Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
156.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fiat2001brava

quote:

Orijinalden alıntı: zvzv

Sorun büyük ihtimal 2 yada 3 günlük rezervasyon yapmaya çalışmanız. Otellerin birçoğu 4 yada 5 gecel konaklamadan aşağıya rezervasyon kabul etmiyor. 4 yada 5 gecelik rezervasyon yapmayı denerseniz büyük ihtimal fiyat bilgisi gelecektir. Bazı oteller sizin isteğinize uygun 2 - 3 gecelik rezervasyon kabul ediyor, aramanızı genişletirseniz denk gelirsiniz mutlaka. Kolay gelsin.

Evet haklısınız çok ilginç şekilde oteller 2 3 gün konaklama olayına yanaşmıyor.

Peki sizin tavsiye edeceğiniz kaliteli oteller var mı?

Otele gittiğin ilk iki gün otelin imkanlarını sömürüyorsun, her içkinin yemeğin, olanakların her çeşidini deneyerek en güzelini bulmaya çalışıyorsun ancak 3. günden sonra artık ne yapacağına karar verip normal insan haline geliyorsun ve bu yüzden oteller 3 günlük rezervasyona yanaşmıyorlar :)

• Arkadaşlar otel konusundan farklı olarak bir soru sorayım: Antalya Havalimanı-Otel transferini hangi firmayla yapıyorsunuz, yapmayı planlıyorsunuz, ya da yaptınız???
    Nasıl olsa bu da sorulacak. Şimdiden tavsiyeleri alabiliriz tecrübeli arkadaşlardan.
  • oft01819 kullanıcısına yanıt
    Ben geçen sene Antalya havaalanı-side gidiş dönüşü buradan yaptım.Kişiye özel sedan araç söylenmişti ama giderken minübüs,dönüşte mercedes vip ile karma oldu.Lakin firma saat konusunda son derece dakik.
    Gidiş dönüş 3 kişi 160 tl vermiştim
    http://www.antalyatransfer.org/
  • Teşekkürler hocam... Aldığınız fiyat iyiymiş gerçekten. Benzin dibe vurdu ama transfer ücretleri artıyor. Enteresan gerçekten!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bu Via transferle ilgili çok şikayet var nette. Şikayetvar.com'da yine öyle..
    Sizin dakiklik konusunda memnun kalmanız ilginç

• 3- Rixos Premium Bodrum - 3.019 TL.

Başka otel düşünmeyin bu sene ve o süre ile harika bir tatil geçirirsiniz...
  • kaya belek için iyi güzel fiyat veriyor da, süit oda için bu odadaki tv nedir yahu
     2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNcEt -- 14 Ocak 2016; 20:47:42 >
  • harunturkmen H kullanıcısına yanıt
    Tesisin şehir dışında olması konsepte göre değerlendirilmeli bence. Ultra Herşey Dahil tesislerde kalan müşteriler genelde otel dışına çıkmayı tercih etmezler. O yüzden otellerin bünyesinde günlük ihtiyaçları karşılayabilecek her olanak bulunur. Bu yüzden benzer bir konseptle çalışacak otelin müşteri bulabilmesi konumundan ziyade sunulan hizmet, fiyat uygunluğu vb etkenlerle değişir. Düzgün bir satış politikasıyla otelin bu sene %70 doluluklarla çalışacağını düşünenlerdenim. Yeni açılmış bir oteli tercih eder miyim? O konuyu daha önce yazmıştım zaten.
  • @ali222 antalya da hangi oteli önerirsiniz peki?

@harunturkmen mardan veya sentido demişsiniz peki mayıs sonu o tarihlerde ölüdeniz havası nasıldır ki acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melikedemir

@ali222 antalya da hangi oteli önerirsiniz peki?

@harunturkmen mardan veya sentido demişsiniz peki mayıs sonu o tarihlerde ölüdeniz havası nasıldır ki acaba?

19 mayıstan sonra fethiyede gayet güzel denize girilebiliyor taa ki 29 ekime kadar.
    Kaldıki deniz suyu sıcaklıkları veren hava durumu siteleri bile fethiye ile bodrumun sıcaklıklarını hep ayrı olarak verirler ve bodrumun suyu hep geç ısınır.
    Farklı bir tarihte olsaydı rixos bodrum derdim ama o tarihlerde bence en iyi deniz fethiyede olur kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: rueta

10-07 / 16.07 aralığına ETS'den Alva Donna satın aldım bakalım :)
    Umarım memnun kalırız..

bende dusunuyorum fakat iyi otel mi acaba..tripadde kimisi yerden yere vurmus kimisi mukemmel demis..
  • bugun tekrar ets'de fiyatlara baktımda aynı tarihte 1.600 TL'ye aldığım otel şimdi 2.400 TL
  • qun4L kullanıcısına yanıt
    Paloma gridada uçmuş 2400 e almıştım 2800 olmuş.
  • Fiyatlar geri gelir bence arkadaşlar .ok acele etmeyin....
  • http://www.tripadvisor.com.tr/ShowUserReviews-g297967-d674042-r333205133-Crystal_Admiral_Resort_Suites_Spa-Manavgat_Turkish_Mediterranean_Coast.html

Geçen sene gidip çok memnun kaldığımız ADMİRAL tercihleriniz arasına ekleyin arkadaşlar......
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Orijinalden alıntı: karatepe

CRYSTAL grubunu denemeyi unutmayın. Ben her sene birine gidiyorum daha hiç sorunla karşılaşmadım ufak tefek problemler hariç.

Denemenizi tavsiye ederim.

Crystal sunsete gittiniz mi hocam? Ani turda yasadigim problemden sonra bugun tatil.comdan 20 25 temmuz bonusa ekstra yuzde 5 indirim ve ucretsiz iptal sigortasiyla 2586 liraya aldim gecen sene crystal water worlddeydim yemek konusunda cok memnun kalmasam da aqua parki cok hosumuza gittigi icin sunsetten aldim bu sene de.Yemek konusunda kiyaslama yapabilir misiniz? Gerci damak tadi farklidir ama etlerin sinirli ve sert olmasi hosuma gitmemisti.

Evet Crystal SUNSET de tatil yaptık hocam. En beğendiğim Son açtıkları otellerden biri. Crystal SUNRISE ile aynı kumsalı kullanıyorlar.

Sunrise sahilde SUNSET onun arkasında kalıyor. Yayan gidip gelmek çok güzel yolu ağaçlar içindne geçiyorsunuz. Yürümek istemezseniz Shuttle araçlar ile gidip gelebilirsiniz.

Havuzlar çok iyi üzellikle Yetişkin havuzu şahane. Kapalı havuzu çok kullanışlı.

Her damağa uyan yemekler var, A La Carte' ler enfes.

AQUA ya bayılacaksınız...... Çocuklarımız çok memnun ayrıldılar otelden... İçecekler de gayet yeterli.......

http://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g297968-d4756509-Reviews-Crystal_Sunset_Luxury_Resort_Spa-Side_Manavgat_Turkish_Mediterranean_Coast.html

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatepe -- 15 Ocak 2016; 9:59:47 >

• Teşekkürler hocam

• Crystal palace ve sunset Arasında kaldım arkadas hangisine gitsem bugun alacağım oteli Temmuz için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ""Crystal palace ve sunset Arasında kaldım arkadas hangisine gitsem bugun alacağım oteli Temmuz için""

CRYSTAL PALACE'de tatil yaptım hocam. En şık lüks otellerinden biridir. Kumsalı aklınızı alır şahanedir.... Daha frapan daha lükstür. Ama biraz ağır kalır ve dinlence otelidir.

CRYSTAL SUNSET 'de de tatil yaptım. Orası daha geniş alanda ve müthiş eğlenceli bir otel.... Sahilin uzaklığını dert etme, hiç sorun olmuyor... Sahilide geri kalmaz PALACE den....

Sakinlik ve lüks için PALACA eğlence ve çocuklar için SUNSET.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatepe -- 18 Ocak 2016; 9:59:43 >
  • o zaman sadece sentido lykia kalıyor otelin puanıda 9.1 fevkalade yorumları okudum baya iyi ama odalar kısmi deniz manzaralı orası biraz kötü
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.