Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
156.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bizde 4 kişi için Temmuz ayında Aquasis Delux Resort hotel den satın aldık (2 yetişkin, 2 cocuk (3 ve 6 yas)). Aldığımız oda Deniz manzaralı olan. Odada 4 kişinin kalabileceğini söylediler. Söylediklerine göre 1 adet çift kişilik yatak, 1 adet tek kişilik yatak ve birde yatak haline gelen kanepe varmış.

Sizce bir risk var mı, oraya gidince 4 kişinin kalamayacağı sadece 1 çift kişilik yatak olan bir oda ile karşılaşır mıyız? Bir öneriniz var mı?

Teşekkürler.
  • 1.5 yaşında cocukla dinlenebileceğimiz bi yer önerisinde bulunabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gezinomideki paraf 200 tl indirim ve gezinomin 2500 tl 216 indirimi birleşiyor mu,bilgi sahibi olan varmı ?
  • ugrkrdmn kullanıcısına yanıt
    Birlesmiyor hocam.ikisinden birini tercih edeceksiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: epamuk

Merhaba,

Bizde 4 kişi için Temmuz ayında Aquasis Delux Resort hotel den satın aldık (2 yetişkin, 2 cocuk (3 ve 6 yas)). Aldığımız oda Deniz manzaralı olan. Odada 4 kişinin kalabileceğini söylediler. Söylediklerine göre 1 adet çift kişilik yatak, 1 adet tek kişilik yatak ve birde yatak haline gelen kanepe varmış.

Sizce bir risk var mı, oraya gidince 4 kişinin kalamayacağı sadece 1 çift kişilik yatak olan bir oda ile karşılaşır mıyız? Bir öneriniz var mı?

Teşekkürler.

Sanmıyorum genelde doğru söylerler, risk almazlar. Fakat kesin gözüyle bakabilmek için otelden teyit alın tekrar.
  • 21-22 ağustos 1 gece Bodrum'da Turihan Beach Hotel Gümbet'te ETS'den rezervasyon yaptırıp transfer almıştım şuanda sorguladığımda ets'nin sayfasında Tesisle Sezon Anlaşmamız Bulunmuyor şeklinde ibare var.

Ets'yi arayıp sorduğumda sizi etkileyen bir durum değil diye cevap aldım ama bu tarz bir durum başına gelen var mı? Akşam 10'da Bodrum'a inip açıkta kalmayalım sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

21-22 ağustos 1 gece Bodrum'da Turihan Beach Hotel Gümbet'te ETS'den rezervasyon yaptırıp transfer almıştım şuanda sorguladığımda ets'nin sayfasında Tesisle Sezon Anlaşmamız Bulunmuyor şeklinde ibare var.

Ets'yi arayıp sorduğumda sizi etkileyen bir durum değil diye cevap aldım ama bu tarz bir durum başına gelen var mı? Akşam 10'da Bodrum'a inip açıkta kalmayalım sonra.

Benim basima geldi iste ani turdan aldim crystal sunset daha sonra baktim fiyat sorunuz yaziyor aradim sizi etkilemez dedi ani tur oteli aradim rezervasyon yok tekrar ani turu aradim baska otel satmaya calistilar iptal edip para iadesi aldim aramasam arayip bilgilendirmeyi dusunmuyorlardi herhalde ayni oteli 200 lira farkla tatil.com dan aldim dun bugun de oteli arayip sordum rezervasyonum gozukuyor.Oteli arayip sor derim mutluluklar bu arada tebrik ederim

• CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın. :)

ETS sıkıntı yok diyor ama bakalım, oteli arayayım birazdan. Eğer otel rezervasyon görünmüyor derse senin durumla aynı yola gelir. Ya wow öncesi uçak bileti pahalı diye 1 gece konaklama aldım en ucuz burası diye uçak bileti + otel ertesi gün uçak biletine eşit olunca.

Bakalım otel ne diyecek, sağolasın tekrardan.

Otele ulaşamadım, ets'yi tekrar aradım operasyon birimiyle görüştüklerini kesinlikle problem olmayacağını belirttiler. Heralde havaalanına inip ets'nin masasına gidince transfer için aa sizin otele götüremeyeceğiz sizi deyip ortada bırakmazlar. Ya da bırakırlar mı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 13 Ocak 2016; 13:37:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Sağolasın. :)

ETS sıkıntı yok diyor ama bakalım, oteli arayayım birazdan. Eğer otel rezervasyon görünmüyor derse senin durumla aynı yola gelir. Ya wow öncesi uçak bileti pahalı diye 1 gece konaklama aldım en ucuz burası diye uçak bileti + otel ertesi gün uçak biletine eşit olunca.

Bakalım otel ne diyecek, sağolasın tekrardan.

Otele ulaşamadım, ets'yi tekrar aradım operasyon birimiyle görüştüklerini kesinlikle problem olmayacağını belirttiler. Heralde havaalanına inip ets'nin masasına gidince transfer için aa sizin otele götüremeyeceğiz sizi deyip ortada bırakmazlar. Ya da bırakırlar mı acaba.

ETS'de sıkıntı olacağını sanmam...Geçen yıl Tekirova'ya gittik,koca Sprinter'de ben ve eşim vardı,iki kişi gittik havalimanından otele...

• bodrum için 5 gece 2500 3000 arası önerebileceğiniz otel var mı arkadaşlar ?
    yada gidipte memnun kaldığınız oteller neler?
  • Benimde 2.5yascocukla bodrumda max2000civaru 5 gecd için tavsiye alabulirmiyim

• Tercih edeceğiniz dönem önemli ancak bu sene Titanic Deluxe Bodrum açılıyor. Fiyatlara bir bakmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukru1903

bodrum için 5 gece 2500 3000 arası önerebileceğiniz otel var mı arkadaşlar ?
    yada gidipte memnun kaldığınız oteller neler?

Çocukla gidilebilecek en güzel otellerden biri voyage türkbüküdür.
    Geçen sene kaldım gayet iyiydi.
    Tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: cakin

Benimde 2.5yascocukla bodrumda max2000civaru 5 gecd için tavsiye alabulirmiyim

Bu fiyata bodrumda kalınabilecek en güzel otellerden biri latanya beach hoteldir.
    Tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: extraordinaryman45

Tercih edeceğiniz dönem önemli ancak bu sene Titanic Deluxe Bodrum açılıyor. Fiyatlara bir bakmak lazım.

Titanic hotelin açılacağı yere baktım internetten ama orasının denizi hiçte iyi değildir ve diğer tüm yerleşim yerlerine uzaktır.
    Kaldıki torba yolunda jumeirah palace bile çok tutmazken titanic hotelinin tutacağını hiç sanmıyorum.

• arkadaşlar öncelikle böyle bir konu olduğu için çok sevindim çünkü bu otel seçimi oldukça sıkıntılı bir evre geçen yıl balayına antalya ya gitmiştik bu sene de tatile gitmek istiyoruz fakat yazın çok sıcakta kalabalıkta gidip uçuk fiyatlara gitmek yerine mayıs ayının sonunda daha iyi otellerde ama yine uçuk fiyatlarda kalmayı düşünüyoruz.

23,05-29,05 tarihleri arasında 2 kişi 6 gece konaklama aslında Antalya Düşünmüyoruz ama vereceğim örneklere yakın fiyatlarda daha çok memnun kalacağamız bir otel olursa düşünülebilir ama bodrum,marmaris,fethiye ve çeşme tarafı tavsiye olursa sevinirim.bizim şuan için düşündüğümüz oteller şuan için en uygun etstur fiyatları fiyatlarıyla birilikte yazıoyurm en azından kendi fikrinizi yazarsanız sevinirim.baska bir otel eklemek isteyen olursa ayrıca sevinirm.yoksa da numaraya göre sıralama da yapabilirsiniz.

1-Mardan Palace-3.376 TL.

2-Sianji wellbeing resort- 2.797 TL

3- Rixos Premium Bodrum - 3.019 TL.

4- Sentido Lykia Resort&spa - 3.497 TL.

ilginiz için şimdiden teşekkür ediyorum.

• melikedemir kullanıcısına yanıt
    Mayis sonu Antalya disini dusunmeyin. Bodrum ve ege soguk olur. Hele denize girmek cok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: epamuk

Merhaba,

Teşekkürler.

Ayni otelden bende temmuz son hafta ayirdim. Biz de iki yetiskin iki cocuk kalacagiz. Oda resimlerine bakarsaniz odalar standart o sekilde zaten. Deluxe oda dedikleri diger otellerde de o sekil. Bi buyuk, bir tek yatak ve kanepe

• sukru1903 S kullanıcısına yanıt
    Yeni açılacak titanicte 4 gece 2900 tl ye aldım.21 ağustosta fiyat düşüyor 21 ağustostan itibaren almıştım.Belekteki Titanicle ilgili çok iyi yorumlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melikedemir

arkadaşlar öncelikle böyle bir konu olduğu için çok sevindim çünkü bu otel seçimi oldukça sıkıntılı bir evre geçen yıl balayına antalya ya gitmiştik bu sene de tatile gitmek istiyoruz fakat yazın çok sıcakta kalabalıkta gidip uçuk fiyatlara gitmek yerine mayıs ayının sonunda daha iyi otellerde ama yine uçuk fiyatlarda kalmayı düşünüyoruz.

23,05-29,05 tarihleri arasında 2 kişi 6 gece konaklama aslında Antalya Düşünmüyoruz ama vereceğim örneklere yakın fiyatlarda daha çok memnun kalacağamız bir otel olursa düşünülebilir ama bodrum,marmaris,fethiye ve çeşme tarafı tavsiye olursa sevinirim.bizim şuan için düşündüğümüz oteller şuan için en uygun etstur fiyatları fiyatlarıyla birilikte yazıoyurm en azından kendi fikrinizi yazarsanız sevinirim.baska bir otel eklemek isteyen olursa ayrıca sevinirm.yoksa da numaraya göre sıralama da yapabilirsiniz.

1-Mardan Palace-3.376 TL.

2-Sianji wellbeing resort- 2.797 TL

3- Rixos Premium Bodrum - 3.019 TL.

4- Sentido Lykia Resort&spa - 3.497 TL.

ilginiz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Öncelikle seçtiğiniz hotellerin hepsi iyi ancak gideceğiniz tarihler mayıs sonu olacağı için bodrum hotelleri iyi olmaz çünkü deniz buz gibidir o bölgede.
    Mardan palace uhd ise çok iyi hotel ve çok iyi fiyat vermiş.
    Ayrıca sentido lykia da gayet iyi hoteldir türkiyedeki aktivitesi en bol hoteldir.
    Orasıda gayet iyi seçim olacaktır.
    Lüks sessizlik kalite istiyorsanız mardan, aktivite deniz eğlence parti istiyorsanız sentido lykia derim ben.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.