Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
106.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmet4034

Hocam son güncellemeyi yaptıktan sonea araman yapinca ekran kararıyor ve karşıda ki kapatırsa ekran geliyor yoksa gelmiyor yardım edermisn

Hiçbir fikrim yok malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar t50 ye portlanmıs marshmallow rom var mı bi bilginiz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsevinc11

Arkadaşlar t50 ye portlanmıs marshmallow rom var mı bi bilginiz varmı ?

Bu telefon üzerinde benden başka uğraşan yok, dolayısıyla 5.1.1 üstü ROM yok bu telefona.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Peki kardesm 6.0.1 üzerine portlamıs olsaydın
    5.1.1 den daha performanslı ve şarj konusunda daha iyi olur muydu ?
  • quote:

Peki kardesm 6.0.1 üzerine portlamıs olsaydın
    5.1.1 den daha performanslı ve şarj konusunda daha iyi olur muydu ?

Olmazdı.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardesm ben antutu testi yapmaya calıstım rom neden tamamlayamıyor antutuyu ?
  • Sensor problemi demek istemiştim nasıl düzelir lütfen yardim

• Kardes allah askina su muzik dinlerken hoparlorden cikan sesi yukselt hersey 10 numara oldu ama bu gercekten olmuyo ya sana zahmet ayarla sunu :/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

eyvallah kardesm ben antutu testi yapmaya calıstım rom neden tamamlayamıyor antutuyu ?

Bende öyle bir problem yok. Arkaplanda çalışan uygulamaları kapatın testi başlatmadan önce.
  • quote:

Sensor problemi demek istemiştim nasıl düzelir lütfen yardim

Bende herhangi bir problem olmadığı için sorunu anlayıp çözüm üretemiyorum malesef.
  • quote:

Kardes allah askina su muzik dinlerken hoparlorden cikan sesi yukselt hersey 10 numara oldu ama bu gercekten olmuyo ya sana zahmet ayarla sunu :/

AudioFX üzerinden hoparlör efektlerini kapatarak sesi yükseltebilirsin belki. Benim yapabileceğim birşey yok o konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Bende herhangi bir problem olmadığı için sorunu anlayıp çözüm üretemiyorum malesef.

eline emeğine sağlık yükledim ama bende daha değişik bi sorun oluştu . cihazı tuş kilidine alınca yani bekleme moduna girince (ekran siyah konumdayken) 2-3 dk sonra kırmızı ışık yanıyor ve oylece kalıyor cihaz acılmıyor sadece reset yapınca acılıyor cihaz

yardımcı olursan cok sevinirim
  • Arkadaslar birsey farkettm. Direk linkte ki dosyayi ifirip oto uzerinden son guncellemeyi yukleyince sarj daha cabuk bitiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener1980

quote:

quote:

eline emeğine sağlık yükledim ama bende daha değişik bi sorun oluştu . cihazı tuş kilidine alınca yani bekleme moduna girince (ekran siyah konumdayken) 2-3 dk sonra kırmızı ışık yanıyor ve oylece kalıyor cihaz acılmıyor sadece reset yapınca acılıyor cihaz

Aynı sorun 2 sefer bende de oldu. Birinde apn değiştiriyordum. Diğerinde bir uygulama açıkken aniden ekran kapandı ve bildirim ledi sürekli kırmızıda kaldı. Dediğiniz gibi resetlemeden telefon açılmadı. Sanırım bir yerde telefonu kilitleyen bir çakışma oluyor. Gerisi gayet güzel. Teşekkürler forumber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agul43 -- 22 Kasım 2016; 15:3:42 >

• TWRP algılanamadı diyor ve turkcell açılış ekranında kaldı
    edit: 3 tuşa birden basılı tutup reset attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William06 -- 22 Kasım 2016; 16:39:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fener1980

quote:

quote:

Kernel panic veriyor demektir. Kerneldeki birçok yapı güncellenmediği için panic veriyor olabilir. Sonraki sürümde kernel log'unu telefonun hafızasına kaydeden bir özellik ekleyeceğim, böyle bi sorunla karşılaştığınızda telefonun hafızasındaki log dosyasını bana iletebilirsiniz. Ben de o log dosyasından yola çıkarak çözüm üretmeye çalışırım.

• forumber ilgin için tşk ederim inan senin rom'u yükledikten sonra çok alıştım orj rom kurmak istemiyorum
    4x4 lük bi rom olmuş
  • Hocam bı ara theheroes hocamız mıuı geliştirıyordu onu geliştirin hocam

• forumber kardesım facebook messenger uygulamasını kullanırken sorun yasıyorm. cogu zaman durduruldu hatası alıyorm.
    ayrıca yeı güncelleme gönderecegınden bahsetmıssın
    o güncellemede ram yönetimini tekrar elden gecirmeni rica ederim. ram kullanımının daha rahat hale gelmesi gerekiyor sanırım tesekkür ederiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: forcestop

Hocam bı ara theheroes hocamız mıuı geliştirıyordu onu geliştirin hocam

Geçen ay T50'de MIUI8'i boot edebilmiştim ben bizim cihazda. Sadece WiFi ve ses sorunu vardı fakat üzerinde durmadım. Vaktim yok malesef.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.