Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
156.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Majorca

29 agustos - 5 eylul arasi 7 gece balayi icin otel ariyorum beyler tavsiyeleriniz nelerdir. Butce 4.000 tl civari. Suan icin bana gore en iyi olan titanic otel lara 4.550tl fiyat cikti ets turdan. Sizin onerebileceginiz oteller nelerdir ?

Aquasis deluxe didime bir bakin istrrseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Antalya- alanya vs otellere gidecek olan arkada svar ise araç konusunda yardımcı olurum arac lar şoför ile birlikte 4 yetiskin içindir . 3 yetiskin 1 çocuk ideal gidelibir km ye ,0.50 krs taksimetre attiririm bu konuda yardımcı olurum

Hocam crystal palace temmuz dönemi havaalanı transfer side ye ne kadar tutuyor bu fiyata gore
    Uygun olursa siz yardımcı olun bize

• fatiha35 F kullanıcısına yanıt
    8 mayıs giriş 12 mayıs çıkış olucak şekilde 4 gece
  • Tesekkurler bilgilendirme icin,
    Kirli, terli pis bir sekilde gelinmemesi adina guzel ama yaz ayinda, tatilde pantalonu giy gel sicakta cekilmez gibi duruyor :)
    Cekeriz artik ayari, guzel temiz giyindikmi kimse birsey demez herhal :)
    Cocuk yok kiz arkadasimla beraber olacagiz sanirim palace daha uygun olur.
    Ben tercihlerime burayida ekleyeyim

• Arkadaşlar herkese şimdiden iyi tatiller ağustos ayı için ets den iptal sigortalı alva donna exclusive belekten yer aldım fakat otel yorumlarını okudukça ikilemler yaşıyorum daha önce bu otelde kalan veya bilgisi olan arkadaşardan yorum alırsam çok iyi olacak yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Bugün setur dan crystal palace temmuz 4 gece aldimn yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim otele transfer için sideye ne tavsiye edersiniz
    Havasında araçları iş gorurmu

Hayırlı Olsun hocam çok iyi bir seçim yaptınız.

Alkol durumu Palace de çok başarılı. Her türlüsü var. Ama kutulu yada şişesiyle tüketen hiç görmedim. Sanmam verdiklerini.
    Evet biraz Protokol İstiyorlar. Plaj şortuyla yada plaj kıyafetiylede yemeğe gelmenizi istemiyorlar. Zaten aşkam yemeğine öyle giderseniz
    utanırsınız valla. İnsanlar bildiğiniz baloya gelir gibi iniyorlar Akşam yemeğine.

Ayrıca PALACE de Yetişkin Restaurant ayrı, çocuklu aileler farklı yere oturuyorlar. Bu şahane bir düşünce.........
  • https://www.crystalhotels.com.tr/erkenrezervasyon.html adresinde başlattıkları bir kampanya var. İsterseniz bir göz atın. Standart oda rezervasyon yaptırana üst kategori oda veriyorlar. Son 5 günden geri sayıyor :)
  • Baltıklara gitmeyen isteyenler olursa diye .1350 TL ye Baltık Turu fırsatı var :) Homeros İlyada Tur'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: forceturk06

Arkadaşlar herkese şimdiden iyi tatiller ağustos ayı için ets den iptal sigortalı alva donna exclusive belekten yer aldım fakat otel yorumlarını okudukça ikilemler yaşıyorum daha önce bu otelde kalan veya bilgisi olan arkadaşardan yorum alırsam çok iyi olacak yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler

Alva donna exclusive burada f/p olarak tavsiye edilen otellerden. Belki tek büyük dezavantaj olarak; yeni yapıda bulunan deluxe odaların biraz uzakta kalması ve çocuklu ailelerin gidiş gelişlerde sıkıntı çekmesi sayılabilir. Diğer tür odalarda eski yapılardan.
    Açıkçası bu otel benimde aklımda vardı fakat bu uzaklık yüzünden Bellis Deluxe u tercih ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan26tr -- 18 Ocak 2016; 19:26:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay_danscisi

https://www.crystalhotels.com.tr/erkenrezervasyon.html adresinde başlattıkları bir kampanya var. İsterseniz bir göz atın. Standart oda rezervasyon yaptırana üst kategori oda veriyorlar. Son 5 günden geri sayıyor :)

Bir üst oda verileceği nerede yazıyor acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan26tr

quote:

Arkadaşlar herkese şimdiden iyi tatiller ağustos ayı için ets den iptal sigortalı alva donna exclusive belekten yer aldım fakat otel yorumlarını okudukça ikilemler yaşıyorum daha önce bu otelde kalan veya bilgisi olan arkadaşardan yorum alırsam çok iyi olacak yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler

Alva donna exclusive burada f/p olarak tavsiye edilen otellerden. Belki tek büyük dezavantaj olarak; yeni yapıda bulunan deluxe odaların biraz uzakta kalması ve çocuklu ailelerin gidiş gelişlerde sıkıntı çekmesi sayılabilir. Diğer tür odalarda eski yapılardan.
    Açıkçası bu otel benimde aklımda vardı fakat bu uzaklık yüzünden Bellis Deluxe u tercih ettim.

Ne kadar bir uzaklık acaba ben bilmiyodun

• Marmariste veya olu denizde 5 günlüğüne maksimum 2.000 liraya kadar iki yetişkin için otel önerir misiniz.

Marmaris için tropikal beach hotel iyi gibi ama sanirim 40+ yaşlar geliyor genelde. İhtiyarlar arasında kalmak istemem yasim 32

Edit. İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 18 Ocak 2016; 22:28:00 >
  • Sueno golf bellek halen ramazan bayram donemi icin fiyat bilgisini paylasmis degil, ne zaman belli olur tahmini olan var mi

• quote:

https://www.crystalhotels.com.tr/erkenrezervasyon.html adresinde başlattıkları bir kampanya var. İsterseniz bir göz atın. Standart oda rezervasyon yaptırana üst kategori oda veriyorlar. Son 5 günden geri sayıyor :)

Biz seturdan aldık oteli bu kampanyadan faydalanabilirmiyiz acaba
    ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 18 Ocak 2016; 23:30:46 >
  • marmariste denizi sığ ve kum plaj olan yerler nereler?
    otel olarak green nature,grand yazıcı mares düşünüyoruz bu otelleri bilen var mı yukardaki özelliklere uyuyor mu?
    son olarak sizin önerebileceğiniz başka otel var mı?
  • quote:

Bir üst kategoriden oda vermiyor sadece yüzde otuz indirimli fiyat sunuyor

• Shafter kullanıcısına yanıt
    ETS deki arkadaş da oteli övüp, kötü geri dönüş almadığımız ender otellerden falan diyince aldık hocam bakacağız artık :)
  • crystalleri aradım bilgi almak için acentadan bir fiyat farkı yok ki espirisi ne anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modtr

quote:

Orijinalden alıntı: sinan26tr

quote:

Ne kadar bir uzaklık acaba ben bilmiyodun

Hocam deluxe binanın kendine ayrı restaurantı vs varmış fakat ana binaya gitmek için bir köprü yapmışlar ve aile için hu mesafenin bazen sıkıntı olabileceği söylendi. Malum çocuk olunca sık sık odaya gelip gitme ihtiyacı oluyor. Ama sizde ufak çocuk vs yoksa dert etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

quote:

Bir üst kategoriden oda vermiyor sadece yüzde otuz indirimli fiyat sunuyor

web sitesinde ücretsiz upgrade yazıyor.
    ancak 1 Nisan-30 Haziran tarihleri arasında kontenjanla sınırlıdır yazıyor.
    burada iptal sigortası var mı acaba onada bakmak lazım, ets de 10 lraya aldığın sigorta burda yoksa istediği kadar upgrade desin bi esprisi yok.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.