Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
156.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melikedemir

o zaman sadece sentido lykia kalıyor otelin puanıda 9.1 fevkalade yorumları okudum baya iyi ama odalar kısmi deniz manzaralı orası biraz kötü

İsterseniz fethiyede hillside beach club bakabilirsiniz.
    Orasıda iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • booking ve ets de istediğim zamanlar dolu görünüyor çağrı merkezli satış mı acaba bir-iki hafta öncesi 5,666 TL mayıs sonu haziran başı 9000 TL diyorlar bu biraz limitimiz aşar gibi :D
  • quote:

@ali222 antalya da hangi oteli önerirsiniz peki?

@harunturkmen mardan veya sentido demişsiniz peki mayıs sonu o tarihlerde ölüdeniz havası nasıldır ki acaba?

Antalya da secenek cok fazla. Beklentiye gore secim yapilabilir. Aquapark benim icin onemliyken bir baskasi icin odanin genisligi, manzarasi, bir diger kisi icin de denizin guzelligi onemlidir mesela. Bu arada odanin deniz manzarasina takilmayin uyku disinda odada en fazla iki saat kalinir. O da dus hazirlik vb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 15 Ocak 2016; 14:52:58 >
  • quote:

o zaman sadece sentido lykia kalıyor otelin puanıda 9.1 fevkalade yorumları okudum baya iyi ama odalar kısmi deniz manzaralı orası biraz kötü

Oda balkonlarına çok takılmayın genelde yan cepheli olur zaten çok da balkonla işiniz olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

@ali222 antalya da hangi oteli önerirsiniz peki?

@harunturkmen mardan veya sentido demişsiniz peki mayıs sonu o tarihlerde ölüdeniz havası nasıldır ki acaba?

Antalya da secenek cok fazla. Beklentiye gore secim yapilabilir. Aquapark benim icin onemliyken bir baskasi icin odanin genisligi, manzarasi, bir diger kisi icin de denizin guzelligi onemlidir mesela. Bu arada odanin deniz manzarasina takilmayin uyku disinda odada en fazla iki saat kalinir. O da dus hazirlik vb

Doğru söylüyorsunuz odanın manzarası çokta önemli değildir.

• ilginiz ve düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum o zaman antalya olursa mardan fethiye olursa sentido yakın zamandada yerimizi ayırtırız inşallah
  • hayırlısı olsun.
  • Haydarpasha Palace yeni açılacak bir otelmiş sizce risk alınır mı? Gayet güzel görünüyor.
  • Evet bende çok beğendim.
  • İlk sezonu yaşayacak oteller her zaman risklidir. Kendinizi şantiyede bulabilirsiniz. En ideal oteller 2. Sezonunu yaşayanlardır. 5 sezondan fazla geçirmiş otelleri de tercih etmemek gerek orada da otel eskimeye başlıyor.

Mardan için söylenebilecek bir şey şu anda borçlarından ötürü el konulmuş bir otel olması. Dinamik giden turizm sektöründe mayısa kadar otelin işletmesinin hangi düzeyde olacağını kimse kestiremez. Ben olsam risk almazdım.

• hocam,
    crystal sunset luxury de alkol durumu nasıl, yani bira, rakı, kutulu içeçekler vs. veriyorlar mı?
    aynı şekilde crystal palace için yorumunuzu alabilirmiyim_
    palace için sitede "Akşam yemeği esnasında misafirlerimiz ana restoranımıza uzun pantolonla kabul edilmektedir. " uyguluyorlar mı bunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNcEt -- 16 Ocak 2016; 19:59:49 >
  • Bugün setur dan crystal palace temmuz 4 gece aldimn yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim otele transfer için sideye ne tavsiye edersiniz
    Havasında araçları iş gorurmu

• Antalya- alanya vs otellere gidecek olan arkada svar ise araç konusunda yardımcı olurum arac lar şoför ile birlikte 4 yetiskin içindir . 3 yetiskin 1 çocuk ideal gidelibir km ye ,0.50 krs taksimetre attiririm bu konuda yardımcı olurum

• Rodos'ta otel önerebilecek olan var mı?
  • İki cocugu olanlara: jolly de tum limak otelleri iki cocuk 0-14 yas ucretsiz. 19 subata kadar gecerli

• quote:

Orijinalden alıntı: LaNcEt

hocam,
    crystal sunset luxury de alkol durumu nasıl, yani bira, rakı, kutulu içeçekler vs. veriyorlar mı?
    palace için sitede "Akşam yemeği esnasında misafirlerimiz ana restoranımıza uzun pantolonla kabul edilmektedir. " uyguluyorlar mı bunu?

Sunset'te bütün içkileri görecek kadar durmadım ama bilinen markalar konsept dahilinde ücretsiz.

Palace'ta ise barlara göre ücretsiz içkiler değişiyor. Biraz oteli keşfetmek lazım. Söz gelimi Irish Pub'ta Miller ücretsizken, Lobby bar'da Baileys ücretsiz. Kısacası bilinen markaların çoğu bir şekilde ücretsiz.

Palace daha "ağır" bir tesis olduğu için restoranlarda söylediğiniz kurallar(dress code) mevcut. Pantolon boyundan ziyade, ıslak, pis ve terli elbiselerle insanların yemek yiyenleri rahatsız etmemesi sağlanıyor ki bence çok doğru bir karar :)

• Balayı için ets turdan Voyage Belek'i ayarladık. 4 gece konaklama + uçak bileti + transfer ücreti olarak toplamda bana 2580'e mal oldu.
    Voyage grubunu ilk kez tercih ettik uzun araştırmalar sonucu karar verdik umarım bizi üzmez.
  • 29 agustos - 5 eylul arasi 7 gece balayi icin otel ariyorum beyler tavsiyeleriniz nelerdir. Butce 4.000 tl civari. Suan icin bana gore en iyi olan titanic otel lara 4.550tl fiyat cikti ets turdan. Sizin onerebileceginiz oteller nelerdir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: buta

Balayı için ets turdan Voyage Belek'i ayarladık. 4 gece konaklama + uçak bileti + transfer ücreti olarak toplamda bana 2580'e mal oldu.
    Voyage grubunu ilk kez tercih ettik uzun araştırmalar sonucu karar verdik umarım bizi üzmez.

Hangi tarihler arası acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay_danscisi

quote:

Orijinalden alıntı: LaNcEt

hocam,

Sunset'te bütün içkileri görecek kadar durmadım ama bilinen markalar konsept dahilinde ücretsiz.

Palace'ta ise barlara göre ücretsiz içkiler değişiyor. Biraz oteli keşfetmek lazım. Söz gelimi Irish Pub'ta Miller ücretsizken, Lobby bar'da Baileys ücretsiz. Kısacası bilinen markaların çoğu bir şekilde ücretsiz.

Palace daha "ağır" bir tesis olduğu için restoranlarda söylediğiniz kurallar(dress code) mevcut. Pantolon boyundan ziyade, ıslak, pis ve terli elbiselerle insanların yemek yiyenleri rahatsız etmemesi sağlanıyor ki bence çok doğru bir karar :)

Hocam peki kahvaltida portakal suyu ucretsiz mi bazi yerlerde yaziyor bazilarinda yazmiyor

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.