Şimdi Ara

2016 KPSS LİSANS (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.454
Cevap
36
Favori
109.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    http://katipler.net/katipligi-nasil-kazandim-yasadiklarim-ve-tavsiyelerim.html

    Sanırım lise veya sonrası mezun olup kpss'den 70 ve üzeri alınarak önce klavye sonra mülakat sınavını geçmek gerekiyor arayınca google da bulunur detaylar.
  • Sözleşmeli öğretmen şartları değişti. Görev süresi 4+2 oldu. Ayrıca alımlarda mülakat da var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beedrill28

    dpbhttp://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/Ilan_Menu.aspx?ID=0&lb=Anasayfa puan kısmını ise daha önceki alımları google da ararsanız sitelerde bulursunuz.

    Teşekkürler. Bir de bazı kadrolara başvurabilmek için sadece lisans mezunu olmak yetiyormuş sanırım. Bu şekil kadrolar sadece merkezi atamalarda mı var yoksa verdiğiniz linkteki ilanlar içinde de bu tarz atamalar olabiliyor mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hgwxx/7

    p3 puanına bakmalısın ancak puanlar çok düşük. zor gibi.

    Evet hocam ama şu en son olaylardan sonra bayağı bir kadro boşaldı bunun üzerine zaten alınacak elemanları da eklersek bayağı bir kadro oluşuyor açıkcası. Son olarak bir soru daha; arkadaşım lise mezunları için olan kadrolara bu p1 p2 p3 puanlarıyla başvurabilir mi ?
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Lise mezunlarının sınavı ayrıdır. Mayıs 2016'daki sınav lisans puanı geçerli olur ve bu puanla ortaöğretimle alınan yerlere başvuramaz. Lisans mezunu olduğu içinde lise ve önlisans kpss ye giremez. En son ne mezunuysan ona göre sınava girilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beedrill28

    Lise mezunlarının sınavı ayrıdır. Mayıs 2016'daki sınav lisans puanı geçerli olur ve bu puanla ortaöğretimle alınan yerlere başvuramaz. Lisans mezunu olduğu içinde lise ve önlisans kpss ye giremez. En son ne mezunuysan ona göre sınava girilir.

    Liseden mezun oldum. 4 yıllık okuyorum 3. senem olacak bu. Bu durumda Lise düzeyinde girebiliyorum sanırım?

    Yanlış alıntı olmuş pardon. Önümde bir engel yok yani hocam özetle?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 28 Temmuz 2016; 21:59:32 >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    http://www.cte.adalet.gov.tr/duyurular/2016/03-4/ilan.pdf


    Evet lise düzeyinde giriliyor fakat şart var şöyle ki :

    B- SözleĢmeli büro personeli (ceza infaz kurumu katipliği) pozisyonlarına yerleĢebilmek için;
    a) Fakülte veya yüksek okulların bilgisayar bölümü, adalet yüksekokulu, meslek yüksekokullarının adalet bölümü, adalet ön lisans programı, adalet meslek lisesi veya diğer lise ve dengi okulların ticaret veya bilgisayar bölümlerinden mezun olmak, (Bu maddede sayılan öğretim kurumlarından mezun olanlardan daktilo veya bilgisayar sertifikası istenmeyecektir.)
    b) Yukarıda sayılanlar dıĢında, en az lise veya dengi okul mezunu olup, daktilo ya da bilgisayar dersini baĢarıyla tamamladığını belgelemek veya en son baĢvuru tarihi itibariyle Millî Eğitim Bakanlığınca onaylı veya kamu kurum ve kuruluĢlarınca düzenlenen kurslar sonucu verilen daktilo ya da bilgisayar sertifikasına sahip olmak. (Örgün eğitim yoluyla verilen bilgisayar ya da daktilografi dersini baĢarıyla tamamladığını resmi olarak belgeleyenlerden daktilo veya bilgisayar sertifikası istenmeyecektir.)
    c) Uygulama sınavından en az bir hafta önce Bakanlık internet sitesinde ilan edilecek yazılı metinler arasından, sınav sırasında her bir grup için komisyon tarafından çekilecek kura sonucu belirlenen ve adaylara yazılı olarak verilen bir metinden daktilo veya bilgisayar ile üç dakikada yanlıĢsız en az doksan kelime yazmak, (Bu Ģartın varlığı ilgili adalet komisyonlarınca yapılacak uygulama ile tespit edilecek olup, vuruĢ hesabı yapılmadan üç dakikada yanlıĢsız olarak en az doksan kelime yazamayan adaylar sözlü sınava alınmayacaklardır.)
    Adayların uygulama sınavında yanlıĢsız olarak en az doksan kelime yazıp yazmadıkları tespit edilirken; verilen metne sadık kalınıp kalınmadığına, yanlıĢ yazılan kelime sayısı ile yazı içerisindeki kelime ve cümle tekrarları nedeniyle metnin anlam bütünlüğünün bozulup bozulmadığına dikkat edilecektir. Bu iĢlem yapılırken yanlıĢ yazılan kelime sayısının toplam yazılan kelime sayısına oranının yüzde kırktan fazla olması halinde yazılan metnin anlam bütünlüğü Ģartını taĢımadığı kabul edilecektir.




  • Bu komiser yardımcılığı alımı nasıl olacak yazılı sınav mı yoksa spor + mülakat mı olacak bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu konuma bakar mısınız lütfen çok acil
    https://forum.donanimhaber.com/m_118962155/tm.htm
  • ßlaCKFOX ß kullanıcısına yanıt
    26.07.2016

    Emniyet Genel Müdürlüğünce Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitim Merkezine emniyet mensubu olmayan lisans mezunu adaylar arasından ilk derece amirlik eğitimi (komiser yardımcısı adayı) için 200’ü kadın, 1800’ü erkek olmak üzere 2000 öğrenci alımı yapılacak

    Emniyet Genel Müdürlüğünce Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitimi Merkezine (PAEM) 2016-2017 eğitim-öğretim yılında emniyet mensubu olmayan lisans mezunu adaylar arasından ilk derece amirlik eğitimi (komiser yardımcısı adayı) için 200’ü kadın, 1800’ü erkek olmak üzere 2000 öğrenci alımı yapılacak.

    Ön başvurular 27 Temmuz-05 Ağustos 2016 tarihleri arasında yapılacak olup sınav tarihi ve sınav yerlerine ilişkin duyurular ise daha sonra bildirilecek.

    2016 yılı ilk derece amirlik eğitimine başvuracak emniyet mensubu olmayan lisans mezunu öğrenci adaylığı için gereken şartlar;

    Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
    Lisans mezunu olmak veya denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,
    2015 ve 2016 yılı KPSS lisans P3 puan türünden (70,000) taban puan veya üzerinde puan almış olmak, Emniyet Teşkilatı personeli şehit veya vazife malulü eş veya çocukları için en az (63,000) taban puanı almış olmak,
    18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzeltmelerinde, düzeltmeden önceki yaş dikkate alınmak şartıyla, sınavın yapıldığı yılın 31 Aralık tarihi itibariyle erkek ve kadın adaylar için otuz yaşından gün almamış olmak.
    Başvuruya ilişkin diğer hususlar Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) ilan edilecek.

    Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


    http://www.pa.edu.tr/Default.aspx?page=Main



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beedrill364 -- 1 Ağustos 2016; 23:58:19 >




  • orayı okudum orada böyle bir bilgi belirtmiyor belirtse zaten sormazdım yine de yardımcı olmaya çalıştığınız için sagolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ßlaCKFOX ß kullanıcısına yanıt
    polislik,askerlik alımlarında spor ve mülakat vardır. Spor kısmı ise farklılık gösterir polislik ve askerlik alımlarında. Youtube'da polislik için videolar var spor salonunda filan yapılanlar.
  • Normal Polislik öyle de Komiser Yardımcılığı aynı mı onu net bir biçimde öğrenmek gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştımadım fakat spor ve mülakat olmaması tuhaf olur, tam bilmiyorum kendi fikrim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beedrill364 -- 3 Ağustos 2016; 2:09:34 >
  • Arkadaşlar şu orta öğretim için konu olarak tek tek çıkan soru miktarları oluyor bazı kitaplarda , bunları nerden bulabilirim var mı yardımcı olabilecek ?
  • Bu sınavdan hiç atama yapılmadan sınav tekrarı yapsalar zihinler daha temiz olur.
    Daha önce soru çalanlar şimdide çalmış olabilir. Kafaların karışık olması atamalarında gecikmesine sebep olacak gibi.
    Benim puanım düşük ama yüksek puan alıp atama yapıldıktan sonra gel arkadaş sizi tekrar sınava tabi tutacağız demeyeceklerinide kimse garanti edemiyor.
  • kısa süre içerisinde hızlı ve bolca soru çözmek istersenizhttp://www.kpssgenelkultur.net/ internet sitesini tavsiye edebilirim, herkese başarılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORACLE_2110 -- 8 Ağustos 2016; 11:56:04 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lila Pause

    Arkadaşlar şu orta öğretim için konu olarak tek tek çıkan soru miktarları oluyor bazı kitaplarda , bunları nerden bulabilirim var mı yardımcı olabilecek ?

    Yardımcı olabilecek arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Allah hepinize kolaylık versin.
  • http://i.hizliresim.com/J3LaAj.jpg



    http://i.hizliresim.com/znR359.jpg



    bunun gibi diyorsunuz demi hocam?



    bunu pegem yayınlarının konu anlatımlı kitaplarında bulabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.