Şimdi Ara

2016 LG OLED (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.000
Cevap
8
Favori
50.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    55G6V modelinde bahsettiğin bu sorun var mı? 55E6V ile 55G6V arasında 2 fark var inç ve ses watt değeri.
  • payda P kullanıcısına yanıt
    Kampanya başlatılmış bu konuda :D

Çeviriden pek bir şey anlamadım -http://4k.com/news/angry-gamers-petitioning-against-lg-due-to-input-lag-problem-in-its-4k-hdr-oled-tvs-17341/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi payda -- 23 Kasım 2016; 3:28:1 >

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Gecen gun bir guncelleme geldi ama cok arastirdim icerigi hakkinda bilgi bulamadim. Oyun modunda hdr acik oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • payda P kullanıcısına yanıt
    Hocam G serisinin 55 inç modeli yok 65 var ve fiyatı 20 bin TL civarında ayrıca Lg nin de en üst seviyedeki modeli..Ondan sonra E6 serisi geliyor ama seninde dediğin gibi aralarında pek fark yok. EG920V deki sorunların benzeri bu iki modelde var mı dersen kesinlikle yok zaten 55E6V sahibi arkadaş da belirtmiş TV kapalıyken kendi kendine bakım yapıyor diye dolayısıyla bu iki model de gönül rahatlığıyla alınabilir imkanı olan için...

• RedGunners kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam birçok yerde sanki HDR+oyun modu aynı anda aktif olmuyor gibi bir şeyler okudumda ya da öyle anladım diyelim ama öyle olmadığını doğrulamış oldunuz teşekkür ederim...

• Tv de ayrica bir hdr modu var. Yani lag meselesini bilmedigim icin saglikli bir degerlendirme yapamiyorum ama durumunuz varsa elbette alin.

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Eg920 de bilinen sorunlar neler? Bilmediğimden sordum. Cihazı kullanıyorum Ancak sorun teşkil edecek enstruman lar neler açıklarsanız bilgilenmiş oluruz

• 038poyraz kullanıcısına yanıt
    bende yarın almayı düşünüyorum nasıl memnunmusun
  • 038poyraz kullanıcısına yanıt
    Hocam çok fazla bir sorun yok forumda arkadaşın birine arızalı panel denk gelmiş geri almamışlar Lg ile mahkemelik olmuş falan ondan dolayı sanki Oled TV lerde hep böyle sorunlar varmış gibi bir hava estiriliyor da bende bunu anlamıyorum...

• Merhabalar herkese. LG de çalışan arkadaşım biraz önce mesaj çekti. %17 lik bir zam gelmiş ( yada gelicek ) tv lere. Bana 55c serisi için 11000 TL fiyat vermişti, istersen ayırtalım bu fiyata dediler. Güncelleme gelmeden ve sonuçlarını görmeden almak istemedim. %17 lik zamn çok fazla pfff ben daha kampanya bekliyorum.
  • MarvelX kullanıcısına yanıt
    55c6v kampanya yapmışlar 10.800 tl dediler
  • MarvelX kullanıcısına yanıt
    Hadi ya bende güncelleme sonucunu bekliyordum hemde şu Black Friday muhabbetine fiyat düşer diye ümit ediyordum işe bak ya napsak şimdi kararsız kaldım...

• quote:

Orijinalden alıntı: MarvelX

Merhabalar herkese. LG de çalışan arkadaşım biraz önce mesaj çekti. %17 lik bir zam gelmiş ( yada gelicek ) tv lere. Bana 55c serisi için 11000 TL fiyat vermişti, istersen ayırtalım bu fiyata dediler. Güncelleme gelmeden ve sonuçlarını görmeden almak istemedim. %17 lik zamn çok fazla pfff ben daha kampanya bekliyorum.

Yapsınlar zamı. Zaten tek tük tv satıyorlar. Yakında kaparlar TR ofisini...

• adamlarda 1800$ şuan bizde nasıl 12-13000 TL oluyor zaten anlamıyorum. İstedikleri zammı yapsınlar verilmez bu fiyatlar.
  • 55eg920 v 7200 tl 4k tv
    55ec910 v 5000 tl full hd sizce ne yapmalıyım

evde çocuk çizği film izliyor çok yakından
    eşim dizi izliyor
    bende cumartesi akşamları 1 veya 2 adet film izliyorum. 4k için o dakar fiyat farkı vermeye değermi ??

ya kararsız kaldım arkadaşlar lütfen bir yardım.
  • alpercetinn kullanıcısına yanıt
    Cihazdan acayip memnunum. Renkleri çok çok doğal, normal hd yayınları süper, internette gezinmesi ve video izlemesi çok keyifli. Ekim 20 de aldım, 1 ay geçti, günde yaklaşık 4-5 saat izleme fırsatı buluyorum. Şimdiye kadar bir problem yaşamadım çok şükür. Eğer almayı düşünüyorsanız, bence gecikmeyin. Tavsiye ederim.
     2016 LG OLED

• cevabınız için teşekkür ederim sizdeki model nedir acaba
  • sizdeki model nedir birde kaça aldınız tvyi
  • Lg 2017 ürünlerini beklemek daha mantıklı. Donanımsal yetersizlik yüzünden Input lag sorununu yaşanıyor. Kullanıcıları yazılım güncellemesini bekliyorlar ama 3 ay gibi bir süre geçmesine rağmen bu konuda herhangi bir güncelleme veremediler. Duyumlara göre yazılım ile çözülemeyecek bir durum. PS 4 Pro ile 4K HDR oyun keyfi yaşamak için 2017 ürünlerini beklemek daha mantıklı.
  • alpercetinn kullanıcısına yanıt
    TV nin modeli 55eg 920v curved oled. 7400 tl ye geçtiğimiz ay vatan computerden 12 taksitle aldım. TV alınca 1000 tl değerine (piyasada hala o fiyatlarda) yine lg sh7 soundbar ses sistemi ve 6 adet bluray film hediye gönderdiler. Dediğim gibi çok memnunum. Açan nazar değmesin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.