Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
156.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    F/p otell arıyorsanız Sentido Perissia, Aydınbey King Palace,Kaya Side olabilir.Bu saydıklarımın üzerinde ise Voyage Sorgun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zvzv

Bölge olarak tercihiniz varmı...?

Bölge olarak Antalya 'nın tamamı yada hiç gitmediğim DİDİM bölgesi de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metulen

Sonunda balayı için otele karar verebildik. İptal sigortası dahil 6 gece 23 Mayıs giriş IC Hotel Green Palace tan 2193TL ye tatilimi aldım (ETS).
    Uçak bilet fiyatları cidden uçmuş. Atatürk havalimanı için 600-800 arası fiyat çıkıyor heryerde. SAW'dan ise gidiş dönüş 325TL ye 2 kişi olarak onu da hallettim. Geriye transfer kaldı. ETS 120tl istiyor iki kişi için. Eğer dolmuş taksi vs daha uyguna getirebilirsek, tabiki eziyet olmadan onu da ucuza getirmeye çalışcaz. Malum düğün masrafları

Hayırlı olsun arkadaşım güzel otel geçen sene kalmıştım. Resepsiyon bölümü başta seni hayal kırıklığına uğratacak ama Restoran kısmına indikten sonra başlıyor güzellik. Hayatımda içtiğim en güzel limonatayı bu otelde içtim. Gitmeden önce bütün ücretsiz alacart resturantlarda yer ayırmanı tavsiye ederim. Cidden güzel ortamları var.

• CRYSTAL grubunu denemeyi unutmayın. Ben her sene birine gidiyorum daha hiç sorunla karşılaşmadım ufak tefek problemler hariç.

Denemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karatepe

CRYSTAL grubunu denemeyi unutmayın. Ben her sene birine gidiyorum daha hiç sorunla karşılaşmadım ufak tefek problemler hariç.

Denemenizi tavsiye ederim.

Crystal sunsete gittiniz mi hocam? Ani turda yasadigim problemden sonra bugun tatil.comdan 20 25 temmuz bonusa ekstra yuzde 5 indirim ve ucretsiz iptal sigortasiyla 2586 liraya aldim gecen sene crystal water worlddeydim yemek konusunda cok memnun kalmasam da aqua parki cok hosumuza gittigi icin sunsetten aldim bu sene de.Yemek konusunda kiyaslama yapabilir misiniz? Gerci damak tadi farklidir ama etlerin sinirli ve sert olmasi hosuma gitmemisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiat2001brava F kullanıcısına yanıt
    Ben bu yaz için tatili 6-7 günlük tek bir yer yerine (süre 1 haftayı bulunca aynı yerden sıkılmaya başlıyorum, zira hergün bir öncekinin tekrarı olup rutinleşiyor) mesafeleri çok da uzak olmayan (yolculuk 1-2 saati geçmeyecek şekilde) 3 değişik yerde geçirmeyi tercih ettim ve hepsini de erken rezervasyon 1. dönem de ETS den reserve yaptım.

ilki Fethiye çalışda; Jiva Beach Resort, araştırdığım kadarıyla f/p olarak oldukça iyi, olumsuz yorum yok gibi ve ets deki görevlide (her yıl sezon sonu ets anlaşmalı otellerini tanıtmak amacıyla acentalarındaki görevli personelini gezdiriyor ve konaklatıyor) çok başarılı olduğunu ve memnun kalacağım konusunda ısrarlıydı, tesis 3 senelik dolayısıyla herşey yeni sayılır, sadece denizi öğleden sonra pek iyi olmuyormuş, deniz hariç diğer konularda tatminkar, bana da fiyat olarak uygun geldi. Burada 3 gün kalacağım.

Sonra 1 gün kaşta butik bir otelde konaklıyacagım (burayı sırf kaşı sevdiğim ve yolda kaputaş plajında durup o müthiş turkuaz denize girmek ve kaşın muhteşem atmosferini 1 akşamda olsa yaşamak için tercih ettim).

Buradan sonraki durak Kemer-Tekirova, burada Martı Myra Kemer de 3 gün konaklıyacagım. Kemer bölgesinde seçenek çok fazla, fakat bazıları sizin de yaşadığınız üzere bunların bir kısm 4-5 gecelik konaklamadan aşağı rezervasyon kabul etmiyor. Burayı tercih etmemin sebebi, yorumlar büyük oranda tatminkar ve tek bir devasa blok yerine çam ormanının içinde ikişer katlı ünitelerden oluşması (Jiva beach de benzer 2-3 katlı üniteler şeklinde bir yapılanmada, bu tarz bana tek devasa bir bloktansa daha samimi ve hoş geliyor) Martı Myranın Jiva beach e göre fiyatı biraz daha yüksek ama kemer bölgesine gelindiğinde fiyatlarda haliyle biraz yukarı çıkıyor. Burada denizin de gayet güzel olduğunu biliyorum.

• Arkdaşlar iptal sigortası tam olarak ne ifade ediyor, mesela gittik bir akşam kaldık ama otel çok kötü çıktı. İptal sigortamız geçerli olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siriusblack2051

Arkdaşlar iptal sigortası tam olarak ne ifade ediyor, mesela gittik bir akşam kaldık ama otel çok kötü çıktı. İptal sigortamız geçerli olur mu?

Hayır...İptal sigortası tatilinize 3 gün yani 72 saat kalıncaya kadarki süre içinde rezervasyonunuzu iptal edip paranızın tamamını geri almanızı sağlayan bir sigorta...
  • GKHN1905 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum yorumların için. Dediğin gibi yapıp rezervasyon olayına eğilicem. geçen seneki tatilimde üşendiğime rezervasyon yaptırmamıştık
  • Gittiği otellerden memnun olan arkadaşlar, yemek sırasında elinde tabak dolanmıyorlar, yada dondurma büfesinde emekli maaş kuyruğu oluşturmuyorlar değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rueta

10-07 / 16.07 aralığına ETS'den Alva Donna satın aldım bakalım :)
    Umarım memnun kalırız..

Hayırlı olsun bakalım..
    İyi eğlenceler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zvzv

Ben bu yaz için tatili 6-7 günlük tek bir yer yerine (süre 1 haftayı bulunca aynı yerden sıkılmaya başlıyorum, zira hergün bir öncekinin tekrarı olup rutinleşiyor) mesafeleri çok da uzak olmayan (yolculuk 1-2 saati geçmeyecek şekilde) 3 değişik yerde geçirmeyi tercih ettim ve hepsini de erken rezervasyon 1. dönem de ETS den reserve yaptım.

ilki Fethiye çalışda; Jiva Beach Resort, araştırdığım kadarıyla f/p olarak oldukça iyi, olumsuz yorum yok gibi ve ets deki görevlide (her yıl sezon sonu ets anlaşmalı otellerini tanıtmak amacıyla acentalarındaki görevli personelini gezdiriyor ve konaklatıyor) çok başarılı olduğunu ve memnun kalacağım konusunda ısrarlıydı, tesis 3 senelik dolayısıyla herşey yeni sayılır, sadece denizi öğleden sonra pek iyi olmuyormuş, deniz hariç diğer konularda tatminkar, bana da fiyat olarak uygun geldi. Burada 3 gün kalacağım.

Sonra 1 gün kaşta butik bir otelde konaklıyacagım (burayı sırf kaşı sevdiğim ve yolda kaputaş plajında durup o müthiş turkuaz denize girmek ve kaşın muhteşem atmosferini 1 akşamda olsa yaşamak için tercih ettim).

Buradan sonraki durak Kemer-Tekirova, burada Martı Myra Kemer de 3 gün konaklıyacagım. Kemer bölgesinde seçenek çok fazla, fakat bazıları sizin de yaşadığınız üzere bunların bir kısm 4-5 gecelik konaklamadan aşağı rezervasyon kabul etmiyor. Burayı tercih etmemin sebebi, yorumlar büyük oranda tatminkar ve tek bir devasa blok yerine çam ormanının içinde ikişer katlı ünitelerden oluşması (Jiva beach de benzer 2-3 katlı üniteler şeklinde bir yapılanmada, bu tarz bana tek devasa bir bloktansa daha samimi ve hoş geliyor) Martı Myranın Jiva beach e göre fiyatı biraz daha yüksek ama kemer bölgesine gelindiğinde fiyatlarda haliyle biraz yukarı çıkıyor. Burada denizin de gayet güzel olduğunu biliyorum.

Arkadaşım Kaş Kemer arası seni baya yoracak 2.5 saat civarı sürer virajlı yol dikkatli kullanmanı tavsiye ederim. Kaş'ta keşke daha uzun süre kalabilseydin Kaş'ın yeri bende apayrı benim bebek yürümeyi öğrenir öğrenmez gideriz.

• GKHN1905 G kullanıcısına yanıt
    Antalya Fethiye arasındaki yolu neredeyse ezbere bilirim, zira her sene en az bir kere o yolu yapıyorum. Oldukça virajlıdır, ortalama 70-80km hız ile seyredilir ve yolun bir kısmı da bölünmüş yol değildir. Fakat manzarasından dolayı benim çok zevk alarak kat ettiğim bir güzergah, yani beni asla sıkmayan bir yol.

Kaş'a gelince; evet hemfikiriz, muhteşem bir atmosferi var, zaten sırf bu sebeple bir gece konaklıyorum, çatlayana kadar ye iç yat kendini tatmin et tarzı büyük lüks tatil köyleri tamam ama; Kaş'ın atmosferi gerçekten ayrı bir keyifli.. zaten sadece butik otel tarzı konaklama mevcut orada... daha önceleri kaşta kaldım ve çeşitli turlara katıldım (Kekova, batık kent vb)... Tüm ege ve akdeniz kıyılarını gezdim ve hemen hemen buralardaki bütün koyları görmüşlüğüm vardır, amma Kalkan - Kaş arasındaki kaputaj plajındaki turkuaz renginin bu tonuna henüz hiçbir yerde rastlamadım. Müsaitlik varsa oradan geçerken durur bi deniz yaparım. Müsait deilsem bile yine durur yolun üzerinden 2 dk. o muhteşem manzarayı seyreder öyle yola devam ederim.

• Arkadaslar rusya krizinden sonra otel fiyatlari duser diye beklenti vardi ama gecen seneye gore fiyatlar artmis durumda
    Boyle devam edermi yoksa beklesekmi acaba dusunceleriniz nelerdir

• randa R kullanıcısına yanıt
    Gıda alkol elektrik doğalgaz vb tüketim malzemelerindeki fiyat artışları rekor kırarken, yine 1300 TL ye artan asgari ücret ve bunun paralel olarak artan vergi maliyeti gerçeği varken; ve bu kalemler otelleri direk olarak etkilerken, rusya krizinin fiyatları düşüreceğini hiç sanmıyorum. En iyimser haliyle fiyatlar geçen seneki seviyelerde kalır. Henüz sezonun açılmasına baya bir zaman var; Ruslar gelmezse gelecek başkaları bulunur diye düşünüyorum. Maliyetler böyle artarken fiyatların düşmesini beklemek biraz fazla iyimserlik fikrimce....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter444

Merhabalar 20 27 ağustos 2 yetiskin 1 cocuk antalya havalimanına biletleri aldım otel olarak nereyi tavsiye edersiniz silence beach fiyatı çok iyi ama sikayet varda cok pis demisler ets kaya belegi tavsiye ediyor 3335 kervansaray kundu 3031 kafam karıştı yardimci olursaniz sevinirim likitim 3000 en cok 3500

Bencede kaya belek

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter444

Merhabalar 20 27 ağustos 2 yetiskin 1 cocuk antalya havalimanına biletleri aldım otel olarak nereyi tavsiye edersiniz silence beach fiyatı çok iyi ama sikayet varda cok pis demisler ets kaya belegi tavsiye ediyor 3335 kervansaray kundu 3031 kafam karıştı yardimci olursaniz sevinirim likitim 3000 en cok 3500

hocam alabiliyorsan kaya plazzo belekten al 2 seferdir gidiyorum şimdiyedek tatil yapmamışım dedim bende aldım 2016 ağustosta
    diğer otellere gitmedim yorum yapamayacağım
  • Kaya belekten aldim cevap veren arkadaslara teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter444 -- 12 Ocak 2016; 21:02:23 >
  • Bende alvadona exculusive delux oda aldım umarım pişman olmayız

• Bu sene terörde beni endişelendiriyor.Tatil yöreleri hedef alınabilir deniyor.Güvenlikle bir faktör olmalı tatil bölgelerinde.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.