • Benim sensörlerde dün çalışıyordu.Bugün ekran dönüdürme çalışmayınca fark ettim.Şu an hiçbiri çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvAkoLiK

Benim sensörlerde dün çalışıyordu.Bugün ekran dönüdürme çalışmayınca fark ettim.Şu an hiçbiri çalışmıyor

Ne yapacağımı şaşırdım, nasıl bir telefonsa bi tarafını düzeltirken bi tarafı bozuluyor.

En yakın zamanda bir güncelleme vereceğim bununla ilgili.
  • Arladaslar bende butun sensorler calisiyor ekran dondurme falanda smdi baktm tekrar calisiyor romu tekrar indirip dogru bi sekilde kurmanizi tavsiye ederim. Benm tek sorunum muzik dinlerken sesin az cikiyor olmasi.:(

• quote:

quote:

Benim sensörlerde dün çalışıyordu.Bugün ekran dönüdürme çalışmayınca fark ettim.Şu an hiçbiri çalışmıyor

Ne yapacağımı şaşırdım, nasıl bir telefonsa bi tarafını düzeltirken bi tarafı bozuluyor.

En yakın zamanda bir güncelleme vereceğim bununla ilgili.

Haklısınız hocam bozulsada yenisini alsam diye uğraşıyorum bende ama 2 senedir hiç yarı yolda bırakmadı beni

• Bu yakinlik sensoru dedigi arkadaslarin bir konusma sirasinda kulagimiza götürdüğümüzde ekranın kararıp kulağımızdan çektiğimizde ekranın geri gelmesi mi oysa bende calisiyor son surum yuklu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur1906

Bu yakinlik sensoru dedigi arkadaslarin bir konusma sirasinda kulagimiza götürdüğümüzde ekranın kararıp kulağımızdan çektiğimizde ekranın geri gelmesi mi oysa bende calisiyor son surum yuklu

Bütün sensörler bi anda çalışmamaya başlıyor ve stock ROM'a dönmeden düzelmiyor.

• quote:

quote:

Bu yakinlik sensoru dedigi arkadaslarin bir konusma sirasinda kulagimiza götürdüğümüzde ekranın kararıp kulağımızdan çektiğimizde ekranın geri gelmesi mi oysa bende calisiyor son surum yuklu

Bütün sensörler bi anda çalışmamaya başlıyor ve stock ROM'a dönmeden düzelmiyor.

Stock roma dönmeden düzeltme şansınız yok mu hocam?
  • hocam sırf denemek için linkteki son güncellemeyi indirip yükledm gercektende sorun var sensörlerle ilgili arkadaslar haklı !
  • son güncellemeyi dün akşam üzeri yükledim sensörlerle ilgili herhangi bir sıkıntı söz konusu değil çok şükür :)
  • Arkadaslar stock roma dönmeden sanırım düzelmicek sensörler :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsevinc11 -- 18 Kasım 2016; 0:31:4 >
  • quote:

quote:

quote:

Stock roma dönmeden düzeltme şansınız yok mu hocam?

Şu an yok malesef, akşama doğru bi güncelleme yayınlarım bununla ilgili. Güncellemeyle beraber belki stock ROM'a dönmeden düzeltebiliriz.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.