Şimdi Ara

2016 Tucson’da arkadan gelen tık sesi ne olabilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Geçen hafta T-Gdi Elite Plus 4x4 aldım.Aracım 18.000 kmde.Bazen giderken bir şeyin üstünden geçince tık çıt sesi çıkıyor.Stepne mi acaba diye düşündüm fakat sanmıyorum.Hani tırnakla kapıya vurursunuz onun gibi.Merak ediyorum acaba amortisör mü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Benim de 2015 Elite Plus 4x4 DCT aracımda da arkadan özellikle kasis geçince yada araç ilk hareketin ve belli bir hızdan sonra ses geliyor bazen . Ancak ben çok umursamıyordum .Bugün Hyundai'den aradılar beni . Arka tekerlek bağlantılarının ses yapmasından dolayı değişeceğini söylediler . Vaktim uygun olduğu için ve serviste yakın olduğu için hemen götürdüm . 2.5 saat kadar sürdü işlem.Eğilim baktığımda arka tekerleklerin bağımsız bağlantı kollarının yenisi ile değiştiğini gördüm (üzerinde yeni aldığımdaki gibi etiketler vardı) . Şu anda hiçbir ses yok :) . Açıkçası sonuçtan çok memnun kaldım . Süper oldu :) . Sizide muhtemeen arayacaklardır .
  • intana İ kullanıcısına yanıt
    Taşıyıcı diyorsunuz.Evet kampanya kapsamında değiştibenim de fakat ses devam ediyor.Bagajı ayarladık dediler ama düzelmedi maalesef.

• Bir şeyin üstünden geçince tek bir çıt sesi geliyorsa muhtemelen büyük cam tavanın köşesinden bir yerden geliyor ama bu ses 1 defalık geliyor nedense.

Bir şeyin üstünden geçmeden de hız 35-40 km ye gelince sağ arka tekerden gelen tok bir "lok" sesi ise arka tampon içindeki elektrikli panjurun kapanma sesi.

Aracınız hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    Servise götürdüm bagaj kapağı ayarlandı bu ses için ama hala geliyor.Arkadan geliyor eminim.

• O zaman araç kullanılırken siz arkada oturarak sesi bulmaya çalışın böyle daha kolay ve güvenli olur.

En azından arkadan ama tam olarak nerden geldiğini emin olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.